stan napisał(a):
Rekrutujemy do klanu chalice na carnac west polakow z lvlem 50+, lub z lvlem 45 i z 5k+ NP.
srednie lvle w klanie to 53-57, lider 61

.
okolo 5 osob gralo razem w klanie RYCERZE na myko, po czym na ronark i japko gdzie tez gralo z nami pare osob. w okolo 10 osob sie znamy z innych servow, wiec to nie jest tylko lapanina przypadkowych ludzi.
Jeśli zamierzasz dojsc do klanu zeby ,,podexpic'' a potem wyjsc to sobie daruj i nie wchodz lepiej.
Przeanalizujmy to...
1. Stan jak dla mnie jest zerem, czemu ? hmmm Ja też grałem w gwardii, nie pasowaly mi zasady to wyszedlem i tyle , a on na swoim forum nawalal na ten klan czy niektorych ludzi, nie wiem dokladnie, ale wiem ze banowal ludzi z gwardi na swoim forum ktorzy by sprzeciwstawili sie klamstwom o ktorym mowi... a watpie ze stan ma wiecej lat od lidera dawnej gwardii... poprostu jest głupim gówniarzem
2."Jeśli zamierzasz dojsc do klanu zeby ,,podexpic'' a potem wyjsc to sobie daruj i nie wchodz lepiej" - nie kazdy moze miec pojecie do jakiego klanu trafi lol...
3."lub z lvlem 45 i z 5k+ NP."- ot tutaj widzimy jaki to lider jest PRO , 45lvl z 5k np to jest niemozliwe - wiadomo ze kazdy noob siedzac afk na bdw po jakims czasie zdobedzie te 5k , czlowieku lider +60 to klan tez a ty chcesz ranka klanu robic na 45-55 lvach ?
Ja z 5-10k np na 60-64 krece sie po najlepszych klanach glownie +70 , tylko nie +75 i jakos nikt nie ma probelmu, z tego wnioskuje ze stan jak klan bedzie full jest gotowy wyjebac klanowicza dla jakiego NP transferowca...
no ale coz... to wniosek obserwatora... jakos nigdy nie z nim nie klocilem, ale na pochwale nie zasluguje

GL...