Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-09 12:58:09
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: HF is BACK!
PostNapisane: 2007-04-10 21:47:43 

Oh, yeah! Pokusa podzielenia sie z wami moimi zlotymi myslami okazala sie zbyt silna i przezwyciezyla wrodzone lenistwo. Skleroza zmusila mnie do zalozenia kolejnego konta na tym jakze wspanialym forum, zreszta chyba na poprzednim profilu nadal mam blocka (wielce niesprawiedliwego). Niemoznosc udzielania sie na tym forum omal nie wpedzila mnie w depresje. A wiec nie tracac waszego (i mojego :P) cennego czasu przejde do tresci wlasciwej.

Z przykroscia zauwazam iz to kultowe forum zaczyna powoli umierac. Dzieje sie na nim tyle co w glowie pewnego maga. Jednym slowem, pustka. Oczywiscie odwieczna krucjata przeciw Oblivion trwa w najlepsze, jednak sadze iz wiekszosci z nas juz sie to przejadlo. Nadal dzielnie udziela sie grupa trzymajaca wladze i paru innych graczy, ale to zdecydowanie zbyt malo by przyciagnac czyjas uwage. Nawet niesmiertelne teamaty takie jak np. CapeQuest, gdzie wymadrzali sie pro turkish players odeszly w niebyt. A wiec drodzy Panie, Panowie i ParisHiltony... Wezcie sie wreszcie za suportowanie tego forum swoimi wypocinami, w przeciwnym razie za kilka tygodni to forum bedzie wylacznie ciekawostka historyczna. Poruszajcie nawet najglupsze z pozoru tematy (vide. Czy Kl4cz dopadla Zolwia, a moze to Zolw dopadl Kl4cz?). Niech zacznie sie tutaj cos wreszcie dziac.
W koncu Polak potrafi...

A teraz z innej beczki...
Ta czesc postu kierowana jest glownie do KnightsPL. Otoz wbijcie sobie wreszcie do glowy jedno: Oblivion bylo pierwszym POLSKIM klanem na Oly z 1stGrade. Ethernale wbili 1stGrade przed nami, ale osiagneli to przy pomocy pary tureckich duperow (vide. Katil i 23:59), ktorych przyjeli do swojego niby polskiego klanu (zreszta dlugo sie tym 1stGrade nie nacieszyli). Prawdziwy 444 NIGDY nie dobil 720k np. Btw. Czy Ethernali mozna nazwac KLANEM? Rozpadli sie bardzo szybko (glownie za sprawa rzetelnego GMa), a jeszcze szybciej Olympia o nich zapomniala. Temat uwazam za zamkniety.

Wracajac do pierwszego watku...
Na naszej Olympi pojawilo sie znow sporo Polakow, a co za tym idzie kilka nowych/starych klanow. Sadze, iz na wiekszosci serwerow sprawa wyglada podobnie. A wiec tym bardziej nie rozumiem, dlaczego tak malo osob sie tutaj wypowiada. Czyzby moda na Ko4Life? A moze slaby marketing?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-10 23:03:47 

Pochwały: 3
Widze że wszelka prowokacja sprawia Ci niebywałę przyjemność :) Ale z tym upadkiem fora to sobie oszczędz bo nie czas i miejsce na takie wywody ....

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-10 23:33:55 

hf na króla jupiiiiii o_O

[ Dodano: 2007-04-10, 23:37 ]
hf na króla jupiiiiii o_O

jak ci się tak strasznie nudzi to się dopisz do gayclubu, bo właśnie na forum powstał z tego co widzę :]
http://www.knightonlineworld.pl/viewfor ... 59e888c2e2

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-10 23:44:37 

Cytuj:
Ta czesc postu kierowana jest glownie do KnightsPL. Otoz wbijcie sobie wreszcie do glowy jedno: Oblivion bylo pierwszym POLSKIM klanem na Oly z 1stGrade. Ethernale wbili 1stGrade przed nami, ale osiagneli to przy pomocy pary tureckich duperow (vide. Katil i 23:59), ktorych przyjeli do swojego niby polskiego klanu (zreszta dlugo sie tym 1stGrade nie nacieszyli). Prawdziwy 444 NIGDY nie dobil 720k np. Btw. Czy Ethernali mozna nazwac KLANEM? Rozpadli sie bardzo szybko (glownie za sprawa rzetelnego GMa), a jeszcze szybciej Olympia o nich zapomniala. Temat uwazam za zamkniety.
Tak! Zgadzam sie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nevaeva jak to powiedzial turas:
Cytuj:
F_U_C_K ENGLAND AND FRANZIS AND U.S.E THEY NOOB KYNG TURKYEE!
O jednym zapomnial po U.S.E powinien dopisac H.F (hu.jowy flet) bez podtekstow. :rotfl: :rotfl:

[ Dodano: 2007-04-10, 23:47 ]
Prosze was!
MyszOrki jako 1 G1
Oblivion najlepszy polski clan!
Balcerowicz na Prezydenta!
Wiesz co HF (hu.jowy flet) bez podtekstow jebal cie pies. BTW HF to moj wymyslony przyjaciel, ktorego tylko ja widze AQ!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 01:36:14 

Pochwały: 2
Drogi Furia...

NO ONE LOVE YOU... why?? dalej wymyslasz i chcesz aby all czcili i wielbili OBL :freak:
nie no ja juz wymiekam... nie moge tego czytac....

btw
Rotfl napisał(a):
Widze że wszelka prowokacja sprawia Ci niebywałę przyjemność :)

nie tylko jemu ale calemu klanowi "obl"

http://www.jeffdunham.pl/achmed.gif

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 08:20:04 

Pochwały: 3
Nudzicie wszyscy. Zajmijcie się czymś konstruktywnym. Sport. Sex. Pomoc krajom trzeciego świata.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 08:26:34 

Pochwały: 2
Ktos mi powiedzial ze twoje wypowiedzi tez ownuja "KOTQu"
powiedz czym ty sie zajmujesz? masz 3x lat tak?? jakasas rodzina dzieci??(nie sadze)
wiec po co te twoje cytuje kolege "encyklopedyczne wypociny"

http://www.jeffdunham.pl/achmed.gif

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-11 11:05:38 

Pochwały: 50
o moj boze wystraszyles mnie :(

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 17:25:23 

hOŁ hOŁ HOł Helenka na forum xD Pisze wtym temacie bo che skomentowac ParisHilltonw :
Cytuj:
Ktos mi powiedzial ze twoje wypowiedzi tez ownuja "KOTQu"
powiedz czym ty sie zajmujesz? masz 3x lat tak?? jakasas rodzina dzieci??(nie sadze)
wiec po co te twoje cytuje kolege "encyklopedyczne wypociny"

Ktos Ci powiedzieł ze jego wypowiedzi ownuja xD a mi nikt nie musi mowicz ze towje smiesza i nie maja sensu ani argumentow...
Cym Tygrs sie zajmuje i czy ma rodzine dzieci... to jest jego sprawa jak che to sie wypowie... Pewnie sie ucieszy ze odjełes mu pare lat:P Napisałes "(nie sadze) a ja pisze nie sadze ze masz 21 lat... Ja mam 17 no i hmm chyba jestem mOndrzejszy od Ciebie?:P
No i po co te encyklopedyczne wypociny... A ja zapytm ciebie: po co ta zazdrosc?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 17:58:15 

Pochwały: 74
Paris, tobie struganie inteligenta wyjatkwo nie wychodzi :rotfl: i zdaje sie ze ani ty ani twoj klan to nie ma sie zabradzo czym pochwalic...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 18:05:10 

Pochwały: 4
buehehe oblivion i ich wielkie ego xD
wbijcie sobie do głowy że jesteście malutkę częścię tego forum, nawet nie jesteście w czołówce graczy którzy się przez nie przewinęli. Mnóstwo osób was nie zna, jeszcze więcej ma was gdzieś zwyczajnie bo czym tu się przejmować lol. Idiotycznymi tematami w waszym dziale? : o Nie jesteście tutaj jakimiś specjalnymi userami, a póki co forum zwiększa się z miesięca na miesięc. Po takim temacie widzę, że za dużo sobie wyobrażacie.
Å»yczę trochę pokory, nie dorastacie do pięt największym polskim klanom i nie ze względu na npki i itemy, połowa tego forum i olympii zwyczajnie was nie lubi, macie swoje kółeczko wzajemnej adoracji i nakręcacie swoje ego takimi topikami ale nie przyjmujecie do wiadomości, że reszta polskiej sceny ma was po prostu gdzieś i zwyczajnie kolejnymi takimi topikami nas męczycie. I nie gadajcie o zazdrości bo to jest śmiech na sali, Magnateria była potężna, a jakoś nie widziałem za dużo krzykaczy, podobnie z EK (sporadyczne kłótnie między magnatę a ek i tak kończyły się pokojem). Bierzcie z nich przykład zamiast w 5 osób zakładać głupie topiki i popisywać nie wiadomo przed kim...

Bzyk - papapa :freak:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 18:07:17 

Pochwały: 50
omfg nie moge ze smiechu... ... mac wy myslicie ze jestescie najlepsi na olympi pr0 warkami prichami bp oO do ... pana nikt wam niczego nei zazdrosci ani nic takiego podobnego a hel robi z siebie tylko posmiewisko (sytuacja w hb jak turasy mialy polew z ciebie) jak non stop noticuje na wojnie ze mam isc na karus to beda mieli "free np"

Btw odrazu mowie ze nie uwazam siebie za pr0 maga ani nic z tych rzeczy poprosy sie osmieszacie tymi swomi przechwalankami jacy to wy wielcy :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 18:46:40 

Pochwały: 74
ego HF-a jest wieksze niz reszty klanowiczow razem wzietych :rotfl:

[ Dodano: 2007-04-12, 18:47 ]
a dark, z ciebie tez sie nie jeden gracz z olympi nabija :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 18:55:33 

Jaki jestem fajny, nie uwieżycie
zmieniłem poszycie, stosuję zaszycie
gram niesamowicie, zdozowałem kotwicę
wyleczyłem nerwice, wstaję rano i ćwiczę
jestem groĽnym tygrysem, piłkarzem i kibicem
mam swoję firmę i kilka stowarzyszeń
totalnie nieuczciwy, witam z nowym życiorysem
mam nowę muszlę i nowe obliczę ...

(zgadnijcie o kim to ...)

HF wypluwa kilka słów, a ile radości na forum ! :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-04-12 18:57:14 

Pochwały: 4
taaa zaczyna sie taktyka "ale jesteśmy super, jeden post a tyle radości (15 postów z czego chyba 4 sę spoza oblivionu) :D:D:D"

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona