Otóż sprawa wyględa tak. Miałem priesta, chciałem na nim premium, a więc bez większego myślenia kupiłem od kolesia z allegro za 40zł. Tak kupiłem dwie, albo trzy, nie pamiętam. Następnie zobaczyłem, że
Zetor aka 100krotka sprzedaje bronze 5 zł taniej. Kupiłem, bo niby czemu mam nie kupić? Nie miałem jednak pojęcia, że Zetor zrobi ogromny problem, w przeciwieństwie do pierwszego kolesia, który mi kupił premkę. Ostatnię premkę kupiłem sobie sam przez PayByCash. Chciałem zmienić swoje SQ, gdyż chara dostałem od kumpla na 55lvl. Przedtem miało go kilka osób, a SQ zdężyło się rozejść po kafejce. Jako że doszedłem do jakiegoś lvlu (66) i pewnych itemów, obu nie chciałbym stracić, wysłałem ticketa do Customer Support z prośbę o zmianę SQ, dostałem odpowiedĂ½, że potrzebuję m.in. 9-ęciu cyfr loginu z ClickAndBuy, który to numer nie jest w żaden sposób zastrzeżony. Zetor odmówił mi podania tego numeru -
botak. Dołęczam moję rozmowę z Zetorem, którę próbowałem odbyć kulturalnie, choć przyznam, że nie raz, nie dwa, strzelała mnie kur*ica. Oto link do rozmowy:
http://hodak92.republika.pl/premtalk.txtNie mogę złapać jego toku myślenia do teraz. Bez tego numeru K2 mi nie pomoże na pewno, numer dostałem bez problemu od pierwszej osoby, która mi kupiła premium, lecz K2 w mailu, który do mnie przysłało wyraĂ½nie zastrzega, że chce historię z WSZYSTKICH transakcji...
Prosiłbym, byście nie komentowali tutaj kto ma rację, bo to nie ma tutaj znaczenia. Chciałbym tylko, byście uważali na trady z kimkolwiek, a jeśli już chcecie kupić od kogoś premkę, ODRAZU bierzcie od niego numer z clickandbuy lub jakiegokolwiek innego systemu kupienia premki/knight cash czy czegokolwiek, co zostanie zapisane w billingu.
Rozpisałem się, ale jestem zły przez jego irracjonalne argumenty
botak, których nienawidzę...
PS Jutro jadę na 2 dni na ferie, więc prawdopodobnie nie będę zdolny odpowiedzieć. Będę w niedzielę/poniedziałek