Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 20:27:36
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:29:41 

Pochwały: 2
Mala szmato zapoczatkowales ta wojne z wlasnej inicjatywy ty zaczales zawracac dupe Tomowi i ty niejednokrotnie nas zaczepiales tu na forum niejeden raz. Sam tez przyznales ze wiedziales ze jesli pierwszy zagadasz z glupimi tekstami do toma to tez ci odpowie i tym samym bedziesz mogl zrobic na sile z nas wielkich wrogow. Szmata gowniarzu ty zawsze pozostaniesz i nie ucieraj ryja o mnie bo nic nie znaczysz a zyskac to zyskales tylko to ze kazdy odtad bedzie cie mogl zjechac jak gowno. Ktorym zreszta jestes. Celowo ty to zaczales bo podobala ci sie wojna pomiedzy klanami i chciales tylko oglosic swiatu jak nas bardzo nienawidzisz problem w tym ze swiat dowiedzial sie tylko ze jestes glupiutkim gnojem ktory nic nie osiagnie popszez wywolywanie awantur. Te wszystkie twoje grozby, co mi gnoju mozesz zrobic poprostu nawet nie jestes wart mojego moczu. Co mi zrobisz mala gnido gdy caly klan powie ci kim jestes gdy ich bedziesz zaczepial z wlasnej inicjatywy, czy nie lepiej zebys ze soba skonczyl bo widze ze sie meczysz?
Jestes nikim i takim pozostaniesz a skoro tym wlasnie jestes to nikt z nas nie ma obowiazku od nas z klanu przejmowac sie twoimi odczuciami. Moze z czasem gdybys nie zaczepial nas zluzowaly by sie zasady i nie mialbys tak zle. Kto wie moze kiedys nawet bysmy razem expili ale nie ty celowo musisz nas zaczepiac zrozum nic ci to nie da i nie zmusisz nas do niczego a kazdy kto posiada chodz gram inteligencji dostrzeze ze celowo to wszystko zrobiles. I dlatego na wlasne zyczenie bedziesz ponosil tego konsekwencje

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:34:08 

heh wyzywac potrafi... nie dociera to do mnie :)

ja czekam na uzasadnienie.... dlaczego tom podkresla ze nie gra ze mna jak nie jestem w ancach i tyle - po to jest ten temat ... i on prowokuje nie ja co widac pozniej...

najpier prowokacja, ja pisze zeby sie odpier.dolil i on zaczyna wyzywanie

UZASADNISZ TO ?

jak posiadasz gram inteligencji to wiesz ze to celowo napisal to czacie , by mogl podziekowac bez tego he he !!!!!!!!

Ostatnio edytowano 2007-07-28 18:35:48 przez H3aL3r43v3r, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:35:36 

Owacje na stojęco
Poza tym troche sie gubiłes ze swoimi wyjasnieniami.Czy ty nie chcesz tez pokoju ?Nie odzywaj sie do IK,oni napewno nie beda do ciebie.Przeciez to on wyszedl z pt a nie zmusil ciebie wiec nic nie straciles wiec o co ten zamet ?O pare wyzwisk ktore sprowokowales,poza tym na forum tez go (i Roba) wyzywałes.

[ Dodano: 2007-07-28, 18:36 ]
Moze ja to uzasadnie.Nie lubi cie a ty nie mozesz sie z tym pogodzic ?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:38:53 

ja roba wyzwalem jak on to zrobil...

90% turkow w sytuacji jaka byla moze pomyslec ze jestem jakis lurer albo 4stone rezzer bo bylem heal/debuff chyba :/

on chcial mnie zprowokowac!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:40:52 

A moze chcial wyjasnic turkom czemu odchodzi z pt ?Mogles im to wyjasnic, ale wolałes sprowokowac Toma i wylać swoje żale na forum

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:44:32 

no wlasnie nie wyjasnil.... tam byl tez moj klan to im napisalem ze on nie lubi mnie bo ja bylem w klanie ktory jest zklocony z jego klanem, ale turasom jak wyjasnie ? :P

Jakos dawniej ktos z IK zobaczyl ancow w party... i ty for party, bb - bez niczego spokojnie , a tu dosc ze jestem w angielskim klanie to jeszcze podkresla ze ze mna nie gra lol

o to mi chodzi ...

p.s jak cie ktos caly czas jedzie to nie dasz rewanzu ? tak jak to jest w przypakdku toma i roba ?

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 18:51:47 

Nie,nie dam rewanzu,bo jakbys mnie zaczepił to bym cie olał,(jesli bys mnie zaczepial)bo tego jest taka osoba warta.W IK bede grał niedługo to sie przekonam
No własnie wyjanil odchodzi z pt BO nie lubi z toba grac,a dlaczego to juz ty mogles im napisac,skoro zrozumieli ze odchodzi bo nie chce z toba grac to zrozumieli by tez dlaczego,chyba ze nie umiesz tego napisac ? :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:02:22 

nie gadam po turecku :)

ale patrz - ta sprawa roba nie dotyczyla, na pm do toma pisze ze pogadam z nim, pisze do neigo pm na forum a on jedzie po mnie wypowiedzia jak wypracowanie... i napisalem ci pozniej ze od tego momentu stal sie dla mnie jak on to okresla mala szm.ata, a wczesniej jakos mialem respekt bo klan jest w 50tce...

ja nie widze problemu normalnie podziekowac za party, a jak juz pisze to niech wyjasnia...

"W IK bede grał niedługo to sie przekonam " nie wiem czy grasz czy nie, ale to i to wiaze sie z tym lol ze nie powiesz : ze rob zle zrobil w tym temacie... takie beszty... nie powiesz tez ze tom chcial sprowokowac tylko ja... ( jak by wyszedl bez niczego to by gadki nie bylo:) - musisz ich bronic... i tyle , na swoje tu nie wyjde... :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:06:22 

Bo ja juz w IK kiedys grałem poza tym znam roba i opowiadal mi,wiec wiem i ze słów IK i z własnego doswiadczenia,jak to z Ancami jest, a nawet jesli cie juz w nich nie ma to nie znaczy ze nie mogles go sprowokowac.Teraz bedziesz mógł wyjsc na swoje bo ja juz nie bede pisał

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:18:56 

Pochwały: 4
H3aL3r43v3r napisał(a):
90% turkow w sytuacji jaka byla moze pomyslec ze jestem jakis lurer albo 4stone rezzer bo bylem heal/debuff chyba :/

ja bym sie tam nie przejmowal co o mnie pomysli jakis niedojebany turek w wieku 13-14 lat <bo tylko takie matoly w to graja z TR :lol2: >

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:22:22 

Ja też kończe... ale ta sytacja wyględa jakbyś chciał wybić niemców i rosjan za to że nas rozwalić chcieli na wojnie - co oni maja do przodkow ? To samo co ja mam do dawncch czynow ancow o ile takie byly ? Jak bys nie znal ik i byl w ancach tez bys byl za nimi i to samo ze mna jak bym ich nie znal a znal ik to bym byl za ik - kazdy jest za swoim :)

poprostu zero tekstow zwiazanych ze mna na party - tematow ktore mnie nie dotycza bo medykiem gram chyba od czerwca... i bedzie wszystko w porzędku, ja w grze wam tylko pomoglem - nigdy nie zaszkodzilem

a rob tez niech se troche poluzuje... bo mu nic nie zrobilem...
jak te zasady dotyczę bylych czlonkow klanu ancestors to trudno, niech od was wychodza z party ot tak albo tlumaczę turasom historie dwoch skloconych klanow... bo oni nie rozumieja lewo-prawo

edit: trzydfx tylko u mnie w klanie glowni przedstawieciele to USA i te obszary - wiec musze liczyc na tych 13-14letnich turkow co robię party:) bo zklanem to moge poznym wieczorkiem :P:P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:25:47 

Jak napisał trzydfx nic mnie nie obchodzi co mysli jakis turas
A co do pierwszej czesci to cie byc moze zdziwie bo bylem najpierw w ancach ale szybko przeszedlem bo tym co zobaczylem,i wcale nie żałuje

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:29:17 

:D no dobra... tam gdzie ci bedzie dobrze to bedziesz bronil tego miejsa ? :P
Oni mnie 1 wzieli i nic mi nie pszeszkadzalo to zostalem i bylo okey :)

zboo... tylko ja gram int priestem to duzo sam nie zrobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:37:38 

Pochwały: 2
Zla droge wybrales zaczynajac grac na tym serwie a skoro tak to to z czym sie stykasz dzis jest niczym innym jak konsekwencjami. Ty mnie sprowokowales nie raz a za tyle czasu odpowiedzialem ci dopiero teraz. Niewiem oczywiscie twoj ss bezpiecznie tego nie ujal a skoro tak moge myslec ze nic takiego nie mialo miejsca, niemniej jednak mial prawo to napisac a ze turki nie rozumieja angielskiego to kogo to obchodzi napewno nie mnie. Gdybys nie wybral swojego wczesniejszego klanu i nie trwal w nim uparcie wyznajac ich zasady czyli: nie mam chonoru i pomimo iz pozniej dobrany nie wychodze z party, jak i inne wiec nie oczekuj ze zmyjesz to tak szybko z siebie.
Tak masz racje jak mnie caly czas ktos prowokuje to ta osoba ma prawo oczekiwac ze kiedys mu sie zbierze. I dzis wlasnie nadszedl ten twoj upragniony dzien prowokowales mnie we wczesniejszych postach jak tez tematach nie raz i dzis doczekales sie odpowiedzi. Dlatego przestan sie platac w swoich tlumaczeniach i skoncz nas prowokowac bo nic ci to nie da. Wystawiasz sie tylko na posmiewisko i ludzie ktorzy byc moze mogli by sie z toba zaprzyjaznic bedzie odstreczalo to ze robisz zle i nieustannie prosis o wiecej kopniakow

Tytuł:
PostNapisane: 2007-07-28 19:52:34 

Rob_Lov napisał(a):
nie mam chonoru i pomimo iz pozniej dobrany nie wychodze z party, jak i inne wiec nie oczekuj ze zmyjesz to tak szybko z siebie.

w Twoim klanie byl taki zakaz, w ancach nie bylo - nie ma nic wspolnego z honorem

dobra ciebie nie obchodzi le mnie obchodzi, bo to przez niego ja se sytuacje moglem zawalic.... jak pisze niech tlumaczy

btw... o ile pamietam to chyba ty byles 1 osoba ktora zobaczylem na xigu lol i chyba tez Cie pytalem o klan jako mag jeszcze... ale jak widac do niczego nie doszlo , o wyboru duzego nie mialem... zobaczylem innego polaka w innym klanie pogadalem i za troche tam bylem i to byly grzyby

wczoraj i dzisiaj chyba... i nie wystawiam sie na posmiewisko tylko chcialem tę sprawe wyjasnic spokojnie co jest nie mozliwe...

widzisz jak cie prowokuje to sie zbierze... a myslisz ze to co on napisal mnie nie sprowokowalo ? jakos go nie zwyzywalem...

poprostu nie piszcie ze nie granie ze mna i koniec, a jak piszecie to wyjasniajcie dlaczego... problem ? chyba nie...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona