Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 21:21:11
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 00:07:06 

Pochwały: 7
nie nakrece bo nie bylo by zbyt ciekawe jak rzucam novy i tepuje ludzi

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 01:51:39 

Pochwały: 3
sertesu, mowisz ciagle jaki jestes pro uber super, lecz z ust gandzi czy regissa nigdy nie uslyszalem " a wes sie zchowaj bo miales mniejszy lvl a ja jestem pro " i to cie od nich rozni... i poki ci nie przejdzie faza " co to nie ja bo mam 80 lvl " to cie nikt nie bedzie szanowal... nie powiem to jest wyczyn bo 3eba miec nerwy, ale po co sie przechwalac na prawo i lewo ? robisz ten lvl chiba dla siebie nie dla innych nie ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 02:37:32 

Pochwały: 20
no pro graczu , wlasnie mam " dostep " do chara na aresie, od niedawna hum -.- ( unik najgorszy +1 wiec nie najgorzej... >.< ah uprzedze cie - real user nie jest babashoperem, takie wyposazenie jakie ma wystarcza aby wbijac npki )

dobrze napisane wczesniej... jakos naprawde pro magowie nie podniecaja sie swoim lvlem i kpia z innych... zal mi ciebie

z checia bym poszedl na pvp, ale
-non prem
- prawdopodobnie slaby komp jak na taki event zeby all bylo czysto
- gram int priestem -.-

aaa jak jestes taki "miszcz" to czemu nie nakrecisz filma ? Mnie sie tam film regisa czy arise podobal ... jakos nudne nie byly, no ale faktycznie - jak walniesz nove i meteora all padaja to troche nudne jest >.<

hmm zeby nie bylo - moze jestes naprawde pro, nie zaprzeczam, lecz twoje teksty sa zalosne, cos w stylu dziecko neo podniecone najwyzszym lvlem w grze - kazdy sie cieszy z 80 ale ty starasz to ukazac caly czas buheheh

wez mi opisz skilla 80 plýýýýssssssssssss, a wy nooby co nie wbiliscie 80tki nie oddzywac sie , zal :S

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 04:44:58 

Pochwały: 3
Seretsu napisał(a):
nie nakrece bo nie bylo by zbyt ciekawe jak rzucam novy i tepuje ludzi

I'm the best and fu.ck the rest... Chłopcze zapracuj na swoję opinie, a nie badz drugim Dymitrem Samozwańcem ( taa zdaje mature z histy nie czepiac sie okreslen xD ).
Każdy potrafi pier.dolić co to nie on, a gdy przyjdzie co do czego ch.uj. Uwielbiam teksty przez neta: gdybyśmy poszli vs to bym Ci pokazał jaki 'sem pro', albo w tzw. 'realu' bym mu naj.ebal...... haha takich ludzi to nawet do wariatkowa nie zamykać - od razu odstrzelić bo jak to w psach mówili "no bo po co taki człowiek żyje"....

Ch.uj własnie 4:44 u mnie wybiła wrociłem z melanzu bo skonczylem ogolniaka poooooozdro :sleep:

a jak wstanie to cie kopnie"
Obrazek
Obrazek <3 EK
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 08:41:01 

Pochwały: 127
a czemu nie 1vs1?? tylko 8vs8... co do tego jak gra oblivion to ja nie mam wętpilwości....

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 09:56:56 

Fajnie sie temat rozwinal tylko szkoda ze nie komentujecie tak mojego filma jak jedziecie na tego kolesia XD
A co do niego to zal mi go bo ocenia ludzi po tym jaki maja lvl itemki i ile np a nie po tym jaka dana osoba jest nie chodzi mi nawet jak robi combo czy cos ale przede wszystkim jak sie z nia gra czy mozna jej zaufac dla mnie to sie najbardziej liczy w tych czasach gdzie jest wielu zlodziei i osob nie godnych zaufania. Zaufanie panowie to jest jedna z najwazniejszych wartosci jak dla mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 11:35:34 

no 1vs1 tez moge na pvp servie ^.^ a co do tego ze wy nuby, no to najbardziej mnie wkuriwa to, ze polowa z was nie miala nawet 70lvl (cizia ^.^) a wypowiada sie w kazdym temacie, jak statowac postacie na 75+ jakie skile sa na 80, jak grac priestem badz magiem... i tyle

czy potraficie grac jebie mnie to ale jesli nie wiecie o czym mowa to sie nie wypowiadajcie...

albo tutaj cos pisaliscie o potowaniu i minorze, no ... zastanowcie sie co wy pierdolicie, koles gra tak bo mu wygodnie (ita) wiec po ... piszecie ze moze zrobic tak, a nie inaczej jesli nawet nie graliscie sinem (tutaj jak zwykle cizia sie wypowiadal <haha>)

btw, jak myslisz ze nie potrafie grac wejdz na gira i spytaj sie insanity albo innego englisz klanu czy nie potrafie grac

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 11:47:46 

Pochwały: 60
NH nie miał 70tki raczej nigdy, ale jest z KO już 5 rok i wie wiecej niż nie jeden tu gracz ponieważ dużo czytał, ja majęc już 65 studiowałem wszystkie skile powyżej 70tki :D jesem taki pro że znam skile u większości profesji powyżej 70+ ponieważ powoli robie projekt na stronę ;p albo jak to ktoś kiedyś powiedział "kotu to pisze księżke na temat KO bo wszystko wie" xD

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 13:35:28 

Seretsu napisał(a):
no to najbardziej mnie wkuriwa to, ze polowa z was nie miala nawet 70lvl (cizia ^.^) a wypowiada sie w kazdym temacie, jak statowac postacie na 75+ jakie skile sa na 80, jak grac priestem badz magiem... i tyle

zauważ różnice, ja nigdy nie wbiłem 70 lvla (już pisałem wyżej, że nie będe wydawał kasy na piksele), ale grałem na postaciach 70+ i to na nie jednej...

co do grania sinem... jak zwykle gówno wiesz :] no ale oczywiście ty jesteś bambo i jestes ogólnie zajebisty, bo robisz kombo 2ma rękami xD :rotfl:

Seretsu napisał(a):
czy potraficie grac jebie mnie to ale jesli nie wiecie o czym mowa to sie nie wypowiadajcie...

za to TY wiesz o czym mowa, i TY możesz się wypowiadać ^^

bambo, ja tam mam wtyki na gira, nie bój sie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:01:21 

Pochwały: 20
Seretsu napisał(a):
wkuriwa to, ze polowa z was nie miala nawet 70lvl (cizia ^.^) a wypowiada sie w kazdym temacie, jak statowac postacie na 75+ jakie skile sa na 80, jak grac priestem badz magiem... i tyle

kazdy jak ma ochote to sie wypowiada, bo nie kazdy jest tak uposledzony ze nie wie jak STATOWAC buhahh postacie , jakie sa skile na 80 ( kodb.info) , jak grac priestem badz magiem LOL - jak umiesz grac na 60 to bedziesz umial na 80 ,tylko bedziesz mial lepsze hp/def/atak/resy + nowe skille ktore sa bardzo skomplikowane :sleep: >.<

btw, jak myslisz ze nie potrafie grac wejdz na gira i spytaj sie insanity albo innego englisz klanu czy nie potrafie grac ... no sorry ale nawet noob z high levelem + itemy bedzie umial grac ...tu nikt nie mowi ze nie potrafisz ale robisz z siebie idiote?:idea:
lol

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:07:55 

yhm yhm <^^>

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:35:51 

filmik podobał sie ;]
Seretsu napisał(a):
no 1vs1 tez moge na pvp servie ^.^

zrobisz maga i vsa nie bedzie ^^
peyo napisał(a):
a czemu nie 1vs1?? tylko 8vs8... co do tego jak gra oblivion to ja nie mam wętpilwości....

+1
peyo napisał(a):
bo robisz kombo 2ma rękami

hihi :p

/Tobol

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:42:24 

Pochwały: 60
kartofel napisał(a):
filmik podobał sie ;]
Seretsu napisał(a):
no 1vs1 tez moge na pvp servie ^.^

zrobisz maga i vsa nie bedzie ^^

/Tobol

a czemu vsa nie bedzie ??:P bambo solo nie umie ??:D bo widziałem na filmiku Czarnego że solo sobie radził nieĽle :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:45:04 

Cat^ napisał(a):
a czemu vsa nie bedzie ??:P bambo solo nie umie ??:D bo widziałem na filmiku Czarnego że solo sobie radził nieĽle :)

że kto niby nieĽle? dark czy bambo?? oO

dark to grać umie, ale ten to wiesz...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-04-26 16:46:54 

Cat^ napisał(a):
a czemu vsa nie bedzie ??:P bambo solo nie umie ??:D bo widziałem na filmiku Czarnego że solo sobie radził nieĽle

nie wydaje mi sie, ze bambo umie combo^^ i pewnie zrobi int ice/lr ;P

/Tobol

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 83 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona