Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-26 12:46:34
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 148 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 21:19:31 

Pochwały: 3
Bloody napisał(a):
tomknet nie miej pretensji, że nie jesteś w klanie. tyle osób miało pass (czarne charaktery znane ze swej działalności) także :D

rozwin to... czekam. (czarne charaktery znane ze swej działalności)
z reszta on nie ma pretensji o to ze nie jest w clanie, tylko o to, ze ten syfiarz sie tak zachowal w stosunku do Jego osoby..

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 22:05:20 

Pochwały: 1
1
Cytuj:
czarne charaktery znane ze swej działalności

nastepny ze swoimi wizjami wpadl na forum dowody i okogo chodzi?
bo jesli nie ma dowodow to ja tez moge powiedziec ze pewna osoba zajebala pewnej osobie 1m$ i co z tego czcze gadanie. A odpowiedzialnosc zbiorowa to w polsce nie obowiazuje od paru lat.

2 jesli pijesz do mnie z tym merchem to ja mam pytanie do ciebie dlaczego selujesz te itemy za ryly cash i dlaczego za rly cash kupujesz maga AD targowisko. A 2 strona medalu jak lubisz siedziec w mora przez caly dzien tylko poto by cena okazyja kupionego przez ciebie towaru wieczorem spadla na twoje manko to mozesz siedziec ja ci nie bronie, ja tam wole skoczyc do cz lub na expa.
<pomysl czasem co piszesz i co robisz bo chcialbys byc wazny a twoje zachowanie nie wskazuja na to>

3
Cytuj:
btw nie piszcie, że nie znam sytuacji i nic mi do tego. Napisałem to bo żal mi czytać taki syf jaki wypisuje się na tym forum.

tomknet nie miej pretensji, że nie jesteś w klanie. tyle osób miało pass (czarne charaktery znane ze swej działalności) także

kto zlodziej ??? gandzialf ??? genezis??? shizla ktory z nich to zlodziej bo on mnieli pass tylko w tym momencie tak ze sam potwierdzasz ze GUWNO WIESZ na ranku jakos nie widac tu tez by cos zajebali sie po raz 2

4 gowniazom - kto nim jest niby i pi*rd0lisz jak bys mail ze 40 lat [/b]

Ostatnio edytowano 2007-12-20 22:52:30 przez tomknet, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 22:07:59 

Bloody napisał(a):
Nie podoba mi się takie podejście do gry... w sumie dać gnojkowi 12 lat 80IvI i itemy to po krótkim obeznaniu gry by napierdolił wiekszosci graczom. Zreszta pfff.... szkoda gadać... Respekt tym którzy dorobili się czegos zapierdalajęc na merchu. Nie każdy jest taki bogaty aby sobie pozwolić na takie itemy jakie masz Shranz. Jeśli z ktoś taki cwaniak i kozaczy nie swoja praca tylko tym, że kupił lub ktoś mu wyexpił postać to niech idzie na vs z tym pajacem BOOOOOOOOO lub EndlessRain ;) Nie płakać jak wpierdoli Wam jeden albo drugi. Równe szanse uważam a nie wyzywać kogos nie podo aby się z nim zmierzyć tylko upokorzyć (byćmoże)

Pozatym wszyscy wiedzę tylko tego sie nie mówi, że ance to złodzieje. Mało było flame na nich itd ? osobiście gram na xig i jebie mnie to czy jakaś kupa gówniarzy gra czy nie a.q /

btw nie piszcie, że nie znam sytuacji i nic mi do tego. Napisałem to bo żal mi czytać taki syf jaki wypisuje się na tym forum.

tomknet nie miej pretensji, że nie jesteś w klanie. tyle osób miało pass (czarne charaktery znane ze swej działalności) także :D

Oya nie pamiętasz jak chciałeś spokój mieć a teraz piszesz takie cherezje lol

A tak na koniec... zachowujecie sie jak banda dzieci z przedszkola ;)

PS : Wesołych świat wszystkim :)

Wiesz po częsci sie z Toba zgadzam (w kwestii Shranza), ale kto z anców to złodziej? Jesli jedna czy dwie osoby to nie mów o całym clanie. Co do ancestorsów to mam duże zaufanie, niektore osoby mialy passy do mojego acc i pomagały mi przezucac drogie itemy.
WIEC DO ... NIE NAZYWAJ TEGO CLANU ZŁODZIEJAMI :S :S :S BO JESLI TAK GADASZ TO GÓWNO WIESZ!

