Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 19:48:23
Łączny czas online:

Autor Wiadomość
 Tytuł: Starcraft 2
PostNapisane: 2007-05-19 18:50:03 

Pochwały: 5
Wkoncu potwierdzono pogloski na temat owej gry wkoncu po 10 latach bedzie sequel tutaj link do oficjalnej strony SC II http://www.starcraft2.com/ niewiem jak wy ale ja z mila checia przytule Starcrafta jak wyjdzie :]

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 19:57:38 

Pochwały: 1
w 3d sc to nie bedzie to samo :(, raczej bedzie gówno ala w3 ><
nw.pl ftw ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 21:42:19 

ja tam w3 bardzo lubie :P ale i tka czekam na Diablo 3 albo World of Diablo jak by to zrobili to WoW sie chowa swiat diablo jest bardzije ciekawy bo nie taki bajkowy po prostu Diablo FTW ale nooba nie chce sie robic >:[

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 21:48:28 

niby w3 fajne, ale SC to prawdziwa legenda i poprostu obawiam sie, że spierdola.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 21:54:07 

ja tam wieze w blizzarda jak narazie wszystkie ich gry 3maly poziom a diablo jak dla mnie najlepsza gra tylko czekac na World of Diablo czy Diablo 3 jak ktos jest zainteresowany co bedzie w D3 to zapraszam na dosc starego linka gdzie wypowiadaja sie ludzie, ktorzy cos wiedza. http://diablo2.battlenet.pl/news/4863/

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 22:05:31 

mogli by dac dodatek do d2 klasyki nigdy dosc bo nie widze jakos czarodziejki w d3 np tp? jak to by wygladalo :s a WoD nie zrobia bo nie beda robic konkurencji do WoWa

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 22:14:07 

no ja bym tez wolal dodatek do d2 bo tej gry nic nie przebije jest niesmiertelan hehe co do konkurencji do wowa zauwaz, ze duzo ludzi gra w GW a teraz ma wyjsc ostatni dodatek do GW i juz bedzie GW2 a nie zapominajmy, ze obie gry GW i WoW a robili ci sami ludzie, jak grales w oba tytuly to mozesz bez problemu stwierdzic, ze gry sa bardzo podobne a po tym co pokazuja odnoscnie GW2 to watpie czy jaki kolwiek dodatek do WoW-a to przebije, dlatego Blizzard musi cos wymyslic bo nie dosc, ze GW2 bedzie lepsze np zrezygnowali z tego, ze po wyjsciu z miasta mapka jest generowana tylko dla nas (co dla mnie bylo plusem ale wiekszosc graczy wolalo miec cos ala WoW) nie wspomne o grafice w GW bije WoWa a GW2 tym bardziej. A no i GW2 bedzie jak jedynka czyli nie na abo tylko raz kupujesz i grasz ile chcesz.

a tu takie filmiki z sc 2 http://media.pc.ign.com/media/850/85012 ... 97236.html

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-19 23:23:13 

scar napisał(a):
ze obie gry GW i WoW a robili ci sami ludzie, jak grales w oba tytuly to mozesz bez problemu stwierdzic, ze gry sa bardzo podobne

Szczerze wętpie, że WoWa i GW robili Ci sami ludzie. Po pierwsze WoWa robił Blizzard a GW robił ARENANET, a o ile wiem to sę 2 RÓŻNE firmy chyba, że coś sie zmieniło. Po drugie te gry nie maję ze sobę praktycznie nic wspólnego oprócz tego, że sę MMORPGami. Różni sie styl rozgrywki czyli m.in: WoW cały świat dla wszystkich, GW punkty zborne i prywatne "poza miasta" że sie tak wyraże. Maję zupełnie różnę fabułe, inne questy, innę grafike, inny świat, inne skille etc. etc. Wiem bo grałem w obie te gry.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-05-20 01:13:25 

mylisz sie co prawda robily je dwie rozne firmy ale jak wiadomo w firmach pracownicy sie zmieniaja po zakonczeniu prac nad wowem czes jak nie wiekszosc ludzi tworzacych wow-a dla blizzarda odeszla badz zostala zwolniona bo ich placowka zostala przeniesiona tutaj mowa o blizzard north i tak trafili do anet tam stworzyli gw nie wiem czy grales w gw i wowa naraz dostatecznie dlugo ale ja mam ta przyjemnosc w gw gram ponat rok w wowa na orgu nie dlugo co prawda ale privy wczesniej byly i zgodze sie, ze masz racje z tym, ze wow i gw tez sie rozni bo nie sa to przeciez identyczne gry ale mowie widac,ze zrobily je te same osoby, przyklady zobacz sobie klasy w wowie i w gw, skille, komendy, emotiony postaci porownaj sobie jak sie ruszaja jak tancza jak ziewaja sa praktycznie identyczne, a dlaczego w gw jest osobna mapka bo byl problem z ks w wowie na poczatku bo wszyscy zaczynali od 1 lvl nie bylo tyle servow a wiadomo, popyt byl duzy i tutaj chciano tego uniknac no i jak to ci nie starczy to porownaj credits z wowa i gw nazwiska sie powtarzaja :o no i zobacz sobie fora gw.pl albo zagraniczne kazdy potwierdzi to co tutaj napisalem looknij w youtube wow vs gw tam masz pokazane podobiestwa gw i wowa, co do swiata chyba bylo glupota robic gw z swiatem warcrafta bo blizzard by na to nie poszedl. Podam przyklad jeszcze na postaci warka w GW mamy cos takiego jak adrenalina bez tego nie uzyjemy skili niektorych ladujemy ja gdy otrzymujemy hity badz je dajemy a w WoWie postac warka to dokladnie to samo tylko nazwa sie zmienia z adrenaliny na rage i moge tak do jutra pisac po prostu widac czarno na bialym, ze ci sami ludzie to robili a questow czemu nie przeniesli do gw? pomysl przecie to miala byc inna gra a nie podroba wowa nie na abo. grafa tez jest lepsza w gw bo jak wiadomo gw powstalo po wow-ie no i w wowie grafa miala byc cukierkowa jak to mialo miejsce w warcrafcie 3 bo miala do niego nawiazywac, a w gw jak by taka zrobili to chyba by blizzard cos z tym zrobil co nie? bo co za wiele to nawet swinia nie zje ;)