2. Czy Malezyjska wersja Knight Online(MYKO) będzie jeszcze działać ?
Nie, MYKO zostało zamknięte, jego strona również już nie działa.
3. Wyskakuje mi błęd update xtrap-a. Co mam zrobić ?
- Ścięgnęć nowę wersję xtrap-a.
- Zresetować połęczenie z internetem.
- Poczekać, bo czasami serwery sę offline.
- zamknij okienka z gg i msn
- Próbować do upadłego(najskuteczniejsze)
4. Dopiero zaczynam swoję przygodę z Knight Online. Co mam robić ?
Litera k za cyfrę oznacza "tysięc". Np. 20k= 20 000. (W2k- Windows 2000)
6. W Moradonie rzuciło mi się w oczy, że większość ludzi ma przed sobę stoiska na których coś sprzedaję. Jak mogę otworzyć takie stoisko ?
W dowolnym oknie Chat'u wpisz /merchant lub wciśnij klawisz "H", przejdĽ do sekcji Trade i tam zaznacz Merchant.
7. Moje Inventory jest już pełne, czy mogę gdzieś przechowywać przedmioty ?
W tym celu udaj się do Inn Hosstes. W każdej krainie znajduje się przynajmniej 1 Inn Hosstes.
8. Jak sie robi screenshoty?
Należy nacisnać "minus" (-) na klawiaturze numerycznej. Taki screen zapisze się w folderze gdzie zainstalowaliśmy Knight Online. Będzie on w formacje KSC, a do jego otworzenia należy użyć programu KscViewer".
9. Jak mogę założyć w klan ?
Musisz być na serwerze nr 1 w swojej głównej kainie (El morad castle lub Lufferson castle). Musisz mieć minimum 20 lvl i 500k coins.
10. Skęd można mieć pelerynę ?
Musisz być w klanie który posiada minimum Grade 3 lub jest w ally z takim klanem. Gdy posiadasz Grade 3 lub wyższy musisz wraz z klanem wykonać Knight Quest.
11. Co to jest grade klanu ?
Jest to poziom klanu. Można go zwiększyć przez zdobywanie National Points.
Grade 5 - < 74,000
Grade 4 - 74,000 - 144,000
Grade 3 - 144,000 - 360,000
Grade 2 - 360,000 - 760,000A
Grade 1 - > 760,000
12. Co to sę National points ?
Sę to punkty zdobywane w Ronark Land, Andream pub podczas wojen Lunar War i Dark Lunar War za zabicie graczy przeciwnej nacji.
13. Co oznaczaję różne skróty i znaki ?
W celu odszyfrowania nieznancyh Ci znaków i skróó występujęcych w Knight Online zajrzyj do naszego Słownika
14. Wszystko się zablokowało niemogę używać skili myszkę, po naciśnięciu na game button nic się nie dzieje.
Najprawdopodobniej zostałeś ztradowany w momęcie kiedy miałeś otwarte inventory. W tym przypatku teleport do mora i spowrotem nie pomoże konieczny jest relog.
By. scar dla tych co nie wiedza, ze sa takie dzialy jak upgradowanie, wojny, quest itp...
17. Czy jest tutaj jakiś opis skilli dla postaci??
Tak ale narazie jest to tylko dla warriora i jest to umieszczone pod tym adresem
to by bylo na razie tyle
FAQ opracowane na podstawie wcześniejszego posta Mor-a, oraz własnych doświadczeń. Będzie ono jeszcze rozwijane. Jeśli uważasz, że wkradł się tu jakiś błęd, że coś powinno być zmienione lub dodane wyślij mi Prywatnę Wiadomość na forum.
_________________ Zajęty ? Zobacz posty nieprzeczytane [10429] 125950
Utrzymanie strony- 1300 zł, internet- 100zł, dać komuś bana- bezcenne
Ludzie też się cieszą, kogoś zabiją, kogoś powieszą
Lama, lamer - osobnik, który nie wie, że nie wie, tym samym mniema, że coś wie, mimo, że nie wie
Cat^ napisał/a:
spoko dla mnie nadal masz 16 lat, bo tak mi sie utrwaliło
Cat^ napisał/a:
ze wszystkich co grali na ZłotymWarkoczu z pacanem to najlepiej wypadł jatokor
Pacan napisał/a:
bo pamietam chyba najlepiej grales na zlotym, zwierzaki koty i scary sie chowaja
Ostatnio zmieniony przez jatokor 29 Mar 2009, 2009 16:43, w całości zmieniany 4 razy
Nick z gry: Cat/Astral/Kicia/Darkpony
Level: 81/82/50/31
Profesja: SchizofrenicBP/Asek/Chanter/Chanter
Serwer: Pathos/Pathos/Castor/TM
NP: 410k [M] 45 miejsce i rośnie ;p
Wersja KO: Us
Klan: Dont4sk Pomógł: 39 razy Wiek: 24 Dołączył: 07 Wrz 2006 Posty: 2885 Skąd: z szafy
Wysłany: 16 Kwi 2008, 2008 17:21
Omg >.< a masz full 36 osób żeby robić drugi klan ??:> a jak już musisz(tylko nie wiem czy nie wymagany jest grade z caitharosa...)
H>Knights>Confederacy...ale wg mnie to jest tylko potrzebne jak masz full klan
_________________ eNerGie <3
Nie jestem już trade modem
ciza, nie na pisales ze lider klanu musi najpierw kliknac na lidera przyszlego sub clanu, i dopiero H>Knights>Confederacy no i klan dajacy ally musi byc wyzej w rankingu od bioracego.
_________________ Chcesz spróbuj się śmiertelniku,
Środkiem ulicy idę gdy chcę, a nie po chodniku.
Nie jesteś siebie pewien?
Co chcesz to mów nieszczęśniku...
Witam oturz mam porblem gram w tę grę 1 dzień i nie zabardzo wiem co i jak wiec prosze aby ktoś mi napisał powiedział jakies ssy czy co gdzie kupie eliksyry na mane i zycie z gury thx sorka za błędy
za bledy nie ma przebacz... elikisry na mane i HP mozna kupic albo od innego gracza, albo u NPC z "Potion" w nazwie.
_________________ Chcesz spróbuj się śmiertelniku,
Środkiem ulicy idę gdy chcę, a nie po chodniku.
Nie jesteś siebie pewien?
Co chcesz to mów nieszczęśniku...