Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-06 23:50:05
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 00:31:43 

Pochwały: 14
Powiedzy sobie szczerze sa 3 legendy ko, 2 z nich to warki ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 00:36:57 

Pochwały: 74
Legend KO jest 12, a zwa sie Oblivion :rotfl: Z warkow to poza Toba kto ? ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 00:44:44 

Pochwały: 5
f9devýl 000000000 i kto :S ?
a propos na c-w jest polak z nikiem 0000.... zal.pl

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 02:30:55 

Pochwały: 14
HitMachine. Ja jestem legada tylko beramusa niestety ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 10:36:33 

Pochwały: 127
co do repotów ... na WCS poty ważę połowę mniej niż aktualnie (nie wiem czy tak już nie zostanie :D)

a askowie z ko4life mówię że i tak można ownić... Neext, jak się nauczysz potować + minorować to nie będziesz miał problemów... Większość asków jak przegrywa to spier... (ucieka)... Zabierzcie im lf! to będzie fair... 90% askó na wszystkich servach nie robi nic poza podbiciem do kogoś, wbiciem kilku skilli i ucieknieciem....

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 10:57:45 

Pochwały: 34
peyo napisał(a):
90% askó na wszystkich servach nie robi nic poza podbiciem do kogoś, wbiciem kilku skilli i ucieknieciem....

takie chyba było założenie twórców gry ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 12:15:15 

Pochwały: 20
MnMs napisał(a):
peyo napisał(a):
90% askó na wszystkich servach nie robi nic poza podbiciem do kogoś, wbiciem kilku skilli i ucieknieciem....

takie chyba było założenie twórców gry ;)

i tak wlasnie robię... a na vsie, przy 20% bajbaj , i co sie dziwic ze dobre aski zawsze klepię najwiecej npkow

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 12:29:14 

Pochwały: 34
a po co ma padać jak nie musi :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 13:56:26 

Pochwały: 4
taaa.... rogue uciekaja a warki to nie...kekekeke magowie ich tepuja albo zakladaja tarcze i trzaskasz ich po tylkach a oni potuja sie az wejda powyzej 50% i /town

prosilem bez wozenia jak to kto przed toba ucieka bo nie o to chodzi w tym poscie. zeby zamknac temat z uciekaniem to wieja lamy i ludzie bez honoru. Skoro ktos traci poty i czas na vs ze mna a jest lepszy znaczy ze zasluzyl na moje NPki wiec trudno przegralem - gryze glebe ale zachowuje honor ze nie zwiewam jak tchórz! Zawsze po vs-ach staram sie dziekowac, nawet jak ktos padl na 3-4 hity. BTW na c-west w ardream nie uznaje juz vs-ow bo wszyscy tutaj wieja albo ksuja.

-============/====o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 14:08:04 

Pochwały: 2
co do uciekania .. kazdy ucieka =) priest albo wrzuci heal i da town, albo odpali gate .. mag tez odpala gate albo liczy na fara i wrzuca stun/slow i sobie biegnie spokojnie dalej .. warek z DSem ile deffa ? 2k ? zabij takie bydle ..

priest bez heala to nie priest ? assek bez minora to nie assek, tylko jakis zart .. jakies free np ..

co do uciekania z 1v1.. robie to wtedy gdy wymaga tego sytuacja .. tzn warrkowi nie laduja sie skille (bo uzywa zazwyczaj tylko hell blade) a ja ? mam 1v1 z kims uzyje cp i musze czekac .. wygralem, wyleczylem sie.. cp jest w polowie ladowania, a tu juz mnie warrek zaczyna bic , jak przegrywam to uciekam, bo nie moge mu zaofferowac wszystkich moich skilli.. jak on ucieka to nie warto go gonic (chyba ze naprawde ma malutko hp) bo i tak nie przebije sie przez 2k deff + Dagger deff z tarczy :)

some1 dziwne masz te przenosnie :|

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 15:17:48 

Pochwały: 20
NeexT napisał(a):
co do uciekania .. kazdy ucieka =) priest albo wrzuci heal i da town, albo odpali gate .. mag tez odpala gate albo liczy na fara i wrzuca stun/slow i sobie biegnie spokojnie dalej .. warek z DSem ile deffa ? 2k ? zabij takie bydle ..

priest bez heala to nie priest ? assek bez minora to nie assek, tylko jakis zart .. jakies free np ..

co do uciekania z 1v1.. robie to wtedy gdy wymaga tego sytuacja .. tzn warrkowi nie laduja sie skille (bo uzywa zazwyczaj tylko hell blade) a ja ? mam 1v1 z kims uzyje cp i musze czekac .. wygralem, wyleczylem sie.. cp jest w polowie ladowania, a tu juz mnie warrek zaczyna bic , jak przegrywam to uciekam, bo nie moge mu zaofferowac wszystkich moich skilli.. jak on ucieka to nie warto go gonic (chyba ze naprawde ma malutko hp) bo i tak nie przebije sie przez 2k deff + Dagger deff z tarczy :)

some1 dziwne masz te przenosnie :|

o ja nie moge, a co aska nie tepuja , albo asek nie uzywa tarczy(ss)...

neext powiem ci ze sie plętasz już LOL ... warek zaklada tarcze, ucieka i mu nie przebijesz hp? ... TO CO TY PISALES O ZABIJANIU INT PRIESTA , priest chitynowy z itemami ma +1.6k defa ... a warkowi potow nie przebijesz? O_o
Powiem ci ze wiekszosc vsow jakie widzialem to nawet jak warek zaczal uciekac to mu to nie wychodzilo ... nawet jak swego czasu gralem na privach... no ale ta masz CSy+10 Oo ( ofc mowa o 2 full geared )

Paldadin - priest -> co ta postac ma robic ? do czego jest stworzona ? Pomysl a potem pisz
Assasin - ? czy ta nazwa mowi minor combo ? lolz bardziej wbic pare skili i uciekac ( light feet - bez lf asek to nie asek )

free np ? Ty chyba napewno uzywasz tego pedala , kazdy dobry asek powie ze to napewno oslabi aska ale nie do stopnia "free np" TO JEST TYLKO MALY COOLDOWN A NIE WYWALENIE ZE SKILI MINORA, najlepiej jechac skille+soul nie ? nigdy ci nie mana nie skonczy , teraz bedzie trzeba uzyc raz na ile hp pota? takie to skomplikowane ? O_o

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 15:26:55 

Pochwały: 16
Defense Ability : 88
HP Bonus : 100
MP Bonus : 100
Resistance to Flame : 30
Resistance to Glacier : 15
Resistance to Lightning : 15
Resistance to Magic : 15
Resistance to Poison : 30
Resistance to Curse : 15
Required Strength : 51 (Reduce)

ten ss gowno daje ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 15:56:20 

Pochwały: 1
dokladnie ss ssie i dobry tylko na maga ;] a asek bez minor combo ma raczej małe szanse z warkiem takie moje zdanie a nie jednego vsa widziałem troszkę askeim grałem i jak dla mnie 2x minor >>>> minor +hp potek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 16:06:07 

Pochwały: 127
nie każdy warek, prich i mag uciekaja, a zdecydowana większość asków tak (bo wie że mu uja zrobisz jak ucieknie).. zawsze blinding + beast hiding na vs... pro...

jest różnica między priestem a askiem... nie porównuj ich...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-27 16:21:43 

Pochwały: 2
Cytuj:
Assasin - ? czy ta nazwa mowi minor combo ? lolz bardziej wbic pare skili i uciekac ( light feet - bez lf asek to nie asek )

tak dokładniej ci powiem : ta klasa została stworzona po to zeby wbiegac w grupe na "stealt" zabic kogos na pare skilli, i uciekac na "lf" i niedac sie zabic uzywajac "MINOR"

Cytuj:
Ty chyba napewno uzywasz tego pedala
wiesz .. uważam to za komplement :> bo tym samym uwazasz ze moj minor jest zajebisty .

Peyo - wymienione skille sę z założeniem ze asek bdzie miał braki w swoim healu .. a blind oslepia, ale mozesz sobie roga zaznaczyc myszka i bic dalej ... a beast hiding, na vs sie nie sprawdza.. jedyne co daje to tyle ze przeciwnik cie musi zaznaczyc jeszcze raz .. to działa jak hide czy steal, ale jako ze robisz minor i wbijasz skille to te znikniecie nie trwa nawet sekundy.

Cytuj:
TO CO TY PISALES O ZABIJANIU INT PRIESTA , priest chitynowy z itemami ma +1.6k defa ... a warkowi potow nie przebijesz? O_o

no fakt .. ja neiwiem co pisze ale czy twoim zdaniem jest łatwiej zabic warrka ktory ma 2k deffa + w dread shieldzie któremy przebijasz poty jednym skillbarem, a drugim juz mu nic nie robisz :> czy łatwiej zabic priesta (o którym mowiles 1,4-1,5 deff, teraz jest 1,6+) 1,6 deff ktoremu zabijasz poty, i wystarczy zatrzymac mu heala ?
MOWILEM ZE CIEZKO, ALE DA SIE TO ZROBIC, ale ty widze chcesz zaczęc rozmowe na nowo ? puknij sie w łeb... jak to ktos powiedział, kiedys mowiles ze mag jest na 2 strzały.. potem mowiłes ze mag wymiata .. a teraz ze mag jest na strzała :lol2: :lol2:

some1 nie wypowiadaj sie, ja juz niemam zamiaru ci odpisywac bo ze smiechu zaraz spadne z krzesla :>

Obrazek

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 262 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Następna strona