Do klanu Enemy:
Pare pytanek i stwierdzen

Czy sredni wiek u Was w klanie to 15lat? Bylem u Was w klanie - myslalem ,ze tylko lider jest jakis taki dziwny, ale niestety - jednak lider pokazuje jaki jest klan.
Pomijam to ,ze na koxpie nawet idzie wam dlugo expienie (moze poprostu nie jestescie dlugo na kompie). Ale Wasza naiwnosc i dziecinne zachowanie jest juz tak wielka ,ze az trudno uwierzyc ,ze pochodzimy z tego samego kraju ( na szczescie nie jestem patriota wiec jakos to przezyje).
Malo nie posikalem sie ze smiechu slyszac opowiadania kumpla na Wasz temat. Biegacie po mora krzyczac "Show me items plzzz" a drugi z waszego klanu krzyczy "He use trade hack!" lol, hahahahahhahaha - ale wyjasnijcie to miedzy soba

Druga sprawa, jestem sobie w luff patrze co sie dzieje ,a Nasz kolega PGH45644 czy jakos tak (jakos nie chcialo mi sie sprawdzac Twojego nicku bo nie jestes jakos czlowiekiem ktorego powinno trzymac sie w pamieci) siedzi sobie w luff i krzyczy "Fucking chinease!" - lol co za dzieciak

Ale to nie wszystko! Teraz najlepsze. Bylo o dziecinnym zachowaniu to teraz o naiwnosci. Ten kto nie wie, ze ten serwer jest stworzony dla chinczykow to jest niezbyt domyslny. Mimo ,ze nasi pro (bo oni sie za owych chyba uwazaja) wiedza o tym, to i tak uwierzyli chinczykom ktorzy mowili ,ze serwer zostanie zamkniety
Pozdro Pro Elo Allegro Ziomy.