wiocha jesli sie solujesz to bez deff armorow bo ja w czapce 20 sd, butach 20 sd, rekawiczkach 20 sd i gb zjadam kazdego warka, ktory ma rapa i co to za duel ? koles moze miec w huj lepszego skilla odemnie jak i tak dostanie po mordzie bo bedzie mnie glaskal za 200-300

co do pacana i dragona to gram od jakiegos czasu z nimi i sa to spoko ziomki (no wazelina pls), ktorzy potrafia grac, a ten flame jest odnosnie czy zero jest kotletem i hitmachine to tak nie jest trudno stankowac kilku noobow z 60 majac 70 i full iron set to nawet taki noob jak ja by zrobil za tamtych czasow faktem jest, ze wtedy duzo sinow nie wiedzialo co to minor combo itp... i tylko przez to zero stal sie taki slawny bo panowala ciemnota powiedzcie mi, czy sin, ktory jedzie na potach hp ma jakies szanse zajebac sina na minorze ? no bo jak dla mnie to gg druga rzecza jest, ze ja tez jakis czas temu nie gralem w ko od 9+miechow i chociaz czytalem zagraniczne (spam fora) i to nadal nie bylem na bierzaco to tak jak by ktos czytal cale rzycie jak sie operuje ludzi ale jak co do czego to watpie czy taki madry bys byl ? wiec jesli nie grasz od dawna i nie widziales jak paca wycina na bera etc... to nie mow, ze no skill i sie wywyzsza bo ja jakos tego nie dostrzegam ta klutnie o duale czy rapy byla ale jesli to jest wywyzszanie dla ciebie to krzyzyk na droge i hej
![:]](./images/smilies/yeah.gif)