Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-04 21:17:17
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 15:38:35 

ja też sie wypowiem w tej sprawie. Znam SHORGa i ufam mu, nawet tak jak wulf napisał ja tez moge sobie kawalek rekawa uciac. Grałem z Shorgiem troszke czasu i wiem ze to nie jest koleś ktory mogłby Cie ojebac.

a najgorsze jest to że z uczciwego kolesia chce sie zrobic oszusta scammera itp itd.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 15:43:16 

Shorg napewno nikogo nie ojebal, znam go od poczatku mojej kariery z KO i moglbym mu podac passy do mojego chara bez wahania.Straciles konto przez wlasna glupote i probujesz teraz na sile wkrecic ucziwego czlowieka :/ nieladnie

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 15:55:40 

Pochwały: 1
No niezle człowiek jest uczciwy cała kariere a tu takie gowno pruboje mu reputacje zrabac ... Shorga znam b. dobrze, mu to nawet pin do karty kredytowej mogłbym dac xD i z pewnoscia wiem ze nic by nie zginęło ... a prawda jest taka ze na co to shorgowi ? toć ma xxx lepszego chara a za takie marne grosze nie warto se reputacji marnowac ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 15:58:44 

Hejka, jeżeli o mnie chodzi też spooooro czasu grałem z Shorgiem i jakoś nie wierze, że mógłby Cię okraść, tym bardziej iż postać o której mowa raczej nie dałaby mu ani korzyści ani satysfakcji na tym poziomie grania. Zdaje sobie sprawę, że to pewnie dla Ciebie wiele znaczyło mieć takiego chara, ale chyba przejechałeś się na własnej głupocie i niedoświadczeniu w sprawach zwięzanych z grę od innej strony. Po prostu najlepiej samemu coś osięgnęć a nie kupować...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 17:29:37 

Pochwały: 1
phi śmieszne ... z shorgiem gram jakiś czas ... wcześniej na xigu ;p jest jednę z niewielu osób którym dałbym passy na swojego chara itp ... nie wierze że mógłby zrobić takę głupote jak ojebanie kogoś w ten sposób szczególnie że raczej biedny w ko nie jest i nie potrzebuje opierdalać kont żeby mieć coś w tej grze ... asek 71 lvl ... po co mu taki char ^^ śmieszne ... przykro mi ze Cie ojebali gomez ale raczej nie wierze żeby to był shorg ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 17:41:56 

Pochwały: 2
dobra dobra .. Ance i SG sobie moga poswiadczac, ze im ich kumpel z klanu by nic nie walnal .. bo to chyba wiadome

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:01:04 

Pochwały: 3
bo taka prawda :S tez lutek z shorgiem grales... z tego co wiem... wystartowales nie do tego co 3eba bo akurat shorg jest zbyt znany ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:23:36 

aha gomez, jedna sprawa, jak masz wystwić na allegro negatywa którego pewnie wystawisz to tak jak Ci pisałem na gadu, założę aukcję kupisz i negatywa postawisz, tylko nie chcę żeby dostał go mój kumpel z którego allegro jest ta aukcja

tak wspominam tylko na wszelki gdybyś chciał koniecznie komuś na złość zrobić..

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:27:04 

do nikogo nie wystartowalem ... jeszcze ... pisze tylko, ze jak narazie to poswiadczaja o nim jedynie jego kumple z Ancow/SG

ja mam nadzieje, ze sie wyjasni wszystko ... szkoda mi po prostu gomeza

Ostatnio edytowano 2008-04-19 18:29:58 przez lutek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:29:06 

Pochwały: 60
a moja solucja jest taka, iż wg mnie powinni banować wszystkich za trade/share itp acc bo jak ma takie cos wychodzić to ja nie wiem...a co do sprawy jestem bezstronny, bo taka możliwość akcji jest dziecinnie prosta do wykonania, o ile dana osoba chce to zrobić.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:44:15 

Pochwały: 74
Zamknijcie jeden topic bo troche lipa w dwoch to samo pisac :) To ze ktos nigdy nie okradl kogos z klanu to jeszcze nie znaczy ze sie nie polasi na jakas okazje. Ile bylo przypadkow na ko4life ze ludzi mieli 9875677878 stron trustable topicow gdzie sie wszyscy wypisywali jaki to uczciwy gracz, a potem wielkie zdziwienie jak kogos oscamowal. Dlatego tez nie ma sensu ani sie za Shrogiem wstawiac ani go oskarzac, widac chec pomocy ze strony Shorga, wiec najprawdopodobniej cala sprawa sie szzcesliwie zakonczy, ale nikt z nas nie ma 100% co i jak...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 18:47:05 

Pochwały: 3
Lutek, a kto inny, jak nie osoby z klanu Shorga mialby za niego poswiadczyc? No chyba nie ktoś, kto gra np. w WoWa...
Ale do rzeczy. Shorgowi ufam bardzo. Miałem z nim share account swojego czasu. W Ko gram z nim chyba juz z 3 lata. Kupuje mi czasem premium. Nigdy nie zginęł mi żaden coin, a tymbardziej żadna złotówka. To chyba wystarczajęca argumentacja. Poza tym, to dorosły człowiek, nie w głowie mu raczej scamowanie innych.

Ale interesuje mnie sprawa Gomeza i mam nadzieje ze szybko sie pozytywnie wyjasni. Sam niedawno kupowalem chara i wiem jakie emocje sa z tym zwiazane.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 19:26:47 

Chłopie SHORG tu w niczym niezawinił. :[ znam go troche , kupuje mi premke i wiem na 110% ze on nie moglby ci zakosic konta .Zawsze mu daje moje pasy do konta i niegdy mi nic nie zginelo lub cos w tym stylu , a antywirus tu ci nie pomoze za duzo (jak masz keyloga to jedynym sposobem aby sie go pozbyc jest formacik <- radze zrobic) :!: :!: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 20:34:08 

"jakiś debil traci konto" czy ja Ciebie obrażam shorg? I nie było to jakieś gówniane konto, btw. każdy nieuczciwy był przed złym czynem uczciwy czyż nie? ... a nawet jakbym miał keya to skęd by ten ktoś miał danne all do zmiany meila i 3 x sq ludzie .....

"wara od shorga.... moge sie zalozyc ze miales jakiegos glupiego bearshera i passy w notatniku." nie nie miałem a że sę 3 x sq i meil wiedziałem ...

"Straciles konto przez wlasna glupote i probujesz teraz na sile wkrecic ucziwego czlowieka :/" Uio wytłumacz mi przez jakę głupotę, to że dałem Shog-owi kupić premke? Czy Ty żartujesz?

"No niezle człowiek jest uczciwy cała kariere a tu takie gowno pruboje mu reputacje zrabac " fajne Cie wychowano, że ludzi od gówna obrażasz... cool ... Nie mówie, że to na 100% Shorg ALE DAJ JAKIEÅš WYTŁUMACZENIE TEGO ? ROZUMIEM JAKBY MI ZAJEBALI KONTO NORMALNIE ALE ZMIANA MEILA, 3x sq

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-19 20:40:14 

Kudlatty napisał(a):
Chłopie SHORG tu w niczym niezawinił. :[ znam go troche , kupuje mi premke i wiem na 110% ze on nie moglby ci zakosic konta .Zawsze mu daje moje pasy do konta i niegdy mi nic nie zginelo lub cos w tym stylu , a antywirus tu ci nie pomoze za duzo (jak masz keyloga to jedynym sposobem aby sie go pozbyc jest formacik <- radze zrobic) :!: :!: :twisted:
Dołęczył: Dzisiaj 19:19 co jeszcze powiesz? Ze podałeś mu all dane do konta do banku? Laska na noc oddałeś pod opiekę tak? a ARGUMENT ZE KTOS MA LEPSZE ITEMY ETC zawsze można dla kumpla .... a, że pare marne złotych jak się ludzie wypowiadaję ja na tę postać zbierałem długo pieniężki, poświeciłem dużo czasu na granie nię, dorobiłem się ciekawych itemów... Może nauczę się szanować tacy ludzie pieniędze co stracę ;(( Wieże, że odzyskam to konto... ;/

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona