Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-06 15:46:49
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: POMOCY!!!!!!!!!
PostNapisane: 2008-11-21 21:30:27 

Prosze o napisanie dokladnie,jak wyslac ticket i dokladnie opisac gdzie co mam wybrac w jakich zakladkach i na jakiej stronie,przypomne ze przy wyborze postaci dostaje disconnecta,nie prosze o jakies kur..... smieszne pier.... o tym ze mam wyslac ticket i ch wie co jeszcze,PROSZE O POMOC dokladna,i odpowiedz na pytanie,czy jak nie podalem tego kodu na stronie seal/unseal to czy to moze byc powod ze dostaje disconnecta czy jest to normalny blad gry? jesli chodzi o seal/unseal yebanego to gdzie ja go moge dostac,bo go ku.... nie pamietam,i co napisac,gdzie,w jakiej kur....zakladce na jakiej stronie po angielsku,prosze o pomoc POWAZNYCH LUDZI a nie kur.... jakies odpowiedzi typu "wejdz na strone i napisze tiket" gdzie ja kur.... nawet nei wiem co to jest i na jakiej stronie,i co napisac i w jaka zakladke wejsc,najlepiej podajcie ktos kumaty swoje gg,bo tu na forum sa jakies kur oszolomy ktorzy pomogli by chyba wtedy kiedy dostaliby za to spora sumke kasy ;/

[ Dodano: 2008-11-21, 21:34 ]
jeszcze dodam ze jak wam sie nie chce CHODZI O ADMINOW,to mozecie swoje adminowanie wsadzić sobie w dupę,i chętnie sam bym został adminem,to ze nie bierzecie za to kasy nie swiadczy o tym ze nie macie pomagac,tylko o tym, ze jestescie ujowymi adminami ktorzy sie tylko przechwalaja,do kur...nedzy,czy ktos moze mi powiedziec czy na tym forum jest ktos kto chce NAPRAWDE POMOC,zupelnie kur.... bezinteresownie? czy same kur buraki i przechwały?

Ostatnio edytowano 2008-11-22 16:28:07 przez Radek1986, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 21:34:54 

Pochwały: 127
jak do ściany..

bug i tyle

Ostatnio edytowano 2008-11-21 21:40:09 przez peyo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 21:35:47 

Pochwały: 14
Dostaniesz bana, ale zanim go dostnaiesz to powiem tak, zaloz inne konto i sprawdz czy nadal tak jest, jezeli nie napisz ticketa do k2, jak nie umiesz angleiskiego to sie wal na cycki.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 21:45:09 

Pacan napisał(a):
Dostaniesz bana, ale zanim go dostnaiesz to powiem tak, zaloz inne konto i sprawdz czy nadal tak jest, jezeli nie napisz ticketa do k2, jak nie umiesz angleiskiego to sie wal na cycki.

no i jak tu prosic o pomoc takich ludzi?
Przepraszam za kur,ale sie zdenerwowalem,przy okazji chcialem podziekowac $peyo za wytlumaczenie doglebne mojego problemu ,oby wiecej takich adminow jak on,bo wy,uzytkownicy forum to nawet wiekszosc nie potrafi pomoc,co jest moim zdaniem chore i nieludzkie,widzicie ze mam problem,sami rozumiecie,z tego co widze mieliscie kiedys ten problem co niektorzy,ale nie dostalem odpowiedzi doglebnej jak wyslac ten ticket,dobrze ze peyo sie odezwal,bo bym nie wiedzial nic,za co jeszcze raz bardzo dziekuje.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 21:55:15 

Pochwały: 60
wczoraj 90% USKO(w tym ja i reszta klanu) miało taki problem a jakoś nie płakało tak mocno.....well ;) Dont cry for me Argentina!!!! ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 22:10:56 

:P a jak naprawiles problem? mam rozumiec ze sam sie naprawil?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 22:22:09 

Pochwały: 127
tak

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 22:23:52 

Pochwały: 50
ta gra jest chyba 16+ i to jest us wersja wiec grac w gre i nie znac podstaw angielskiego? Ja nie jestem jakis pro z angielskiego ale dogadac w miare umiem ticket tez krzywo napisze ale napisze a ty nic... to nie gra dla ciebie. Coins pls exp pls ticket pls pozatym 3ci ten sam topic. Prosze nie mow mi ze masz 20 iles lat bo nie dam wiary.

