Na temat Heretica: Nie wiem jak Lost Soulz ale Heretic został definitywnie zamkniety. Co do wyjazdu Heretica, wyjechal na wakacjach do rodziny. I tu taka ciekawa informacja, Heretic sprzedawal kod serwera/db za prawdziwe pieniadze.
A co do grania: Fajna atmosfera, mi sie podobala jedak ta strefa z LW do pk i xp +70 lvl, w 3 dni dalo sie zrobic 80 lvl (max) potem pk, elegancko. Klient miał pare niedociagniec (w animacjach) ale byl na 100% lepszy od KOSS. Dlaczego? Wg. mnie KOSS jest zbyt przebajerowany, bez itemow giniesz od 1 hita. Dodam ze na Hereticu nie bylo asasinow (spamujacy spike) co bylo dobrym rozwiazaniem, mimo ze byl (dla mnie) za wysoki dmg rate, dalo sie pkowac i nie ginac od razu (hity od warka wchodzily we mnie 1k srednio, mag 1k (resist 100), bp 1k-1,3k, archer 1k). Mimo ze nie bylo lr maga, zablokowane, wg mnie powinno sie wprowadzic to z 25-45% rate na stun za atack. Ubolewam ze bosa Unreala usunieto a Executora mozna dostac bylo tylko za dotacje (5$ czyli niewiele). Ubolewam takze nad armorem dotation (+7 max) no ale i tak PK bylo swietne.
Ostatni ss z Heretica
Moj nick: Chimera na serwerze Heretic
A tak przy okazji: montuje film z wspomnieniami z Heretica, troche ss sie uzbieralo