Ă
Âysy napisał(a):
pamietam **** jak dzis jak na oli die+tobol+seretsu+ph4ntom podczas pk ile ja **** sie musialem okombinowac zeby przestali mnie nudzic zebym na tsa wszedl... mikrofon mi sie chyba z 15 razy "zepsul", ile razy sie przemoglem i wszedlem to po godzinie doslowmnie szlag mnie trafial, jak mnie ktos ubil to potrafili przez 10 minut zuahaha fantom noob haha!!... i jeszcze wbijal na tsa non stop jakis dzieciak ktory chyba dieowi pokazal ko a ci go **** z tsa z czestotliwoscia 20Hz i to chyba byla taka zabawa ze ja niemoge, a **** jan (moge sie mylic) jaki mial glos... jakby mial ze 40 lat i spiewal basem a reszta **** piszczala strasznie... ale ogolnie fajnie sie z nimi gralo tylko ****(zdenerwowac) umieli
[ Dodano: 2007-09-12, 22:06 ]
aha i zapomnialem, gralem z nimi chwile na oli i zdecydowanie sie z wami nie zgodze ze lamia itp itd, die naprzyklad jak juz sobie kupil sprzet to naprawde potrafil dokopac nawet ludziom z lepszym lvlem i itemami, wbijanie w party oblivionow zeby zabic duffnietego heallmena przejda chyba do historii (ha wtedy to dopiero byl quest wytrzymac na tsie ich euforie i nie wyjsc ), a reszta z nich tez sobie radzila
moze byli **** i mieli po te 13/14 lat ale naprawde z ludzi orc side na oli to byli jedli z bardziej kumatych i umiejacych grac o polakach tu mowa bo raczej w tych kregach sie na oli obracalem
ela ty strasznie na nich szczekasz a z tego co pamietam to ani priestem tam kariery nie zrobiles ani magiem jesli juz o tym tpowaniu mowisz, scar znowu dokad gral to szlo mu to, ale gdzies sie posial i tyle go widzialem
no czesc ph4

dawno nie gralismy razem

wpadnij kiedys na tsa
![:]](./images/smilies/yeah.gif)
popiszczymy troszke do Ciebie