/fu

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 22:43:35 

moze w waszych czasach uczę angielskiego i to jest normalne,ale w moich czasach byly dwie grupy,jedni uczyli sie angielskiego a drudzy Niemieckiego,ja niestety bylem w tej drugiej grupie,jesli oceniasz wiek czlowieka po tym czy umie cos,czego nie ma prawa umiec,lub po tym ze jest mniej wyksztalcony od Ciebie pod wzgledem jezykowym,to jaki z Ciebie jest czlowiek,ze na takim niczym czyms sie dowartosciowujesz? tez znam podstawy ang,ale paru zwrotow nie rozumialem,np issues czy cos takiego,skad ja mam wiedziec co to znaczy,skoro nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalem? a skoro prosilem o pomoc to nie znaczylo,ze prosilem zeby tu sie wyslawiali jasnie panowie z perfect angielskim i prawili mi brak rozumu,tylko prosilem o przetlumaczenie i pomoc jako czlowiekowi,jesli nie chcesz pomoc to sie poprostu nie odzywaj,czasem lepiej jest widziec debila i glupka i sie wogole nie odzywac,niz rozwiac wszelkie watpliwosci na swoja niekorzysc,zapamietaj:P a jesli chcesz pomoc to swiadczy o Tobie ,gdybym ja wiedzial jak pomoglbym,a nie przechwalal sie ze to nie gra dla kogos,kto nie zna paru slow,i prosi o ich wytlumaczenie bo to juz przechwalanie i chyba czujesz sie madrzejszy,dlatego tez przemilcze dalsze komentarze,bo jestem zbyt glupi zeby sie tlumaczyc przed Toba,pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 22:50:30 

Pochwały: 50
Radek1986 napisał(a):
moze w waszych czasach uczę angielskiego i to jest normalne,ale w moich czasach byly dwie grupy,jedni uczyli sie angielskiego a drudzy Niemieckiego,ja niestety bylem w tej drugiej grupie

u mnie w gimnazjum tez byly 2 grupy i byla mozliwosc przeniesienia? Chyba ze ciebie zmuszali zebys sie uczyl niemieckiego zamiast angielskiego to zal szkoly.

Radek1986 napisał(a):
skad ja mam wiedziec co to znaczy,skoro nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalem?

www.getionary.pl <- sam uzywam jak potrzebuje

sry ale gdzie ja sie przechwalam? Napisalem ze nie jestem perfect z angielskiego ale dogadac jakos sie umiem.

a te twoje tematy/posty swiadcza ze masz jakies 15lat "POMOCYYYY" albo "KURRRRRRRRRRRRRRR"

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 23:02:21 

IScorpyoN napisał(a):
Radek1986 napisał(a):
moze w waszych czasach uczę angielskiego i to jest normalne,ale w moich czasach byly dwie grupy,jedni uczyli sie angielskiego a drudzy Niemieckiego,ja niestety bylem w tej drugiej grupie

u mnie w gimnazjum tez byly 2 grupy i byla mozliwosc przeniesienia? Chyba ze ciebie zmuszali zebys sie uczyl niemieckiego zamiast angielskiego to zal szkoly.

Radek1986 napisał(a):
skad ja mam wiedziec co to znaczy,skoro nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalem?

www.getionary.pl <- sam uzywam jak potrzebuje

sry ale gdzie ja sie przechwalam? Napisalem ze nie jestem perfect z angielskiego ale dogadac jakos sie umiem.

a te twoje tematy/posty swiadcza ze masz jakies 15lat "POMOCYYYY" albo "KURRRRRRRRRRRRRRR"

