heh... a myślicie że te wypowiedzi do mnie docieraję ? Buahaha... ale zescie sie przyj.ebali, czego sie tak boicie ? Tom, Shranz, Mateusz
Tom osoba neutralna jak zobaczy Twoje teksty to napewno powie ze jestem zerem, i yntęligętny czlowieku wiedz ze po to jest flame, zeby rozwięzywać takie sprawy... oczywiscie co niektorzy czlonkowie IK tego zrobic nie potrafia, to pokazuję jakimi ciotami sę wyzywajęc kogoś , bo w realu byś tego nie zrobił... a jesli tak to masz wpier.dol - proste?
Napisze, że tez wiem co za troche moze sie pojawic... tzn to co pisales(pisaliscie) itp ,ale serio gadanie na necie zbytnio mnie nie przejmuje
a Sharnz i Mateusz jasno pokazujecie jakie z Was DEB.ILE, czy ja z wami mialem jakis problem itp ? Tom jest zerem( jego wypowiedzi) , ale na pmach jestem ja i Tom , w ta sprawe mogl sie wmieszac tylko Rob, bo to lider klanu, a wy co ?
Shranz jakos jak ci pisalem pm w CZ, czy zmieniles rase to taki kozak nie byles ? a pff nice hit zadal mi twoj asek

1.8k
jakos muma 3dfx sie tak nie wpier.dalaja , choc sę o stronie toma, bo w koncu ten sam klan - trudno nie jest rozpoznac normalnych ludzi...
a zdaje sie ze wszystko teoretycznie wyjasnione... bo z wami nic nie da sie rozwiazac, rzucacie sie jak psy i wtykacie glupote , MONDRY

Tom... zallll