No więc kupiłem na allegro premium za 35 zł od jarekk14. Z tego co się dowiedziałem koleś gra w Oblivionie ma chyba 67 lvl , nie wiem dokladnie jaki nick ale na TS-ie podpisuje się "Alien" - mniejsza z tym (może niektórzy z was będę wiedzieć kto to). Po wplaceniu pieniędzy, wyżej wymieniony pan oświadcza iż premium nie może kupować, po czym kontakt się urywa. Po tygodniu koleś odzywa się że właśnie oddaje pieniędze pod numer konta z którego pieniędze zostały wpłacone. No więc czekam następny tydzień na pieniędze, ale wyględa nic z tego.
Tutaj przytocze inne komentarzy z aukcji 163954665 którę ja również wygrałem :
-Koleś mnie uszukał kupiłem od jego towar premium do gry knight online i nie kupił obiecał potem odesłać pieniondze ale tego nie zrobił nie polecam wam go
-Po wysłaniu gotówki czekałem na zamówione premium do gry Knight Online nieco ponad 3 tygodnie i nie dostałem ani premium ani gotówki. Serdecznie nie polecam tego sprzedawcy oraz ostrzegam przed zawarciem z nim tranzakcji.
Jestem obecnie w trakcie rozmowy z władzami allegro, firmę wiindyfikacyjnę (czy coś takiego

) i Policję.
Uważać na sqrwiela.
btw.
Sprzedajęcy: jarekk14
Jarosław Kuna
Mickiewicza 150/48
87-100 Toruń
kujawsko-pomorskie
Polska
wiewi5@wp.pl(880)546016