BMW napisał(a):
jezeli zwierzak chcesz komplikowac sprawy to sobie komplikuj w swoim topicu.tutaj paskosz zalozyl topic aby to wszystko wyjasnic wiec sie nieudzielaj najlepiej mimo iz cie tutaj lubi wiekszac osob
paskosz-dales ssa moze im sie to niespodobalo pisali tez ze wyzywales ich od scamerow jak byles jeszcze w klanie wiec dostales slusznie kopa.
I niemusisz juz zebrac o pp bo i tak tobie nieoddadza bo niemaja za co.
a zwierzak wiesz co? idz w pyry bo lepszego zajecia nieznajdziesz
some1 ty to samo bo myslisz ze kupiles chara 70+ to juz jestes pro i mozesz rownie dobrze pisac ze all sa scamerami z ich klanu jak nawet niewiesz co naprawde sie stalo i za co naprawde dostal kicka i nieznasz go nigdy z nim niegadales niepisales na gg i niewiesz jaki jest naprawde paskosz a jest on wielkim bajkopisarzem co nawet rumcajs takiego na oczy niewidzial
a.q czlowieku , mam priesta 62 i 65 od zera, maga 68 od zera, roga 62 od zera... na myko mialem priesta 62...w 2 najlepszych klanie humowym... ta i jestem pro, bo zadnego chara nie kupilem

juz nie wpomne o innych ,ktore uzytkowalem jak sie dalo wlazic na acc innego kraju, to będz pewien ze noobem nie jestem

To ze paskosz jest bajkopisarzem kazdy wie, ale poprostu niektorzy z tego klanu pokazali ze sę gowniarzami, a szczegolnie to dziecko ktore na mnie z tekstami wyjechało