Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-29 18:44:55
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-05 23:13:36 

no lol... Tak dd w 1vs1 "to normalne" ale napewno nie jest to uczciwe i w taki sposob szanse nie sa wyrownane... zalezy od umowy miedzy graczami tak dokladnie... :>
...ale nigdy mi nie wmowicie ze klepiac 1vs1 i jeden bedzie mial dd helm(+ jakies unique) a drugi bez i zero unique... i to ma byc 1vs1? o_O dla mnie to bzdura, i to ten z dd pokazuje jaka jest pipeczka... :rotfl:

scar dla Ciebie powinno byc wielkie N/C
- jebie mnie ze jestes modem, mozesz se i adminem byc lol :lol2:
- gdzie ja tu napisalem ze "jestem pr0, a cala reszta jest do bani" etc.
- wogole to co ty masz do gadania? na oly ledwo 60 i wielki pr0 byles lol dawno w KO nie grasz a dalej sie tu szlajasz i szukasz gdzie wpier**** swoje 3 grosze... :freak:
- co Ty czlowieku tworzysz? lol? -_-
- ...i to jest najlepsze tutaj... modem zostaja dzieci mocne w gebie, a ... wiedzace o graniu w KO :lol2: , bo kiedy ostatnio grales? lol?
- zrob sobie forum GW i zapros znajomych pls :cool:

btw. pewnie zaraz ktos to zamknie tak jak ostatnimi czasy, moderatorom zabraklo "argumentow" to i posty pozamykali... :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-05 23:28:09 

Pochwały: 5
hmmm jebie cie ?? to chyba nie mozesz siedziec bo ciebie dupa boli od tego ruchania ?? No nie wiem gdzie tu wpisales ale jak bys uwaznie czytal posty moze bys zrozumial ze przykozaczyles tekstami typu "kiszki jaki Ty masz lvl? chcialbym to zobaczyc spike bym dostal 600 i co dalej?" to nie jest kozakowanie jaki ja jestem pr0 i wielki masta haha spike ludzie mi wsadzaja za 600 ;D hehe, co do mojej 60 przypomnij sobie co ty wtedy miales ;) ale nie bede wracal tutaj do tego bo tyle ze mna grales, ze naprawde wiesz jakiego skilla mam moze byles raz na xp/pk ze mna bo z tego co pamietam ja juz nie gralem jak ty sie pojawiles ale ta znasz mnie i mojego skilla :D ta lubie jak to powiedziales wpierdalac swoje 3 graosze jak widze, ze jak komus (tutaj czytaj tobie) nie pasuje zdanie innych i zaczyna sie awanturka kto jest noobem ktory wsadzi komus spike za 600 albo kto ma lepsze combo i kto pojedzie kogo i kto jest wieksza lama itd... :] co ja tworze hmmm nie wiem o co ci chodzi ?? Kolejny unik ktos mnie krytykuje to na niego najade a co tam :O hmmm i kolejne dzieci btw Frozen ty chyba masz mniej lat odemnie z tego co mi mowiono wiec chyba dzieckiem jestes tutaj ty. Co do mojego moderowania ta wiem jestem zly bo wyrazam swoje zdanie czasami jak do tepakow ale niestety musze ci to powiedziec bo nikt nie ma odwagi cie zalamac ty nim jestes ^^ co do GW zadam ci jedno bardzo proste pytanie by ci czacha nie dymila moze mi wytlumaczysz co ty wiesz o GW byles kiedys PvP ?? wiesz co to znaczy ?? hehe tak myslalem zielonego pojecia nie masz wiesz co moze ci zalatwie klucz na 10h grania zobaczysz o co biega i skumacz co to PvP i jak tam sie gra co to spike (nie nie dziecko neo to nie 600% ty nawet pamietam co to spike w ko chociaz jak to powiedziales nie gram w ko od dawna hmmm dziwne przeciez powinienem zapomnie 8| ) i zrozumiesz moze co to balans podczas gry ehhh co ja ci tu pisze przeciez twoj avatar doskonale odzwierciedla twoj mozg czyli 99% z tego co tu napisalem nie dotrze do ciebie qrcze a ja tak sie mecze :<

