Pacanson napisał(a):
Dobra panowie 'wannabepr0' nigdy nie mieliscie postaci 70 gowno wiecie o tej grze mozecie mi possac sutka. Nigdzie nie napisalem ze 0000000 nie byl legenda, jezli tak to mi zacytuj. co do BOOOOOOO, tego to juz w ogole prosze mi nie wspomniac, bo gdyby sma gral to by byle kto zjadl. Bo wiesz jak on minoruje? on kombuje a kolega ma myszka minora wciska....(2 razy kilk) tak wiec LOL. Pewnie panie obronco 7x0, mowisz ze byl dobry bo wyalczyl z koles co mial rapa+8 a zobacz jakie mial buty i rekawice, fp hmm biegal bo lubi? na kazdego vs i tak dalej zakladal defy no to znok taki pr0? Nie mowie ze nie byl dobry, bo na swoj czas byl jednym z lepszych, jest legenda nigdzie nie powiedzalem ze nie jest, i nigdze nie powiedzalem ze jest gorszy odemnie, chociaz pewnie jest teraz bo nie gra.
Hmmm... po pierwsze nie chce byc pr0 bo nie gram juz w ta gre od dawna, sa niestety wazniejsze rzeczy niz Knight Online, widze ze pomalutku zaczynasz to zauwazac (czyt. twoj avatar). "Nigdy nie mieliscie postaci na 70" - jesli to bylo kierowane do mnie to lepiej edit, bo bys sie k.urw.a niezle zdziwil...
Calkiem mozliwe ze podczas krecenia filmikow przez Mr.80 graja na nim 2 osoby, ale czy masz wszelka pewnosc ? Jakis k.ur.wa chociaz dowod ? Zapierdala rowno i nic z tym nie zrobisz...
Dla mnie jedyna irytujaca rzecza jest to ze Ty ciagle wszystkich "obrazasz". Mowisz ze ktos jest "nikim" "slabiakiem" jak sam byl bys Bogiem...
Jesli chodzi o Godless~ to wedlug mnie nie jest jakis pr0 skillerem, jest dobry, ale jego itemy ownuja wszystkich - a nie skill... Widzialem wielu lepszych...
Legenda Beramusa jest oczywiscie HitMachine, to byl czlowiek o nieprzecietnym skillu...
[ Dodano: 2007-06-22, 22:06 ]Kiszki napisał(a):
Parabola > All
Hmm... gdzies kojarze czlowieczka. Nie zapieprzal kiedys na ctrl minorze ??
Tak mi sie wydaje ze widzialem jego filmiku jak biegal z ctrlem, ale skilla przy tym tez mial bardzo dobrego...