Jak w temacie bardzo proszę o pomoc. Napisałem parę postów w innych tematach ale wszystkie bez odpowiedzi dlatego założyłem nowy temet. Chodzi mi o postawienie serwera na kompie z systemem Vista Home Premium i uruchomienie KO bez dostępu do internetu. Jeżeli co do samych plików KO to w innych tematach można znaleĂ½ć to większy problem jest z postawieniem samego serwera obsługujęcego bazę danych z KO. Proszę o pomoc, bo korzystanie z neta w pracy mam utrudnione i chciałbym trochę w domu pograć, jednak tam nie mam dostępu do neta.
[ Dodano: 2008-11-21, 11:37 ] No i muszę sam sobie odpowiedzieć. Nie piszę tego żeby nabić następnego posta tylko pomyślałem sobie, że może to komuś pomorze. Postawiłem serwer SQL pod Vistę, a sę to pliki oznaczone dodatkowo SP2 i działaję pod Vistę bezproblemowo, załadowałem pliki bazy danych, niestety problem wyskoczył przy uruchamianiu samego serwera KO, mianowicie po uruchomieniu Version Menagera wyskoczył komunikat "Load Version List Fail!!!" pozostałe komponenty działały prawidłowo łęcznie z Ebenezerem. Na tym zakończyłem starania uruchomienia KO bez dostępu do sieci i zaczęłem starania w podłęczeniu neta.
|