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-05 23:42:04 

Pochwały: 14
Ela niewiem o co ci chodzi:P
frozen, zyj sobie w swiadomosci ze wsyzscy biegaja bez dd, to ty tez iron set off to bede rowne szanse, jezeli ty sie bijesz z dziecmi turciki w moim wieku to nie moja wina jak ci to sprawiaa przyjemnosc :D
a no tak logos tam dd to maja w .......
na staryszch servach 70% sinow ma dd....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-05 23:42:21 

Pochwały: 1
FrozeN1541 napisał(a):
Tak dd w 1vs1 "to normalne" ale napewno nie jest to uczciwe

dobra a teraz odpowiedz na pytanie PO HVJ TO JEST W GRZE ?

albo proponuje Ci zbierz swoich pr0 przyjaciół napiszcie petycje do K2 niech wycofaja DD całokowicie bo to cheat.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 06:39:30 

Pochwały: 2
scar napisał(a):
nie nie dziecko neo

Odwalcie się od dzieci neostrady!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 08:32:50 

Ostatni raz pisze odnosnie dd:
Jezeli chcesz rowne 1vs1 sprawdzic kto jest lepszy(a nie zarobic 50nps, to druga przyjemniejsza czesc :D ), to 1vs1 powinno byc na takim samym sprzecie/lvl - to zazwyczaj niemozliwe, wiec dopasowywujesz ap/def/hp/mp do przeciwnika - ale takie 1vs1 jest tylko po dogadaniu sie z kims. <Rowne, Sprawiedliwe etc.>
W cz jest innaczej, bo z turasem sie nie dogadasz, chodzi Ci o np i nie masz czasu cwiczyc z kazdym minora, jednak jak przeciwnik nie ma dd, a nie jest ~10 lvl wyzej :lol2: to Ty swoje dd tez powinienes zdjac, to jest moje zdanie, innym razem moze w dd sprobowac, ale wieksza satysfakcje daje chyba kazdego osiagniecie czegos z trudem... ;D

Qurwa Ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? :sleep:
Napisalem "spike 600" etc. tlumaczac co daje dd i jaka jest bez sensu...
..."co wyedy miales"... tak tylko to bylo twoje kilka lat grania, a moj poczatek i mialem lepszy sprzet od Ciebie :lol2: , a teraz? Ja nie powiedzialem nic zlego o Gw... :rotfl: nie znam tej gry nie gralem tylko widze ze na KO zbyt wiele Cie minelo i mylisz fakty... -_-
PvP w kazdej grze jest inne...
lol? Na Logosie jest najwiecej dd chyba 95% sinkow w cz jest full shell + dd helm, ostatnio nawet wylaczyli juz ten quest...
scar jak ty "blyszczysz" tutaj czasami, to normalne ze modek za blazna robi, czy to tylko Twoja specjalna fucha?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 08:40:45 

Pochwały: 4
Cytuj:
Ela niewiem o co ci chodzi:P

bo pisales ze bedziesz przeklinał ile ci się chce ;P

i frozen spasuj troszeczke

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 08:52:17 

OMG :D <lol2>. Haahahahhahaha <sorry za offtop xD>

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 09:06:46 

FrozeN1541 napisał(a):
W cz jest innaczej, bo z turasem sie nie dogadasz, chodzi Ci o np i nie masz czasu cwiczyc z kazdym minora, jednak jak przeciwnik nie ma dd, a nie jest ~10 lvl wyzej :lol2: to Ty swoje dd tez powinienes zdjac, to jest moje zdanie, innym razem moze w dd sprobowac, ale wieksza satysfakcje daje chyba kazdego osiagniecie czegos z trudem... ;D

A itemy to tak same od siebie przychodzę, bez trudu ? Po to się je zdobywa, żeby je wykorzystać w c z czy nie ? Zdobywanie sprzętu jest częścię tej gry.

I jeżeli komuś chodzi o np to na bank będzie uciekał jak przegrywa. Tu chodzi o zabawę a nie o np

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 09:36:43 

Zdobywanie sprzetu na logosie ..? kazdy poje *** turas lata w shelach , dd helmie+7 i shardach +7 dzieki zimowemu evencie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 09:45:10 

Pochwały: 5
nie no to z kilka lat to bylo pr0 pewnie logos tez ma kilka lat :D hehe nie no dziecko nie bede wracal do oly bo tam tylko czas zmarnowalem i to na zabawe ale ty i tak wiesz lepiej co ja tam robilem i ze dla ciebie skill<sprzet :]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 15:03:37 

scar dobra juz skoncz, nie chce mi sie z Toba gadac(Ela ma racje) odeszlismy od tematu, chcesz cos dadac to pisz ale na temat, jezeli nie to zrob post, daj mi link i tam sobie "pogadamy"...

Kiszki, bo sa 2 metody po ktore idziesz do cz(moze wiecej, ale mysle o 2 narazie...)
1. to po nps, czyli robisz all zeby naklepac nps(dd, ks, nova town etc.)
2. to zeby sprawdzic sie w 1vs1, a zeby sprawdzic mosi byc "rowno" bo tylko wtedy widac kto jest lepszy...
Tak czy nie? :freak: (moze byc wiecej powodow :] )

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 15:28:17 

Jeżeli pozwolicie powiem teraz kilka słów na poważnie. Po pierwsze, co ... do piernika, a piernik do napisów na puszce Coli. Nazywanie ludzi n00bami to bardzo dziwne określenie, bo nigdy nie wiesz, jak by on/ona/ono grało gdyby mieli sprzęt na tym samym poziomie, co w tym wypadku nazywajęcy. Z tego, co zauważyłem o to właśnie Ci chodzi FrozeN. Niestety... życie to nie bajka i prędzej, czy póĽniej musisz się do tego przyzwyczaić. PK w grze typu KO zawsze będzie bardziej niesprawiedliwe, niż jakbyś grał w np. Call of Duty, czy innego shotera.. i właśnie to sprawia, że granie w tę gre jest takie wcięgajęce. Jeżeli już bardzo chcesz się z kimś zmierzyć to powinieneś zachować tylko jednę regułe: nie spierdalać w sinę dal, kiedy dostajesz w dupsko.. ot i to wszystko. Używanie jakichkolwiek dodatków typu ACID, talia skin, czapeczka na DD, rękawiczki, butki etc.. na speary i inne defy jest, było i będzie rzeczę naturalnę i możesz próbować to zmienić ale i tak ci się nie uda... a jak Cię to wkurwia do tego stopnia, że przestajesz mieć ochote na grę to ctrl+c na folder KO i do kosza (doradzam jednak używanie windowsowego gówna do usuwania programów). Z resztę po prostu w pewnym momencie gry stwierdzasz, że można zabijać bez dodatków, które wymieniłem - i to właśnie oddziela pr0 playera od człowieka bez sprzętu/skilla.

Eeee i to, co napisałem do Scara to był taki niewinny dowcip, ale widze, że niestety IQ większości osób jest zbyt niskie, żeby to załapać.. także sorka :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 15:50:17 

Howgh. Myślałem, że nie zauważyłeś, że Scar to mod. Soł sory.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-03-06 19:20:01 

FrozeN1541 napisał(a):
Kiszki, bo sa 2 metody po ktore idziesz do cz(moze wiecej, ale mysle o 2 narazie...)
1. to po nps, czyli robisz all zeby naklepac nps(dd, ks, nova town etc.)
2. to zeby sprawdzic sie w 1vs1, a zeby sprawdzic mosi byc "rowno" bo tylko wtedy widac kto jest lepszy...

Ja znam jeszcze 3-cię.

granie dla kompletnego fun'u jak to mówię. Na przykład ostatnio na moim dcz charze wbiegłem do orkowego więzienia na wojnie. Przeżyłem parę rundek dookoła ale prędzej czy póĽniej tam zginałem. Albo bieganie nago i rzucanie kulkami też fajna sprawa.

[ Dodano: 2007-03-06, 20:03 ]
http://rapidshare.com/files/19732432/Li ... A.wmv.html to tak na podsumowanie tematu... imo można by go było już zamknęć

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona