Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-07 19:53:31
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 01:36:01 

Pochwały: 20
boze ...

next nie rob z siebie nooba... ZABICIE SOLO PRIESTA JEST N.I.E.R.A.L.N.E ( nie mowimy o przypadkach jak dostanie dc itp) rozumiesz to czlowieku ? a jak nie to patrz

walniesz mi spike za 700-900max ... lol reszta nizej ... ja spamuje hp potami LOL ... juz nie pisze ze wiem jak sie odczepic od aska... i ty chcesz ubic nagle 8.7k hp , weez nie rob z siebie nooba, bo ty chyba zabijesz priesta w iron secie , w dd tali z dsem+8 i dd czapka+8 samymi shardami+1 nie ? latwizna ... zal

Albo 2 propozycja, pobiegaj troche dluzej w cz i zobacz jak to int priesty padaja gdy do nich podejdzie 1 asek... ><
nastepna rzecz... jak to jest ze np. taki booo czy kto inny tankuje pare osob a 1 priest nie jest w stanie utrzymac sie przy zyciu lol ....przy ataku AÅ» JEDNEGO aska zzzzz

"solo iinta mysle ze jest szansa moze nie zawsze aletroche farta +skila duzio i da ssie cancelowac na tyle heala ofc a skil scaiaga to co masz w lapach tzn jest szansa "

rozumiem ze priest juz nie posiada skila cure ? lol ... az przetestuje tego skila z jakims askiem z klanu niedlugo bo jak narazie w cz to mi przeszkadza 45 i 75 skill debufera.... a nie jakies amor cancelation u aska ... albo inaczej ... SZANSA na wbicie tego skila...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 02:22:17 

Pochwały: 2
1. czy ty wiesz co to znaczy "lol"? uzywasz go w takich zdaniach ze śmiem wętpić.
2. utrzymasz 1 asska na hp potach ? warek 10k hp deffa nieco wiecej i nie umie ustac ale ty umiesz ? git ..
3.iron set 20 dd + talia dd 50 + czapka chityna +8 17 + ds +8 15 dd = 102 dd ?
i teraz "noobku" deffy na bronie przestaja miec znaczenie powyzej 50 . czyli tamte 52 dd mozesz sobie wetknęć
4. wsyztsko w tej grze jest do zabicia
5. Cat > ty

Cytuj:
Hmm był 1 asek na patku który potrafił prawie zawsze mnie tak przyblokować że chyba dopiero 6-7 próba mi sie udawała ;p McTasty aka SteelO

będzie trza przetestować ten skil, mam nadzieje że bedzie przydatny

6. neext a nie next

7."pobiegaj troche dłuzej w cz" jak ja zarabiałem npki, to ty niewiedziałes ze istnieje taka gra.

8. "aż jeden ASEK" ma nie zabic az jednego PRIESTA ?
9. mowilem ze nie zmienicie mojego zdania, czyli assek potrafi zabic inta.
10'rozumiem ze priest nie posiada cure" niewiem gdzie wyczytałes ze ktos tak mowi, ale oświece cie ze jak uzywasz cura to dostajesz 2-3 skille (i rki) i nie mozesz w tym czasie heala robic (po za potami) wiec juz widze jak ładnie ci schodzi hp + heal ci nie trafi 5-7 razy jak to mówił cat, i ten typ by z ciebie zrobił kiszke.. nie mówięc juz o elu, przynim sie uleczysz jak mu komp warpnie :cool:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 02:55:20 

Pochwały: 1
next wielu rzeczach mozemy sie nie zgadza ale tu :)

+1
rzaden priest nie rzuca cc na ArmC bo ten cc urwie ze skila 1 sekunde><

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 10:08:29 

Pochwały: 34
NeexT napisał(a):
i teraz "noobku" deffy na bronie przestaja miec znaczenie powyzej 50 . czyli tamte 52 dd mozesz sobie wetknęć

ktoś kiedyś liczył, że te defy działaję od największego do najmniejszego tzn najpierw talia potem ds, chityna, a na koniec irony. Działaję one w ten sposób, że od dmg odejmuje się wartość największego defa i potem od otrzymanego wyniku wartość kolejnego defa w kolejności.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 13:27:16 

NeexT napisał(a):
1. czy ty wiesz co to znaczy "lol"? uzywasz go w takich zdaniach ze śmiem wętpić.
2. utrzymasz 1 asska na hp potach ? warek 10k hp deffa nieco wiecej i nie umie ustac ale ty umiesz ? git ..
4. wsyztsko w tej grze jest do zabicia
5. Cat > ty

Cytuj:
Hmm był 1 asek na patku który potrafił prawie zawsze mnie tak przyblokować że chyba dopiero 6-7 próba mi sie udawała ;p McTasty aka SteelO

będzie trza przetestować ten skil, mam nadzieje że bedzie przydatny

6. neext a nie next
7."pobiegaj troche dłuzej w cz" jak ja zarabiałem npki, to ty niewiedziałes ze istnieje taka gra.

8. "aż jeden ASEK" ma nie zabic az jednego PRIESTA ?
9. mowilem ze nie zmienicie mojego zdania, czyli assek potrafi zabic inta.
10'rozumiem ze priest nie posiada cure" niewiem gdzie wyczytałes ze ktos tak mowi, ale oświece cie ze jak uzywasz cura to dostajesz 2-3 skille (i rki) i nie mozesz w tym czasie heala robic (po za potami) wiec juz widze jak ładnie ci schodzi hp + heal ci nie trafi 5-7 razy jak to mówił cat, i ten typ by z ciebie zrobił kiszke.. nie mówięc juz o elu, przynim sie uleczysz jak mu komp warpnie :cool:

1. no wiem i uzywam kiedy chce
2. czy ty mnie rozumiesz? na potach bede trzymal aska w miare dlugo a jak bede mial 30% wrzuce 10k i od nowa jedziemy zzzzz
3. ja to akurat wiem - to byla pewnego rodzaju ironia albo nie wiem jak to nazwac ><
4. tak... lvl 1 zabije 80 ? =.=
5. Byc moze ... czekam na cata wiadomosc ze jak go dorwie 2 askow to lezy w ciagu 2sekund ... bo on gra BPkiem , a taki int nie ma szans z 1 askiem

ja uzywam skilli zwykle cure i na magic spele ... a jak bylem debufem podczas debufa zawsze jechalem na hp potach i tak samo robie przy curowaniu , wiec looooo ubijesz mi poprostu kupe hp jak sie curne Oo
6. a co ty sie nie mylisz ? zzzzzzzz
7. L O L ... przykro mi ale kupe czasu gralem na myko
8. co moze jeszcze to 2 intow zabijesz :rotfl:
9. ta skiled asek noba priesta, ale my mowimy albo o nobach albo o skiled rozumiesz?
10. hehe rozumiem ze priest ma mniej defa od maga i mniej hp ... lol , co ty myslisz ze zjedziesz inta w mgnieniu oka jak na potach jedzie ? a.q widziales kiedykolwiek vsy ? one trwaja 5sekund ? O_o

aaa i bym bardzo chcial uslyszec od int priesta ze zostal pojechany przez aska... bo dla mnie priest +70 z miare dobry sprzetem juz jest nie do zabicia przez jednę osobę ... nawet na nizszym lvlu ale jak dla ciebie 75 lvl mozna pojechac.... nawet 80 to nie bede pisal o 6x O_o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 14:13:35 

Pochwały: 74
To ja moze cos dorzuce. Strasznie wybioczo Neext czytasz to co some1 pisze. Asek na solo nie jest w stanie zabic int priesta, bo priest w trakcie walki w cz ma pasc jako ostatni ze swojego party albo nie pasc wogole... taka jest rola priesta. Po to ma restore, po to ma 1920 heal, a niektorzy nawet 10k heal. (nie mowie o full healerach bo to syf. ). W trakcie jak sie dostanie debuffa to oczywiscie nazlezy sie skjurowac. A jak mnie ktos bije w trkacie kjura to klikam hp potka i po problemie... Zrozum wreszcie, ze nijak nie da sie przebic na solo 720 + 1920... (pomijam tez ten 10 k heal, bo z nim priest jest juz niesmiertelny wogole). Nie wbijesz mi w czasie jednego potka i jednego heala dmg za 2640 jakbys sie nie staral. Bo jak mi wrzucisz Armor cancelation, to ja sie skjuruje wrzucajac jeszcze hp potka. Potem ty wbijasz soje uber pro skille a ja 1920 + hp potka i wracamy do punktu wyjsca, a nawet do sytuacji gdzie ty masz gozej, bo zostaly ci nedzne skille a mi full hp. Dotarlo wreszczie ?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:02:53 

Zwierz ja was rozumiem.. gracie intami, jesteści strasznie pewni swego, ale jest bardzo mało wysskillowanych asskow, w sensie nie super minor, tylko super combo.

ja sie dostaje arrmora to zazwyczaj sie nie curujesz, bo to niema sensu (na waszym meijsuc wolał bym wrzucic heal niz cure, ale to wkoncu wy tu jesteście intami)

a teraz some1, ty chyba mnie nie rozumiesz.

Cytuj:
1. no wiem i uzywam kiedy chce
2. czy ty mnie rozumiesz? na potach bede trzymal aska w miare dlugo a jak bede mial 30% wrzuce 10k i od nowa jedziemy zzzzz
3. ja to akurat wiem - to byla pewnego rodzaju ironia albo nie wiem jak to nazwac ><
4. tak... lvl 1 zabije 80 ? =.=
5. Byc moze ... czekam na cata wiadomosc ze jak go dorwie 2 askow to lezy w ciagu 2sekund ... bo on gra BPkiem , a taki int nie ma szans z 1 askiem

ja uzywam skilli zwykle cure i na magic spele ... a jak bylem debufem podczas debufa zawsze jechalem na hp potach i tak samo robie przy curowaniu , wiec looooo ubijesz mi poprostu kupe hp jak sie curne Oo
6. a co ty sie nie mylisz ? zzzzzzzz
7. L O L ... przykro mi ale kupe czasu gralem na myko
8. co moze jeszcze to 2 intow zabijesz
9. ta skiled asek noba priesta, ale my mowimy albo o nobach albo o skiled rozumiesz?
10. hehe rozumiem ze priest ma mniej defa od maga i mniej hp ... lol , co ty myslisz ze zjedziesz inta w mgnieniu oka jak na potach jedzie ? a.q widziales kiedykolwiek vsy ? one trwaja 5sekund ? O_o

aaa i bym bardzo chcial uslyszec od int priesta ze zostal pojechany przez aska... bo dla mnie priest +70 z miare dobry sprzetem juz jest nie do zabicia przez jednę osobę ... nawet na nizszym lvlu ale jak dla ciebie 75 lvl mozna pojechac.... nawet 80 to nie bede

1. wyjaśnij mi co to znaczy lol według ciebie.
2.rozumiem, utrzymasz asska na hp potach do 30% hp, i wrzucisz heala.. ok ok, ale jak heal nie wejdzie ? to pojawiasz sie w town po naciśnieciu magicznego przyciusku.
3 -----
4. Da sie zabic Wszystko, ale nie wszystkim . - teraz rozumiesz ? nie mówimy o lvlvach.
5.niesędze zeby cat padł w 2 sec jak go jebnie dwoch asskow, (no chyba ze po 80 lvl, to wejda jak w masło.. chwilke ustoi ale nie sędze zeby ustał za długo)

bez DS powinny ładne dmg wejsc z 2x spike na cp. duzo ? 2-3k razem te 2 skille by ci zjechały.

7. na privach ?
8. nie zrozumiałes, kierowałem sie twoimi cytatami.. odpowiedz na co to teraz napisałes powinna wyględac tak : "I co dwoch asskow nie zabije jednego priesta?"
9. mówimy o dwoch skilled postaciach. i jak juz mowiłem, mojego zdania nie zmienicie : p
10. nie mowie ze zjade priesta w mgnieniu oka, nie mowie ze 1v1 trwa pare sekund (chociaz cp vs paper mag trwa kilka-kilka nascie sekund :d.. ile to ja juz widziałem ssów jak w paperki magi i prichy wchodzili po 5k +)
teraz bronisz sie porównywajęc priesta do maga .. mag ma 1,1-1,2k deffa 4-6k hp na 80 lvlu, i ma on tez takie skille które uniemożliwięja przeciwnikowi cięgły attak... rozumiesz ? (juz pisałem o magach)

11. czytaj wsyzstko po dwa razy tak zebys udzielał sensownych odpowiedzi.

aa zwierzak .. zeby zabic priesta, trzeba miec super skilla + super farta, rozumiesz ? trzeba przerwac odpowiednio duzo skilli (tu liczy sie skill) i miec farta zeby sie nie uleczył, i zeby sie pogubił (farcik) i po sprawie ..

Ja juz sie nie wypowiadam w tej sprawie, bo tak jak pisze w pkt 9, mojego zdania nie zmienicie. Takie porównanie zdań wystarczy w 100%ntach. Bo ta rozmowa sie nigdy nie skończy, tzn ja nie przemówie wam, a wy nie przmówicie mi. Szanuje to co mówicie o priestach, i po części sie z tym zgadzam, i poczęści sie niezgadzam.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:07:38 

NeexT napisał(a):
zeby zabic priesta, trzeba miec super skilla + super farta, rozumiesz ? trzeba przerwac odpowiednio duzo skilli (tu liczy sie skill) i miec farta zeby sie nie uleczył, i zeby sie pogubił (farcik) i po sprawie ..

Jakby nie patrzec to wlasnie przynales mi i some1'owi racje :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:22:54 

Po części, tak po części nie. mówiłęm ze w troszke sie z wami zgadzam.. bo jak widzisz wychodzi na moje i na twoje tzn ze da sie zabic priesta ( a wy mowiliscie za za ...) al przy duzym szczessciu bo bardzo ciezko go zabic.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:25:07 

NeexT napisał(a):
ja sie dostaje arrmora to zazwyczaj sie nie curujesz, bo to niema sensu (na waszym meijsuc wolał bym wrzucic heal niz cure, ale to wkoncu wy tu jesteście intami)

i widac ze grasz askiem :)

bo ja wole cure i potek , a nie heal i def jak bez tarczy

NeexT napisał(a):
aa zwierzak .. zeby zabic priesta, trzeba miec super skilla + super farta, rozumiesz ? trzeba przerwac odpowiednio duzo skilli (tu liczy sie skill) i miec farta zeby sie nie uleczył, i zeby sie pogubił (farcik) i po sprawie ..

i o to chodzi ... tylko jak priest sie plęta w skilach to nie mozna go okreslic mianem dobry :D a zeby zabic priesta to policz sobie ile hitow pakujesz w warka jak sie potuje... z 10-20 to jest minimum? To teraz zeby naprawde zabic priesta twoje blokowanie heala musi byc 95% bo wystarczy ze mi wejdzie 1/20 heali lol ^_^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:33:39 

ile hitow w warka ? tyle zeby go zabic szybciej, zanim on zabije mnie : p

Ale mysle ze chociaz poi czesci uswiadomiłem wam, ze ejst mozliwe zabicie priesta =( ?
miałem sie nie wypowiadac, ale to juz naprawde oooostatnia wyp. :P

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 17:48:13 

Pochwały: 34
NeexT napisał(a):
eby zabic priesta, trzeba miec super skilla + super farta, rozumiesz ? trzeba przerwac odpowiednio duzo skilli (tu liczy sie skill) i miec farta zeby sie nie uleczył, i zeby sie pogubił (farcik) i po sprawie

czyli sam przyznałeś, że zabicie inta jest rzeczę wręcz niemożliwę, a jak już się uda to tylko dzięki przypadkowi.

NeexT napisał(a):
Ale mysle ze chociaz poi czesci uswiadomiłem wam, ze ejst mozliwe zabicie priesta =( ?

w żadnym wypadku :P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 18:03:41 

Pochwały: 1
zomg >.< xd juz nic nie powie ja tez bez sensu :) i tak kazdy przy swoim stoi a cz i tak pokazuje swoje ;p ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 18:07:27 

Nie wiem jak bardzo na waszym servie sa wykoksowane aski a jak lamerscy priesci, moze tam gdzie wy gracie priest jest na 2-3 strzaly, ale tam gdzie ja gralem (oly i gira, a zwlaszcza na oly kox aski graly) tak to nie wygladalo... Zreszta pomyslcie logicznie jaki sens mialoby granie priestem, gdyby byle asek go zdejmowal w pare strzalow...

Skilled asek sabije solo n00b priesta
Skilled asek nie zabije solo skilled priesta
N00b asek nie zabije solo n00b priesta
N00b asek laskocze skilled priesta.

I wszystko jasne.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-21 18:27:34 

naprawde ostatnia wypowiedz, tylko i wyłęcznie dla zwierzaka.
jakich mamy assków ? najlepszych .. taki jeden booo który tu grał rozłozył wszystkich na servie 1v1 .. a taki Elu pokazał ze szybciej spam skilli niz ja combo .. a potem Combo to była dlaniego zabawa, a dlatych ktorzy dostawali tyle skilli na pota to była pewna śmierć. Minora miał takiego se, ale wkładaniem skilli i umiejętnosciami nadrabiał wszystko.
Mielismy np Ite ktory swojego czasu wymiatał, mielismy Miayke ktory ownił tak samo jak booooo .. nasi rogowie to potęga. Poziom skilla w naszym cz jest wysoki, nieda sie ukryc.

Jakich mamy priestów ? najlepszych __rA__ który solował sobie dmy, i ownił 4 ASSKÓW NARAZ !.. DoryFish która full +9 chodziła i zgarniała wsyzstko na pare strzałow ...4antal który ma set bp +9, set shell +9 i msa +13/reb.. Intów ci nie wymienie, poniewaz nie jestem wstanie tego zrobic .. pytaj mediego on pkuje z intami ;D

ten jest dobry .. praiwe 10k hp XD deffa pewnie w picze i jeszcze troche .. ciekawe jaka ma druga tarcze na zmiane ..

http://www.kingofknight.com/playerinfo. ... me=undying

l0bo chyba jest dobry, i niewiem to pytanie kieruj do medy regiss i oya (o intach)

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona