Chodziło mi raczej o opisanie tych moich przeżyć aczkolwiek whou care:P Właśnie pisałem przecież o lagach sę nie do zniesienia

Padłem z 10 razy : stoje wszystko ok raptem 10 hp a nastepnego widoku nie muszę opisywać

wogóle czary laguję zrobienie comba na MYKO to łatwizna sam waliłem 4 czary (uderzyły jednocześnie) chociaż nie wiem czy można to combem nazwać ot po prostu rzucasz czar 1..2..3..4 i nie widzisz efektów ich działania mob biega sobie jakby nigdy nic i raptem bum wszystkie 4 jednocześnie (ciekawe czy na pvp też tak jest) wogóle MYKO jest do tyłu ... bez upragdu z lagami ma za to jeden ogromny + łęczysz się za darmo wtedy kiedy chcesz. nic wbiłem 16 lvl magiem i lecę coś zjeść i w kimę
hehe 22:08 zalogowałem się na UKKO

nieĂ½le
hyhy dziś godzina 9 :00 nie mogę się zalogować (loguje się na cyper:P 1- niby loguje póĂ½niej non premium wyłęcza grę 2 i 3 loguje tylko że nic zrobić nie mogę (nie ma postaci nie mogę wcisnęć zadnego przycisku

) ehhh nie ma to jak problemy. to chyba ostatni post w tym topicu bo to przemienia się w mój blog którego nie mam

wrrr na MYKO teraz serwice maintace czy cuś hmmm musze w coś innego popykać. Człowiek ma wolne bo z powodu mrozu dali dzień wolnego a tu takie problemy