Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-17 15:27:58
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: logr3s scammer ; ]
PostNapisane: 2008-08-29 11:48:21 

joł
prawda jak w temacie, nie przyszedlem sie zalic tylko poinformowac ze "członek" (^^) waszej starej gwardi to poprostu scammer. Pan frajer logr3s fałszujac potwierdzenie pocztowe oszwabił mnie na 100zł. Niedawno sam został wycyckany na Rol'a i widocznie postanowil sie odegrac na kims w ten sam sposób.

przestrzegam wiec playerow prowadzacych kupno/sprzedaz zlota/itemow.
Nie ufajcie w potwierdzenia pocztowe poniewaz sa niewiarygodnie latwe do zwałszowania i w takich sytuacjach będzcie nieugięci i realizujcie tranzakcje po zaksiegowaniu pieniedzy.
Jebac poczte btw.. , i tak jest ...! :D

Ze wzgledów na stare czasy, jesli ma ktos pomocne mi informacje na temat pana frajera bede niezmiernie wdzieczny za pomoc i zrekompensuje ję. Åšmialkow prosze o PRIV'y.
Chetnie go odnajde w celu odzyskania tych zalowych stu złotowek

pozdrawiam veteranow i pewnego Pana Moderatora <3
Nthc.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 11:57:17 

Pochwały: 60
Jak już gadaliśmy na GG, IP niewiele pomoże bo on ma Neo, a tak to policja raz jeśli wogóle to od 200 zł sie łapie za to, a 2 wiadomo nielegalne jest selowanie czegoś, no ale mniejsza.

Szkoda słyszeć że to zrobił log

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 13:13:30 

Pochwały: 2
Chyba kpisz ze REAL logr3s to scammer ...

opierdalać to może ktoś kto tam teraz gra.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 13:18:13 

Pochwały: 60
Hah jakby to każdy inny napisał to bym sie zastanawiał(zgadnij czemu :D), bo też loga znam z forum jakiś czas, mam nadzieje że to sie wyjaśni

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 13:26:10 

po1. Char logr3s, jest od dawna w obiegu .. grały tam noobki takie jak teenspirit. logresa znam juz z czasów ke, gdy jeszcze miał 65 lvl :>

po2. logr3s gra w WOW, w ko niema nic (tak myśle) i niemożliwe było by zeby ktos mu ukradł rola =)

po3. logr3s nie uczęszcza na te forum ( o ile to ma jakies znaczenie) noo wchodzi raz na miech, ale to sie nie liczy :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 14:03:19 

http://www.knightonlineworld.pl/forum/v ... p?t=320954

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 14:09:29 

Pochwały: 20
co ja moge powiedziec...

żal - i tyle

dopiero co pisalem w Viana topicu, aby lepiej zrobic poradnik jak nie ufać ... a tak wogóle to my TRADE MODÓW...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 14:16:17 

tak wlasnie,.. na podstawie tego linka twierdze ze ten typek to scammer, za duzo sie wygadal na gg w rozmowie ze mna...
a to ze sie gg zmieni i powie ze nie ma sie konta allegro a w rzeczywistosci jest na odwrót, wcale nie znaczy ze do kolesia sie nie dotrze..
to ze jego postac jest w obiegu nie ma zadnego znaczenia, bo to nie z tę postacia tradowalem, ale napewno z bylym jej włascicielem
typek poprostu poczuł na własnej skórze jakie jest bezprawie w internecie, i postanowil równiez na tym skozystac, lecz stety czy niestety daje on ogromne mozliwosci w celu werytfikacji, wystarczy miec smykałke lub znac kogos kto dobrze smyka : )

i nie kpie sobie, bo z palca sobie tego nie wyssalem, to ze koles byl zaufany to wiedzialem i pomimo ze sie nie znalismy myslalem ze jest uczciwy.. realia sa jednak inne.
to ze to moze twoj ziomal to oczywiste ze nie uwierzysz w to co sie stało. ale ja nie wypowiadam sie tutaj by przekabacic was na swoja strone bo kompletnie mi nie zalezy na waszej opini.. powiedzialem poprostu to co mam do powiedzienia i byc moze dla innych to bedzie lekcja zeby poprostu "jebac poczte" i w przyszlosci nie pojsc w moje błedy

ps. kicia to nie ma zadnego znaczenia ze policja interweniuje od 200zl, bo ja na policje to w ostatecznosci pojde, zapewnic chlopaczkowi godziny społeczne za zfałszowanie dokumentu państwowego (to jest gorsze nish dostac wyrok w zawieszeniu, wiem cos o tym i nie polecam sie w to wpakowac), nei wiem jeszcze jak to udokumentuje bo dziecko neo ma neostrade, ale zawsze sie znajdzie jakas opcja

pzdr.!

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:00:00 

po zobaczeniu linku jak selluje itemy, mozliwe ze logr3s cie okradł. Stracił 100 zł, i je odzyskał. Czy ty do niego dotrzesz? nie, niedotrzesz. wrzuc jakis dowód na to ze cie okradł.

Jestem "zawodowym scammerem" o ile mozna to tak nazwać ... do mnie nie dotarł jeszcze nikt. logr3s to newbie w okradaniu, ale raczej nie zdradził swoich danych osobowych, jak to zrobił to poczęści masz z gorki. Niewierze z e logr3s bdzie teraz kradł czy coś, STAWIAJˇĆ sie na JEGO MIEJSCU - Czyli mamy w dupie tę gre, ale jeszcze tracimy przez nię kase bo ktos nas okradł... chcecie tę kase odzyskac, i albo szukacie tego typa co was okradł (choć znalezienie go jest prawie nie osiagalne) albo sami zniżacie sie do tego stopnia ze okradacie kogos innego, lub odpracowywujecie straty.

Za wiele nie zrobisz logowi, tak jak log typowi ktory go okradł.

Pytanie, co ty teraz zrobisz ? bdziesz szukał logr3sa? okradniesz kogos ? czy odpracujesz straty ?
z tego co piszesz, wybierasz opcje nr 1. opcja nr 2 nie wchodzi w gre. a opcja nr 3 i tak odpracujesz kase, co nie zmienia fatku ze jestes na minus.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:16:31 

odnośnie tych potwierdzeń przelewów.... to..
tez sprzedaje GB na roznych servach... i... co 2 nub pisze do mnie cos takiego
"NOOB!! : czy jak ci potwierdzenie wysle przekazesz mi jeszcze dzisiaj:)??"
"ja : NIE"

koleś do dziś się nie odezwał...
szukaję naiwnych gupkow :) którzy dadzę im GB za free jeden nawet kupił na allegro jak mu napisałem ze nie zgadzam się na potwierdzenie przelewu napisał
"wiesz co... rozmyslilem sie nie chce tych GB ":O itp...
POTWIERDZENIE PRZELEWU(grafika) TO ŻADEN DOWÓD!!
najlepiej w każdym momencie zachowywać maximum ostrożności..
tyle z mojej strony cyu babaski

http://www.jeffdunham.pl/achmed.gif

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:16:54 

Pochwały: 14
NeexT napisał(a):
"zawodowym scammerem"

Jetses zawodowym wykorzystywaczem idiotwow, a nie scammerem.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:23:06 

Pochwały: 74
Ja tam nigdy nic nie dawalem przy sprzedazy dopoki kasa nie byla na moim koncie, co mi sie oczywistym postepowaniem wydaje.. Raz tylko zrobilem wyjatek przy sprzedazy chara, mianowicie dalem passy na potwierdzenie przelewu, ale same passy, bez sq i maila. Reszte przekazalem jak hajs wplynal. (wyatkowa sytuacja, piatek, gosc sie napalil i chcial pograc ;) ale gg, zadnych problemow ).

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:25:57 

Pochwały: 20
Pacan napisał(a):
NeexT napisał(a):
"zawodowym scammerem"

Jetses zawodowym wykorzystywaczem idiotwow, a nie scammerem.

+1

Jak bede chcial to bede znal twoj wiek/wyskokosc/wage/stan cywilny/adres etc , a po co mi to ? Widac ludzi ktorych oscamowales specjalnie to nie przejelo, wiec cie nikt nie dorwal

taa... co do tych gb - raz jak chcialem sprzedac mojego pricha bylo to samo :D "Jak wysle ci potwierdzenie to dasz mi all passy" ? Zrezygnowalem z selowania, bo juz wole nic nie skorzystac na moim nobkowym prichu niz jesli by byl w rekach scamera:P

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:39:59 

som1 chyba kpisz ;d nikt sie nie przejęł ? toruń i kochane ancestors do dziś boli jak ich potraktowałem haha ;D

nikt tu nic o mnie niewie, nawet wieku nie znacie xD .. wpisane mam 15 lat, w postach pisze ze mam 15, ale tak nie jest chłopaki ^^ tu moge byc kazdym a wy sie nie dowiecie i tak kim jestem w realu :>

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2008-08-29 15:58:51 

ja jeszcze pa,mietam jak next byl ze mna w klanie :P

do tej pory sie dziwie ze nie zajebal mi kasy jak przerzucalem gb z konta na konto chyba 27 ich bylo a to bylo jeszcze KE wiec bardzo spora suma

jakis tydzien pozniej ormian_pl dal mu pasy zeby sobie pograc bo ormian jechal na wakacje po wakacjach wrac patrzy a tu gola postac :P

a next latal z cleaverami 8+ i stetem chitynek 7+
po czym dostal kicka :PPPP

ty chyba byl jego pierwszy scam :PPP

a jak przerzucalismy GB z konta na konto to sie mnie pytal skad to wzialem (proste resell)
i zaczal lametnowac jak to ludzie sa bogaci pewnie to go zainspirowalo do okradania ludzi bo to najszybsza droga zeby sie wzbogacic :PPP

a co do nextowego wieku to ma chyba 17-19

indywidualne spojrzenie na swiat muzyczny - spojrzenie ktore ignorujac mody i trendy bardzo czesto je kreuje...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 144 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna strona