Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-07-05 23:15:19
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-09 22:03:10 

Pochwały: 1
Tez to widzialem. Mnie sie wydaje, ze olali te gre i juz nie pilnuja co sie dzieje jak kiedys i moze nawet ja psuja.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 07:02:08 

Ach i moze USKO podzieli losy MYKO, w końcu nic nie trawa wiecznie....

(SELL MAG 72 lvl z itemami)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 08:59:17 

Pochwały: 2
No tez slyszalem ze miedzy innymi k2 to produkuje, w ten sposob ma dochod z dwoch zrodel. Odkryli ze to dobry rynek i bardzo latwy pieniadz przy czym uzywanie koxpa nie wyklucza posiadania premy, wiec tak czy siak nic nie traca a wrecz przeciwnie bo dochod idzie z dwoch zrodel. Nie widzialem zeby dostal bana ktos z prema juz pomijajac fakt ze bany sa tak zadkie jak wygrane mecze polskiej reprezentacji. Ze ta gra zniknie raczej nie ma sie co obawiac bo nie zarzna kury znoszacej zlote jaja, tyle ze gra bedzie coraz trudniejsza. Gorsze szanse przezycia w cz czy na wojnie beda norma juz, bo nie da sie w pojedynke wybic party z dobrymi itemami i do tego na koxpie, poniewaz nawet jesli z tego pt ubijesz sztuke lub dwie to zanim znow sie ktoregos kilnie koxper zdazy wrocic na miejsce, to jak walka z wiatrakami. Co do satysfakcji z ubicia koxpa to nie podzielam tego zdania bo sie okazuje ze noby z niskimi lewelami maja pierwszo gradowe klany z masywna iloscia np uzbieranymi na wlasnie takim wspomagaczu przykladem moze byc EMAD. Ma sobie klanik piepszy wszystko ma chyba z 59 lvl, a chlasta woi na 80 z niezlymi itemami. Wielokrotnie sie spotkalem z apelami o jego ban mowie tu o komander czacie nie tylko na nob wojnach ale i na zwyklych. EMAD wlasnie jest takim zaprzeczeniem mysli ze jak ktos ma dobre itemy to bedzie sie bal o konto w zwiazku z tym napewno tego koxpa nie uzywa. Ja mimo wszystko mysle ze bede gral poniewaz kazdemu koxperowi na dluzsza mete gra sie znudzi, wszystko zdobywa sie zbyt latwo, co nie zmieni faktu ze beda przybywac coraz to nowsi. Beda syfic gre rozprowadzac miedzy znajomymi pomysl z uzywaniem tego badziewia. A bedzie tak dlatego, bo istnieje niska swiadomosc tego iz uzywanie koxpa, rozprowadzanie go, przymykanie oczu na ten proceder jest tak naprawde nie tylko objawem pazernosci, glupoty, checi latwego zysku za cene i kosztem wszystkiego, lenistwem, dziecinnym mysleniem bez proby wyobrazenia sobie konsekwencji, jak rowniez przymykanie oczu na osoby zwiazane z tego rodzaju zarobkiem jest niczym innym jak sprzyjaniem rozkwitowi pewnego rodzaju kradziezy. Bo jest to tak naprawde okradanie dobrych uczciwych graczy z mozliwosci gry, nie musze chyba nikomu mowic jak komfortowo wszyscy sie czuli gdy problem koxpa przez pewien czas nie wystepowal w grze. Chcialo sie grac i spedzalo sie czas przy tej grze w miare nie nerwowo bez nieprzyjemnego uczucia ze marnuje sie czas i kase na premki a ktos w kilka dni potrafi osiagnac to samo a nawet i wiecej w ciagu miecha lub mniej i nie ma konsekwencji za to ze niszczy gre. Kiedys gdy nie bylo koxpa gra byla fajna bo kazdy wiedzial kto jest dobry i na co kogo stac mozna bylo w spokoju probowac swoich szans a dzis niestety jest to raczej nie mozliwe. Przez co bardzo spadla jakosc gry...
Jeszcze tak na marginesie chcialem dodac co troche mnie zniesmaczylo a mianowicie wyczytalem w ktoryms z wczesniejszych postow ze ktos to tylko rozprowadza a nie hakuje, no to takie porownanie jak wiesz no nie kradne ja tylko posrednicze w handlu kradzionym towarem, lub ja nie morduje siedze tylko przy telefonie i zlecam morderstwa ( no oczywiscie powstanie wzburzenie bo gdzie tu porownanie, ale chodzi mi o uwypuklenie problemu i danie takiego przykladu ktory uswiadomi ze paranie sie nielegalnymi rzeczami powoduje w pozniejszym czasie myslenie, no skoro juz jedna nielegalna rzecz robilem z dobrym zarobkiem, to co mi szkodzi posunac sie dalej to jak pierwszy dymek jednych uzaleznia ze tak powiem, innych nie ale latwosc siegniecia po to zwraca uwage na fakt ze ktos juz jest na to podatny) ale nikt nie pomysli ze jesli nikt by w tego rodzaju rzeczach nie posredniczyl odcial by mozliwosc zakupu przykladowego kradzionego towaru a skoro tak byloby mniejsze zainteresowanie takimze towarkiem no i druga strona medalu prawdziwy polak nie kradnie, nie interesuje sie kradzionym, nie niszczy, nie sprzyja dzialaniu na cudza szkode.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 09:22:05 