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 22:15:36 

Bloody napisał(a):

Ty jestes jednak niedojeFAJNY ( wszyscy i tak wiemy co chcialem napisac ale "Under my umbrElla" mi warna by wkleil pewnie ). Ja znam wszystkie osoby ktore mialy dostep na meda i za wszystkie moge poreczyc i nawet niech ku*** med odblokuje itemy to wiem ze nic tam nie zniknie a jak cos to pokryje to z wlasnej kieszeni. No chyba ze mnie masz za zlodzieja ale tu juz mozesz mnie cmoknac w moje slodkie cztery litery bo mialem takie itemy roznych ludzi na koncie ze Ty je widziales na SSach tylko, a ze Rob robi wam z mozgu worki na smieci to juz nie moja wina.

Dla ziomow szacunek dla frajerow pogarda :!:

a jak wstanie to cie kopnie"
Obrazek
Obrazek <3 EK
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 22:30:54 

Pochwały: 74
tomknet napisał(a):
trzcze gadanie

:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 22:59:39 

ogolnie to masakra xD
moze ja jestem zlodziej? :|
hmmm.... xD

elo <3 :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 23:35:22 

Pochwały: 2
Wiesz co bloody, mi się wydaje że ty to wiesz tyle ile zjesz, byłem w Ancestors na xigu, to czynie mnie złodziejem? wiesz ile kont przewinęło się przez mojego kompa? przerzucanie itemów, kupywanie premek... zapytaj czy komuś coś zginęło? IK coraz bardziej przypomina mi radio maryja+tv trwam, czyli ojciec rob dyrektor zrobil pranie swoim kochanym mocherkom.
I jeszcze raz ci mówię dzieciaku byłem w ancach na xigu więc skoro mówisz że ance to złodzieje, to złodziejem nazywasz mnie, masz na to jakieś dowody...? nie? To zamknij wreszcie tę pyskatę i neiwyparzonę gębę, zastanów się 2 razy zanim coś powiesz i przede wszystkim nie skacz wyżej niż możesz bo jak dla mnie to za krótki jesteś na taki potok oskarżeń.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-20 23:44:55 

amen.

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 00:03:12 

Shorg niektorzy sraja wyzej niz dupy maja :D

a jak wstanie to cie kopnie"
Obrazek
Obrazek <3 EK
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 05:02:43 

Shorg napisał(a):
IK coraz bardziej przypomina mi radio maryja+tv trwam, czyli ojciec rob dyrektor zrobil pranie swoim kochanym mocherkom.

hahahahahahaah

[ Dodano: 2007-12-21, 05:06 ]
Bloody napisał(a):

zwykle sie ortografii nie czepiam ale to jest najwieksza "CHerezja" jakę widziałem w ostatnich czasach....

[ Dodano: 2007-12-21, 05:08 ]
Gandzjalf napisał(a):
Shorg niektorzy sraja wyzej niz dupy maja :D

dziwi Cie to? zawsze musi sie znaleĽć jakis pies do szczekania

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 08:54:03 

Pochwały: 4
Bloody napisał(a):
Jeśli z ktoś taki cwaniak i kozaczy nie swoja praca tylko tym, że kupił lub ktoś mu wyexpił postać to niech idzie na vs z tym pajacem BOOOOOOOOO
kurwć dawaj go na solo buchahahahahah rozjebales mie buchahahahahahahahahaahahahahahahaha BOOOOOOOOO to ... noob jak na taki sprzet co ma to jest kapletnym nooobem spytaj sie regisa jakie baty 1-1 dostawal odemie i jeszce townowal przed regisem buchahahahaha poklon dla regisa :)

BOOOOOOOO i BOOOOOOOOOOOOOOOO jak widza mie i regisa naciskaja alt i F4 relob na x1 albo x2 :P nawet we 2 nie pojechali mie coprawda dd25 czapke ubralem ale bylo 2-1 wiec m usialem tez sie ratowac :P

EndlessRain ktoto asek ??? archerperelka ?????? jebany cfelllll??????

