ekhm, chłopak , ja się nie naśmiewam z tego klanu przeciwnie ja mu robię REKLAME

, nawet nie wiem za bardzo o który ci idzie, bo było nie było w tym topku jest mowa juz o dwóch klanach lolku(mógłbyś sprecyzować

)a i jak byś był zdĂ½iebko bardziej poinformowany , to wiedziałbyś że mojego klanu juz nie mam lol, a który mój był z koleji ? hmm 7 - 11, zapewne wiesz może a może i nie, że jest takowa strona ,
http://www.knightonlineworld.pl/viewtop ... c&start=30w której umieszczam wszsytkie polskie klany po humside na patku, o ile je gdzieś wylukam i nie powinneś mieć jakisss problemów problemów z tego powodu

// domyślam się ze chodziło ci o mohery
pzzzdrawiam
ps
maciekpl
Cytuj:
Polacy chyba nie czytaja tego forum , non - stop powstaja jakies polskie klany i po ****? wszystkich jara bycie liderem -.- ,chyba zrobie nowy klan i dołęcze końcówke PL , będzie bardziej na czasie ;/
jak widzisz nie zależy mi by wszyscy przyszli, do mnie to raz a dwa ,trafił by sie jakis spoko, polski klan, to z chęcię bym dołęczył.
Cytuj:
maciekpl napisał/a:
ee tam , panowie ****

, zamiast sie wspomagać to wy se wytykacie ;] ,
to nie jest odpowiednie, miejsce do tego celu, pozniej to wrzuce tam gdzie być powinno

Niniejszym mam zaszczyt ogłosić ,iż powstał będĂ½ już egzystuje od pewnego czasu , nowy polski klan ? jesteście gotowi?

jego nazwa to: "Mohery" , jeden z członków to niczym z zycia wzięty nasz ukochany : ojciecrydzyk :

lider to bodajże laminatorium ,lami coś jakoś tak, choć nie pamietam. o rekrtucji nic nie wiem, pozniej napisze w odpowiednim miejscu. btw który to juz polski klan po humside na phato? 12 , 13,14?
Witam szanownego kolegę
1. Mohery to nie jest klan chyba wiesz że jak jesteś w klanie to możesz mieć party z wyższym lvlem ? Czy nie było Ci to dane ?
2. KohanWarriorku bo to pewnie ty nie żadne laminatorium ani nie lami jak masz pisać nick to sprawdĂ½ 2 razy czy piszesz poprawnie bo przekręcanie nicka to coś czego nie lubię i zapewne nie tylko ja
3. OjciecRydzyk nick mi się podoba Rydzu to też księdz zresztę mój ulubiony i nie zamierzam zmieniać tego nicka czy ci sie to podoba czy nie
4. Rekrutacji nie ma i nie będzie bo klan jest tylko do mojego 35/36 lvla
BTW. Lol jeszcze wczoraj chciałeś ze mnę party nie wiem żeby pokazać że jesteś pr0 i bierzesz noobka do party ? GS4Life ma dobrę opinię na pathosie i mam nadzieje że już jej nie splamisz jakimiś ****łami. Teraz zanim napiszesz jakiś post to najpierw się dokładnie dopytaj o co chodzi. Z szacunkiem OjciecRydzyk
so a couple of answers for:
1. to każdy wie
2. tego drugiego to ja jakoś zabardzo nie moge załapac "bo to pewnie ty" , o co tu chodzi?
e tam mi to wisie , ktoś przekręci mój nick

kahanwarrior ,kuhanwarrior, kyhanwarrior,krahanwarrior,kichanwarrior
3. a miej se nick jaki chcesz ja ci wcale nie bronie, a że jest nie przeciętny

i na czasie to grzechem było by go nie wymienic
4.and remeber be cool
Cytuj:
BTW. Lol jeszcze wczoraj chciałeś ze mnę party nie wiem żeby pokazać że jesteś pr0 i bierzesz noobka do party ? GS4Life ma dobrę opinię na pathosie i mam nadzieje że już jej nie splamisz jakimiś ****łami. Teraz zanim napiszesz jakiś post to najpierw się dokładnie dopytaj o co chodzi. Z szacunkiem OjciecRydzyk
[/quote]
chciałem wzięść i jeśli miałbym okazje ,to pewnie żebym cie wzięł do party .Nie jestem pr0.
no i pzdro