Pochwały: 9
nie chce i sie czytac ty to z kas kopiowales czy sam pisales???
co za wyczerpoujacy koment :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 09:30:59 

Sam pisalem, bo troche dziwne to myslenie ze ludzie psuja cos i dziwia sie ze jest zepsute to tak jak w polsce kradna, daja lapowy i mordeczki pruja ze polska jest taka jaka jest , no nie bardzo, Polska jest taka jacy sa polacy jesli beda krasc to kraj nasz bedzie postrzegany jako kraj zlodziei i lapowkarzy, leberow chcacych tylko jak najlatwiej zarobic po trupach najchetniej. Mimo iz znajdzie sie u nas paru w kraju ktorzy tym sie brzydza, nie powielaja takich praktyk i pietnuja tego radzaju zachowania bez wzgledu na to jak bardzo beda atakowani, to sa prawdziwi polacy..

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 09:36:21 

Ztymi obawami przed strata itemów? Mysle ze dla takiego koxpa to żadnę strata, pewnie już ma mnóstwo kasiory i takichi temów; ze ma wszystko i wszystkich we w dupie, tak jak K2 zresztę, którzy tylko słodko pierdzę w tych swoich komunikatach i na www.knightonli...com
Jak wszystkich co oszukiwali wypierd$#ę (sorry ale juz jestem zdrowo wnerwiony na ten proceder) to wtedy uwierzę w to ze K2 martwi sie i troszczy o uczciwych graczy

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 09:50:56 

A i dodam jeszcze coś, pewnie niektórzy sie będę śmiać ze mnie, ale mam to w dupie..

http://img441.imageshack.us/my.php?image=komentqj9.jpg

jak ktos ma bystre oko to zauważy ze nawet ktoś już kupił

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 09:58:00 

to jest poprostu chore

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 10:34:05 

Pochwały: 74
Co do tych 22 gb, to zanim sie wypowiesz, czegos sie dowiedz... Sprzedaje je full legit gracz.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 10:38:04 

z kad wiesz ze to full legit? 8|

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 11:00:39 

heheh wiesz co ? Temat napisałem jaki napisałem, rożne wypowiedzi można tu zobaczyć, a tak jak Shakur moje pytanie brzmi jakie masz dowody ze sę full legit ? a tak jak juz wcześniej mówiłem uderz w stół na nożyce sie odezwę. Zamiast pisać z oburzeniem mógłbyś napisać sprostowanie, uwierz mi #Zwierz@K ja potrafię myśleć i przyznać sie do błędu.
A tak na dobra sprawę to nie mam ochoty czegoś sie dowiadywać, jak ja bym wystawiał GB na allegro to starałbym sie uwiarygodnić siebie samego piszęc w jaki sposób zostały zdobyte. A takie suche opisy typu tyle i tyle tego tamtego po tyle i tyle a jak więcej to gratis i w dodatku 6 kometnarzy jako kupujacy, jak masz doswiadczenie o kupowaniu/sprzedawaniu na allegro to wiesz o czym ja mówie.
A z resztę pomyśl, ktoś jest KOXPerem, ma GB co odpowiada na pytanie czy te GB sa uczciwie zdobyte ? Powiedz mi jak to udowodnisz ? na słowo honoru ? w tej grze, na tym forum na słowo honoru to co niektórzy to majętek stracili.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 11:24:32 

ech , ja widzę to całę sytuacje tak . gm'owie w grze loguję sie raz na miesięc , jak nie mniej , polowa cz i to nawet nie noobki a 80 lvl'e biegaję na speed hackach . To raz . Droga sprawa to ten HF . Ostatnio jak wchodziłem na allegro to polowa wystawionych aukcji zwięzanych z ko dotyczyła własnie tego . Ludzie wiedzę ze nikt im nic nie zrobi za hakowanie i ludzie na allegro sprzedaję HF i zarabiaję na tym nie mniej niz na premkach . Osobiscie uwazam ze koxpienie to lamerstwo :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 11:36:41 

lajza napisał(a):
a tak jak Shakur moje pytanie brzmi jakie masz dowody ze sę full legit ?

tak apropo nie pytalem sie ... z oburzeniem tylko normalnie
bo nie wiem moze to on akurat jest tym typkiem tez chcialbym cos wiedziec!
wiec nie gadaj jak nie wiesz w jaki sposob sie pytam!!

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 11:49:43 

shakur lajza tylko mowil ze tak jak i ty chcial by wiedziec, nie atakowal cie przeciez podal tylko ciebie jako osobe z ktora sie niejako solidaryzuje w tej ciekawosci

Tytuł:
PostNapisane: 2008-06-10 12:38:31 

no tak ale po co odrazu gadac ze ja oburzony sie pytam z kad to wie?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 76 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona