Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 11:07:54
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: KRADZIEZ oraz bezpodstawne oskarzenia.....
PostNapisane: 2007-08-06 17:49:25 

Pochwały: 4
A wiec tak sprawa wyglada nastepujaco, napisalem na forum ze chce sprzedac woja 61lvl z pathosa wraz z itemkami. Po pewnym czasie odezwal sie do mnie jakis osobnik ktory byl zainteresowany kupnem postaci, na pytanie skad wie o mojej aukcji powiedzial ze nie ma konta n aforum i wie o tym od kolegi FellMySpike. Uzgodnilismy ze cala postac sprzedam mu za 100zl. Pokazal mi kopie przelewu i dalem mu pasy Sq maila Id hasla, wszystko co potrzebne do zmiany postaci i bezpiecznej gry na niej. Postac mialem od kolegi ktory nabyl ja na allegro tylko i wylacznie dla itemow jakie byly na niej. Pozniej sprzedal mi ja za 50 zl z premka bronzem. Wszystko bylo wporzadku, ja nie patrzylem do bankomatu czy kasa wplynela, poprostu zaufalem osobnikowi. Niestety po pewnym czasie dostalem od niego wiadomosc na gg ze dostal zwrot pieniedzy i czy mi wplynely na konto. Wydalo mi sie troche dziwne ze zwrot pieniedzy lol. Nastepnego dnia dostalem wiadomosc ze konto zostalo okradzione i zmieniono na nim pasy. Konto bankowe nie bylo moje tylko mojej matki. Kiedy zobaczyla wydruk potwierdzila ze pieniadze nie wplynely na konto. Owy osobnik zaczal prowadzic bardzo ciekawa i pasjonujaca rozmowe, w ktorej z uporem maniaka twierdzil iz to ja mu okradlem konto i zebym mu oddal itemki plspls. Niestety wszelkie moje wyjasnienia i prosby aby zwrocil pieniadze na konto nie odniosly skutku. Z rozmowy z debilem wywnioskowalem ze zaczal sie krecic w wyjasnieniach i ze istanieje mozliwosc iz to on mnie zrobil w ..., kasy nie wyslal, po czasie zmienil pasy i tera zupiera sie ze to ja mu ta postac skradlem zeby zyskac dodatkowo 100zl. Zaraz moge dac przebieg rozmowy na gg . Jedyne co mi sie wydaje dziwne to to, ze w rozmowie z owym debilem pojawia sie postac FellMySpike w roli kolego a pozniej samego debila. Zaraz uzupelnie temat o rozmowe z gg ktora naprawde byla dlugo...

Ostatnio edytowano 2007-08-06 18:55:02 przez trzydfx, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 18:31:56 
Forumowy bot administracyjny
Forumowy bot administracyjny

Pochwały: 18
http://nh2003.knightonlineworld.pl/zlodziej.zip

Rozmowa podeslana przez 3dfxa

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:01:09 

sokoro juz wspomniales o koledze fellmyspike to on tez niejest swiety bo tez mnie scamnal na pathosie.

sprawa wygladala tak ze mialem sie z nim trade itemki na diezie za itemki na pathosie wszystko wygladalo dobrze dostal itemy na diezie potym dal mi 1 item na pathosie :F i powiedzial ze go mama wola nvm. pojawil sie po tygodniu i powiedzial mi bajke ze znalazl na allegro aukcje ze koles go poexpi no i go okradli przynajmiej tak twierdzil. wiec 3dfxa to nie pierwszy raz fellmyspike albo zmory.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:02:41 

jeah mam ip tego skurwysyna co z nim na gg gadalem....
IP: 194.116.249.91

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:04:21 

Pochwały: 2
eh, niestety takiego sukinsynstwa sie szerzy coraz wiecej,
3dfx , jak pokazywal Ci kopie p[rzelewu , poinny byc tam jego dane osobowe , dawaj je tu ! Ktorys z forumowiczow napewno mieszka blisko niego , wpakujemy mu sie z buuta do chalupy i wydrzemy co twoje ! :c
a na rly, to ci wspolczoje, stowka piechota nie chodzi :s

Ostatnio edytowano 2007-08-06 19:07:49 przez PaVeu, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:06:29 

Lol ten ziomek co odemnie sie dowidzial o sprzedazy mowi tyle.... Kupil od niego wojka wyslal kase byl blad kasa sie nie wyslala :/ uzwal wiele kont do K.O a dziwne ze jakos to konto zostalo zajebane .... o_O http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... bca03.html zobaczcie sami .... lol koles jest zajbisty zajebal mi itemki ..... i z siebie jeszcze meczenika robi zajebal mi ss+0 chitynke +8 2 x ..... ib+8 glass belta..... Tyle pisz co chcesz dla mnie jestes zerem i smieciem ;/

btw. ja sie w wasz spor nie mieszam ale jesli tak sie zachowales to pieknie

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:10:33 

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... ea253.html
tylko takie cos dostalem ale ja mu zaufalem bo sie wydawal na wiarygodnego czlowieka...... niestety w polsce trzeba byc wiecej niz ostroznym.....oO

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:12:31 

Cytuj:
jeah mam ip tego **** co z nim na gg gadalem....
IP: 194.116.249.91

o lolllllllllllllllllll Obrazek

ciekawe

hmmm na zdjeciu 3dfx co podales z przelewem ma 2 gg odpalone

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:19:03 

ty ... matole jak nie wiesz w jakim kontekscie napisalem koncowke calej rozmowy z tym skurwysynem to si enie wtracaj stronnicza kurwo.... i nie cytuj szmato tutaj jakis skrawkow rozmowy tylko przeczytaj wszystko naraz matole...a btw napisalem temu parchowi ze go ojebalem n akoncu poniewaz sadzilem ze moze wtedy przeleje mi kase na konto ale niestety nie udalo sie...i jeszcze mi powiedz czemu ta ... podaje sie za ciebie a pozniej jak ... mu udowadniam dwa razy ze si emija z prawda to mi pisze to byl yoke lol normalnie ... temat do yoke to sobie ... znalazl ... i jak ja mam z takim smieciem jebanym rozmawiac jak mu ... pisze ze go nie okradlem a ten debil mi pisze ej to wez mi zalatw to konto ja ci nawet wiecej kasy dam niz 100zl ...looool a ty sie lepiej nie wypowiadaj parchu co ty sobie myslisz o mnie bo ja ciebie to wogole mam w dupie ...nie istniejesz dla mnie rozumiesz smieciu ... ... sobie kolegow dobierasz .... no ale dawaj dalej wycinki rozmowy cfaniaku... dalej dalej ... <lol> mowilem temu smieciowi ze moze mi gg sorawdzic archiwum cale itd a ten ... ok no ale ja czuje ze ty mnie okradles jak ja mam z takim matolem rozmowaic a ... z emu sie kasa cofla hahaha to dobre ... wiem ze ten cwel mieszka w warszawie ... ip tez mam to i dojde gdzie mieszka a ze w angli siedzi teraz ... co mnie to rodzine tam zostawil nie ? no wlasnie i to mi wystarczy ... kamienie tez leza na trawie pewnie ... i nie wypowiadaj sie wiecej na moj temat bo mi zmisa co o mni emyslisz .... postaw sie w mojej sytuacji ... a nie w sytuacji tej kaleki neo... kasy nie dostalem dalem mu pasy ... postac mu ojebali.... pisz emu ze nie ojebalem zeby zrobil topic na forum to moze ktos pomoze a ten okok ale wez oddaj postac... a pozniej sie okazuje z enie ma konta na forum i jak sie pytam to po ... zwlekales szmato to mi pisze ze o to ja z toba nie bede rozmawial tak .... loooooool ..... haha dobre wiecej dzieci neo to ten kraj upadnie i sie w proch obroci....

[ Dodano: 2007-08-06, 19:25 ]
FellMySpike napisał(a):
lol koles jest zajbisty **** mi itemki

zajebal mi itemki ??? czy ja dobrze zrozumialem ze ja tobie itemki zajebalem????to jednak to ty jestes tak ? nastepny co albo pisac nie umie albo ma rozdwojona jaznie

[ Dodano: 2007-08-06, 19:26 ]
lol widze ze masz wiele kont na gg Ja3 to ile jeszcze masz tych numerow szmato?

[ Dodano: 2007-08-06, 19:33 ]
no to widze juz ze sie wydalo co i jak ... dzieki noobek
ip tego skurwiela co mnie ojebal jest takie same jak kolesia FellMySpike.... czyli jaki wniosek... widzisz mowilem ci kurwo ze bedziesz mial przejebane na forum .... dzieciaku z czarnobyla.... ale bym ci z checia pierdolnal z frontkicka na ryj az bys gwiazdy zobaczyl...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:38:21 

wtf ? a nie pomyslales ze wszyscy w sieci maja takie samo ip ? ;s

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:41:38 

FellMySpike napisał(a):
;s

no wlasnie to teraz juz wiem ze to ty dzieciaku neo.... zobaczcie jak wygladala moja rozmowa z kolesiem co mi wciskal ze go ojebali ... tez co piec sekund znaczki :s/;s

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:42:20 

a Ty noobek kutasie nie klam bo zadnego trade nie mielismy o_O widze ze bada sie na mnie uwziela lol ....

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:47:11 

FellMySpike napisał(a):
widze ze bada sie na mnie uwziela lol ....
:lol2:
banda czyli dwie osoby ktore zrobiles w ... ....? rotfl to dobre ty chyba nie wiesz co to jest banda hahah....

[ Dodano: 2007-08-06, 19:49 ]
ide na trening...mam nadzieje ze jak wroce troche rzeczy sie wyjasni .... oj ale w sumie to moge ci podziekowac bo dzisiaj to raczej jak bede w tarcze napierdalal to sobie ciebie wyobraze ziom :S

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 19:53:24 

FellMySpike napisał(a):
wtf ? a nie pomyslales ze wszyscy w sieci maja takie samo ip ? ;s

Yyy kazdy ma inne ip ziom :lol2:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-08-06 20:28:31 

Cytuj:
a Ty noobek **** nie klam bo zadnego trade nie mielismy o_O widze ze bada sie na mnie uwziela lol ....

a nie pamietasz 997 z pathosa ? i te bajki ze cie okradli wydalo sie ze robisz ludzi w ...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona