W sumie w sklepie za crystal dostaję 100k , jak zauważyłem zazwyczaj jak sprzedaje się npcom to dostaje sie 5x mniej(czyli cena takiego crystal to ok 500k) , więc czlowiekowi moge go sellać za 200, 250k ) ,tylko problem jest ten że większości lepszych itemów nie ma w sklepach więc nie można porównać ceny i wyśrodkowywać na sell ludziom. W sumie chciałbym żeby temat był nadal aktywny. Postaram sie ten post edytować za każdym razem gdy przeanalizuje kilka stoisk. Pierwszy edit z cenami , umieszczę póĂ½nym wieczorem. Forma będzie wyględać w ten sposób.
Miejsce gdzie podaję jednę cenę , oznacza , że trafiłem jak na razie na tylko jeden item danego typu( ... ).
Sesja się zaczęła , jeszcze dwa tygodnie i wolność

miejmy nadzieje
Items: //
Tylko USKOWeapons:broń miotana: Topory:Miecze:Buławy: 1. Maul (+8), +80 Lightning damage 50 regular damage , 1000k - 3000k, (pathos)
Kostury:Włócznie:Armors: Helm:Buty:Nagolenniki:Pancerz: 1. Magic Silk Robe , +1 , 200k , pathos
Tarcza:Rękawice: Pasy : Scrolls for upgrade: (...)
Ringi , amulety i kolczyki:(...)
Pozostałe itemy
/b]
1. Skeleton , 20 ~ 50k ,pathos
2. Cursed Bone , 20 ~ 70k, pathos
3. Wolf hide, 25 - 100k ,pathos
5. Crystal , 100 - 250 - 300k , pathos
6. Opal , 1000k , pathos
[b]Zachęcam do wysyłania do mnie PM-ów z cenami to mi pomoże w powiększaniu tej bazy danych,ta baza może służyć jako pomoć każdemu, ceny ślijcie oczywiście ( nazwa + opis+ cena +server) , oczywiście ceny powinny być średnie (conajmniej 5-10 stoisk zwiedĂ½cie i wyliczcie średnię i wtedy do mnie).