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 09:07:31 

WriTer6 napisał(a):
Bloody napisał(a):
Nie podoba mi się takie podejście do gry... w sumie dać gnojkowi 12 lat 80IvI i itemy to po krótkim obeznaniu gry by napierdolił wiekszosci graczom. Zreszta pfff.... szkoda gadać... Respekt tym którzy dorobili się czegos zapierdalajęc na merchu. Nie każdy jest taki bogaty aby sobie pozwolić na takie itemy jakie masz Shranz. Jeśli z ktoś taki cwaniak i kozaczy nie swoja praca tylko tym, że kupił lub ktoś mu wyexpił postać to niech idzie na vs z tym pajacem BOOOOOOOOO lub EndlessRain ;) Nie płakać jak wpierdoli Wam jeden albo drugi. Równe szanse uważam a nie wyzywać kogos nie podo aby się z nim zmierzyć tylko upokorzyć (byćmoże)

Pozatym wszyscy wiedzę tylko tego sie nie mówi, że ance to złodzieje. Mało było flame na nich itd ? osobiście gram na xig i jebie mnie to czy jakaś kupa gówniarzy gra czy nie a.q /

A tak na koniec... zachowujecie sie jak banda dzieci z przedszkola ;)

PS : Wesołych świat wszystkim :)

Wiesz po częsci sie z Toba zgadzam (w kwestii Shranza), ale kto z anców to złodziej? Jesli jedna czy dwie osoby to nie mów o całym clanie. Co do ancestorsów to mam duże zaufanie, niektore osoby mialy passy do mojego acc i pomagały mi przezucac drogie itemy.
WIEC DO ... NIE NAZYWAJ TEGO CLANU ZŁODZIEJAMI :S :S :S BO JESLI TAK GADASZ TO GÓWNO WIESZ!

85% itemow ktore posiadam sa moje wlasnorecznie wykute lub wytargowane na merchu :)

2 mam czarnuchow ktorzy zrobia dla mnie lvl i im za to zaplace co nie czyi mnie noobem bo exp nie ma nic wspolnego ze skilem na pk poprostu mi sie nie chce i odpimpac sie zazdroscicie ze stac mnie na wydanie sporej ilosci kasy w hujju to mam rose :) bye do 25 grudna :)

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 09:09:01 

Pochwały: 4
Bloody zebys napisal np. ELU to bym sie zastanowil :D bo nie widzialem lepszego aska :) jakim byl ELU

[ Dodano: 2007-12-21, 09:12 ]
Shranz napisał(a):
85% itemow ktore posiadam sa moje wlasnorecznie wykute lub wytargowane na merchu :)

2 mam czarnuchow ktorzy zrobia dla mnie lvl i im za to zaplace co nie czyi mnie noobem bo exp nie ma nic wspolnego ze skilem na pk poprostu mi sie nie chce i odpimpac sie zazdroscicie ze stac mnie na wydanie sporej ilosci kasy w hujju to mam rose :) bye do 25 grudna :)
mi to jeden huj czy wyexpisz czy kupisz byl bys mial i czekam na ciebie sharon bo juz nie moge sie doczekac pk :D i bedziemy ganiac po czy naszych kolesi :P

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 10:03:34 

Oya... Ty kogoś w cz zabiłeś ? Nie pamiętasz jak pisałeś do mnie z pytanie jak się combo robi. Było to tuż po vs z Wulfem na arenie który był już na warku 71 IvI jeśli się nie myle. Nie będĽ śmieszny. Człowiek mimo ogromnej różnicy w itemach zapalał Cie jak zwykłego noobka. Szkoda z Wami gadać. Wy wiecie lepiej, jesteście pro itd itp etc Tylko, że Ci których tu obsmarowujecie się nie wypowiadaję bo maja was w... w sumie to taka bezradność. Może rob się odezwie kto wie... szczerze to wętpie w to a Wy dalej się żalcie ... wie na co i po co.
Co do Ciebie shranz to nie kozacz po ja będęc w cz na swoim prieście 64IvI (noob) unikaty : to SS+7,wp i belt of life FP+8 bez bufa nie mogłeś mnie ujebać a jak dostałeś malice to jakiś noobek Cię zajebał w zad tak, że znalazłeś się po drugiej stronie mapy ;) Do zoo w ronark ;) Ty4All & BB

PS piszcie co chcecie i tak nikt ani z IK ani spoza Waszego grona nie odpowie ;) Może w końcu ulży :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2007-12-21 10:07:53 

Bloody napisał(a):
..jakiś noobek Cię zajebał w zad tak, że znalazłeś się po drugiej stronie mapy ;)
dobry tekst, nawet sie usmialem :rotfl:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 148 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona