Co ty myślisz, że ja muszę szukać powodów żeby cię zbanować? Dostałbyś bana w 5 sekund po rozpoznaniu twoich postów, nie potrzebuję do tego ip, ani bana na ip, które masz zmienne, gdyby nie to, że po prostu dałem ci spokój, za co powinieneś być wdzięczny a nie się napinać jeszcze. Fakt, nie mam uprawnień, ale co za problem napisać na gg do Jatokora lol? xP Na tyle mi chyba ufa, że wystarczy, że go o to poproszę. Zresztę wytłumaczyłem ci to dokładnie na gg jak zaczęłeś na mnie szczekać bo cię stale banowałem. Co, powód w warnie "multi acc", "były scammer", "dla zasady", "powered by Ela" albo "lubię pieczarki i pozdrawiam mamę" nie nadaję się jako uzasadnienie bana? To poczytaj historię rozdanych warnów i jakoś nikt po poprzednich kozaczkach nie płacze.
Więc bez takich, że nie zbanowałem cię bo nie miałem powodu albo nie potrafiłem, bo mnie to drażni. Nie masz bana bo tak chciałem i tego się trzymajcie. Zresztę nie tylko ja, w jednym temacie nawet paru userów się wypowiedziało, że skoro miałeś już tyle banów to można dać ci spokój. Uszanowałem to i będĂ½ wdzięczny, że nie musisz przed każdym wejściem nowego konta zakładać, miej chociaż tyle honoru

btw
Cytuj:
ip bana moze dac tylko Jakator i nh2003 ...
nie tylko oni