1.no ale jako ze w podstawowce bylem w klasie niemieckiej,bo niestety wczesniej bylo to nakladane z gory,to w gim musialem sie uczyc Niemieckiego,bo nie bylo sensu zaczynac od nowa z ludzmi ktorzy sie uczyli pare lat,a ja nie mialem pojecia o odmianie roznych wyrazow w wielu znaczeniach itd,wiec kontynuowalem Niemiecki
2. dziekuje za translatora
3.ja tez sie umiem dogadac,myslalem ze sobie poradze z wyslaniem ticketa,ale jak zobaczylem jakies smieszne,zupelnie nowe dla mnie wyrazy to postanowilem tu napisac,i liczylem na pomoc,bo nierealne jest zrozumienie czegos czego nie rozumiem:P a wejscie na strone i napisanie krok po kroku nie sprawia chyba problemu,otwieramy oficjalna strone Ko i nastepne otwieramy zakladke cos tam,naciskamy ticket,cos tam,wpisujemy po angielsku problem korzystajac z translatora www.getionary.pl kiedy czegos nie wiemy jak napisac i klikamy wyslij ,takiej odpowiedzi oczekiwalem,i sie nie doczekalem bo sie nikomu nie chcialo,a to doslownie 2-3 minuty trwa,a w miedzyczasie w ciagu paru godzin wysluchalem sie jedynie tego,ze to nie gra dla mnie,ze nie mam 22 lat i ze nie potrafie angielskiego ktorego nie mam prawa znac,albo chcecie pomoc ludzie i pomagajcie jak tylko mozecie,albo nie czytajcie i olejcie problem ktory ktos ma,bo wyslawianie sie na temat,ktory oczekuje pomocy,na temat inny niz pomoc jest bezsensowny moim zdaniem.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-21 23:40:43 

Pochwały: 20
boze...

to jest forum o grze Knight Online , masz problem, napisali Ci slij ticketa ... wejdz na jakies ang. forum to tam beda tobie tlumaczyc , wpisz w google słownik pol-ang , translator itp -.- Tak trudno coś znaleĽć ?
Dalej - na stronie kow.com nie ma miliona okienek, poklikaj - jak grasz w to, to chyba warto wiedziec co jest tam, czesto jest to przydatne ;x Troche wlasnej inicjatywy...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 00:06:43 

Niekotrzy ludzie, sa zbyt malo rozgarniecy, aby cokolwiek zrobic samemu, trza im podac wszytko na tacy. Nie umiesz angleiskiego, to nie graj w gry mmo gdzie albo gadasz po angleisku, albo w ogole(turecku). Jakbys byl rozgarniety, to bys wiedzal ze nie pisze sie tematow POMMMMMMMMMMMMMOCYYY odpisalsimy tu tylko dlatego, ze jestes strasznie upierdlwy, i kazdy twoj post to rozprawka. Walnolbys chicaz jakis akapit...

Drogi radku, uzytkownicy tego forum, jak i admini oraz moderatorzy. Sa tylko ludzmy, nie znaja odpowiedzy na wsyztkie pytania, wiekszosc z nich zakonczylo swoja przygda z ta gra, i za ich czasow nie bylo takich problemow to raz, a dwa skoro nikt Ci nie odpowiadal to znaczy, ze nie jest to jakis czesty problem posrod graczy.

W nicku masz 1986 Jezeli to jest rocznik w jakim sie urodziles, musze przyznac, ze jestes najmniej rozgarnietyym 22latkiem jakiego znam.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 00:22:33 

Pochwały: 74
Oj juz dajcie gosciowi spokoj, czepiacie sie go conajmniej jakby matke wam zwyzywal... Popatrzcie jakie sami waliliscie posty i pytania na poczatku swojej egzystencji tutaj...

@Radek. Problem ktory opisales generalnie powinien zniknac sam. Predzej czy pozniej. Jesli jednak upierasz sie przy napisaniu ticketa i masz z tym jakies problemy to mozesz wyslac mi PM-a na forum, postaram sie pomoc w miare mozliwosci.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 00:58:35 

Zwierz@K napisał(a):
Popatrzcie jakie sami waliliscie posty i pytania na poczatku swojej egzystencji tutaj...

Jak zaczynalem w to grac, nie pislem tu psotow, bo na forum tutaj wiedzili tyle co ja =D

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona