Piętkowy wieczór. Ko nie działa. Więc złamię odwiecznę zasadę, że czytam (i pisuję na) "kultowe" forum tylko w pracy.
Drogi Outlow - tak jestem lamę i biegam w 25 osobowym party z debuferami i healerami.
Tylko proszę powiedz mi w jakim klanie jest Sniadyy, bo w cz tak ****, że trudno mi zauważyć.
Jeśli jest w Pisko(cośtam), albo w klanie boskiego Vurucu (WannaDie itd), to skoro jest taki dobry (a ja taka lama) to czemu ja mam więcej np niż całe te klany ?
Nigdy nie pisałem na tym forum o własnej wspaniałości, nie chodzę na vs bo twierdzę że każden jeden mnie ****..., ale umiem grać w teamie.
Idea tej gry polega na współdziałaniu. To bardzo trudne słowo. Jeszcze trudniej jest to realizować.
I dlatego klan Oblivion jest najlepszym (oczywiście w tej chwili, ale liczy się tylko chwila) polskim klanem na Olympii (nie gram na innych serwerach, nie wiem kto tam gram, nie komentuję, szanuję innych graczy, itd.) że potrafimy grać R A Z E M - bardzo trudne słowo "razem" - szanujemy się, lubimy się, mamy do siebie zaufanie, współpracujemy dla dobra klanu. Ponad partykularne interesy przedkładamy dobro klanu - na tym polega nasza wielkość.
To nie jest jakieś przechwalanie się, to jest prawda.
Jeszcze raz napiszę - ta gra jest grę zespołowę liczy się klan a nie jakieś wyimaginowane "ja jeden rozpier... każdego na vs." (zresztę nie poparte dowodami).
A jak można zweryfikować "jakość" klanu ? Chyba jedynie poprzez miejsce jakie zajmuje w rankingu. A więc
http://www.kodb.info/uskonplist.php?server=OlympiaWidzę Graveyard, widzę Inferno - i ich szanuję. W d... mam opinie domorosłych pr0 graczy co nawet nicków z gry się boję podać. Zróbcie klan na O. najlepiej po orkowej stronie i zabijajcie nas, aż spadniemy z top 100.