Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-06 21:11:39
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 05:50:55 

Pacan napisał(a):
Zwierz@K napisał(a):
Popatrzcie jakie sami waliliscie posty i pytania na poczatku swojej egzystencji tutaj...

Jak zaczynalem w to grac, nie pislem tu psotow, bo na forum tutaj wiedzili tyle co ja =D

juz dostalem wiadomosc od pewnego czlowieka,wiem ze to byc moze smieszne,ze nie wiem jak wyslac ticket,znam angielski na tyle dobrze zeby umiec,mimo to mylilem sie dlatego oczekiwalem pomocy,jestem nowy w tej grze,w tibii tez bylem nowy,a po miesiacu znalem wszystkie itemy na pamiec,tak jak i gre i podstawowe wypowiedzi npcow ,nie potrzebowalem pomocy,ale tutaj w wiekszosci nie ma czegos takiego jak registration,wpisz swoj nick i po sprawie,w kazdej grze tak jest,a tu wchodze i musze podac jakis kod seal unseal i inne pierdoly,przekierowywalo mnie na rozne strony do logowania,na meila od str glownej czekalem 20 min co jest chyba nieporozumieniem,bo zazwyczaj czeka sie pare min co najwyzej,nie wiedzialem czy wszystko dobrze wpisalem,wystarczy chwila czasu,a raczej pomocy z waszej strony,jakiegos zrozumienia i wszystko jest jasne,a nie przechwalania i mowienia ze sie zna na tej grze lepiej niz ktos,kto dopiero zaczyna,bo to troche dziwne,zapewne chodzi o przepelnione servery takich nobkow jak ja,ale wy tez zaczynaliscie kiedys i wy tez kiedys sie musieliscie uczyc od postaw,ja tych podstaw angielskiego nie mialem,tym bardziej w rozszerzeniu,angielskiego uczylem sie sam,i to ze nie rozumiem paru wyrazow nie znaczy,ze mam zrezygnowac z tej gry,bo sobie nie poradze z wyrazami,ktore i tak po jakims czasie bede znal perfect,odrobina checi i czystej pomocy,i juz wszystko wiem,a co niektorzy tu zezarli rozum chyba,bo znaja angielski,angielskiego to byle pacan sie nauczy,wystarczy czasu,wiec nie ma sie czym chwalic panowie tylko sobie wzajemnie pomagac,wiec jesli ktos potrzebuje pomocy w wyslaniu ticketa to ten kto chce pomoc robi krok po kroku co ma robic,a jesli nie chce pomoc to siedzi cicho i sie nie odzywa,a nie przechwala i mowi,ze ma przestac grac i inne glupie pierdoly debilnych ludzi,ktorzy robia z siebie nie wiadomo kogo,bo znaja gre w ktora ja po jakims czasie bede rozumial bardziej niz oni sami,tyle ze ja bede pomagal nowym w miare mozliwosci a nie odradzal gry,z powodu glupiego no perfect angielskiego,to tyle,dziekuje za odpowiedzi i temu komus kto mi to wytlumaczyl,z czym meczylem sie pare godzin,a on opisal mi to w 2-3 minuty i w tyle tez poradzilem sobie z problemem....

[ Dodano: 2008-11-22, 06:04 ]
a tak wogóle to moze ktoś jest chętny napisania poradnika o podstawowych odnosnikach do rejestracji w KO,przykladowo krok po kroku,rejestracja z przetlumaczeniem na Polski,i podstawy na stronie po Polsku,takie jak wyslanie ticketa i inne,jesli czegos takiego nie ma,to uwazam ze bardzo by sie przydalo poczatkujacym,ogolnie sprawa dosyc latwa i prosta,opis w skrocie strony angielskiej na polska i tlumaczenie,i nie martwcie sie tym,ze nie mozecie wejsc na servy,bo zaniedlugo zapewne i c west sie zapelni i bez premki bedzie ciezko grac,wiec jesli ktos jest chetny to napisac,moze mod wrzuci to na strone glowna,i bedzie to przydatne dla nowych,co o tym myslicie? poswieci ktos te kilka minut na takie cos?

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 10:54:54 

Pochwały: 14
Jestes pierwsza osoba, ktora uwaza sie za pelnoletniego, ktora nie potrafi sie zarejstrowac i potrzbuje pomocy krok, po kroku. To nie jest forum dla mentalnie chorych ludzi, zeby opisywac rejestracje krok po kroku. Reszta tych dzieic, ktore nie potrafily sie zarjesotrwac, byly ludzmy co dostaly neostrade na komunie.
Radek1986 napisał(a):
w tibii tez bylem nowy,a po miesiacu znalem wszystkie itemy na pamiec

Jest sie czym chwalic, naprawde, kwiaty mamy kupic?

Skoncz juz z tym angielskim, nie umiesz mowic trudno, najwyzej bedziesz zadawal sie tylko z polkami prawie.Tutaj z NPC nie gadasz, ale z ludzmi, bo KO jest gra zespolowa, i komunikacja miedzy ludzmi jest bardzo wazna.
Radek1986 napisał(a):
inne glupie pierdoly debilnych ludzi,ktorzy robia z siebie nie wiadomo kogo

Nie nie robie z siebie nie wiadomo kogo, tylko wypowiadam sie na twoj temat. Jakbys umial czytac, to bys wiedzial, ze nie zaklady tematow o nazwie "POMOCCCYYYYYYYYYY!!!!!!" bo to nie jest forum dla ludzi z IQ<60. Nie lubimy tu ludzi, ktorzy chca wsyztko miec wylozone na dloni, nikt tu nie bedzie Cie nanczyl, nie podoba Ci sie? to zegnamy, nikt tu Cie niechce, i nikt nie bedzie tesknil, tak jak za mna i za kazdym innym z tego forum.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:12:56 

Najpierw gadasz,ze bede rozmawial najwyzej z Polakami,a pozniej ze komunikacja jest bardzo wazna,wiec co stoi na przeszkodzie pomoc Polakom zarejestrowac sie,i stworzyc cos takiego jak Tureckie KO? mowisz ze sie gada po turecku zazwyczaj,masz racje,bo turki sa zgrani i potrafia sobie pomoc,a polak polakowi to by byle gowno wcisnal na sile,taka jest niestety prawda,a Ty jestes jednym z tych wielu,co sa gowno warci w zyciu,i sie w grze wywyzszaja,zeby zleczyc kompleksy,masz kumpli to ok,ale zawsze przyda sie krok po kroku rejestracja,zeby Polakow bylo wiecej,to ze Polak mowi tylko po Polsku to swiadczy o Nim,Polacy powinni sobie pomagac bez wzgledu na to,debilu,czy znasz angielski czy tez nie! dlatego uwazam drogi pacanie,ze podstawowe elementy na stronie angielskiej powinny byc przetlumaczone dla Polakow chcacych zagrac,chociazby dlatego ze jest jeszcze wielu takich jak ja,ktorzy bezposrednio w grze potrafia wytlumaczyc,przecietnemu Polakowi o co chodzi,a reszta sama sie zrozumie,bo w grze nie ma nic ciezkiego do pojecia,a questy sa opisane,wiec nie pierdziel mi,ze takie cos sie nie przyda,bo myslisz tylko o sobie,i robisz z siebie nie wiem kogo,myslac ze znasz angielski,nie chcesz pomoc to wypingalaj sie przechwalac ze swoimi,i z Polakami po angielsku se pogadaj,bo ja zamierzam pomagac komu zechce i kiedy zechce,niezle musisz byc zakompleksiony,swiadczac mi moraly o angielskim,kiedy to zwykly ktos po podstawowce,UCZACY sie angielskiego potrafilby sie zarejestrowac i przetlumaczyc sobie podstawy,ale jak ktos sie tego angielskiego nie uczyl lub ma z nim problemy,to czemu ma byc ograniczony? zebys mial satysfakcje z byle gowna? zastanow sie nad swoim zachowaniem,bo mowiac ze jak ktos nie zna angielskiego jest nikim w Ko i nie mozna mu pomagac,to sam jestes jeszcze wiekszym gownem,i zapewne przyznal bys mi racje,gdyby nie to,ze musisz byc wyzej,w glupim internecie,chwalac sie ze znasz angielski,to chore czlowieku,ogarnij sie i przemysl co napisales,ale szczerze mowiac to normalny objaw kogos,kto mysli ze jak jest bardziej wyksztalcony przez KSIAZKI jest madrzejszy ZYCIOWO.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:15:18 

Radek1986 napisał(a):
angielskiego to byle pacan sie nauczy

To mnie rozwaliło

I Pacan w tej grze zdobył więcej niż ty od teraz do 40 [lat] zdobędziesz

Masz 20lat, chcesz żeby specialnie w sumie podstawowe słowa angielskiego potrzebne do rejestracji były przetłumaczone na polski, do tego nie potrafisz wpisać loginu, hasła nick name, meila, sekretnego pytania i przepisac kodu z obrzka ? Przeciez nawet teraz tak strasznie rejestracje uproszczyli że to szok że nie potrafisz się zarejestrować.

Masz dict.pl i jedziesz.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:26:03 

po 1,pacanie 2,w tej grze sie nic nie "ZDOBYWA" bo to tylko gra,zdobyc to mozna cos cennego ale realnie,tu nie ma wartosci,owszem sa,ale dla takich zakompleksiencow jak Ty,ktorzy malo co orgazmu nie dostaja przy anvilu i sie podniecaja z wbitego lvlu,gdzie kazdy potrafilby wbic taki lvl,gdyby tylko mial czas na gre,a nie na zycie,tak jak Ty,skoro mowisz ze On cos osiagnal,to widocznie nie mial i nie ma zycia,a skoro tak jest,to kazdy inny "zdobylby" to samo co on,gdyby mial tyle czasu co on na gre,z tego co mowisz to duzo was tutaj,takich wlasnie jak w powyzszym,az zal,ze jestem Polakiem,ale co zrobic,wazne ze swojemu pomoge i nie zamierzam sie wyangliszczac turecko w grze,tylko dlatego ze jestem Polakiem,gram dla zabawy,a dla niektorych jak widac zabawa jest "czyms wielkim" czyms ZDOBYTYM,smiech na sali....

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:29:13 

Pochwały: 50
Zamknij sie bo to juz sie nudne robi :x

pacan mial wiecej zycia niz ty kaszki w misce.
Chcesz sie chwalic i pisac wypracowania na temat nolife i gry to spadaj bo to gra nei dla ciebie i nie wpadaj z butami do zycia innych i nie mow ile ktos moze grac.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:30:31 

potrafie sie zarejestrowac,ale ktos kto nie mial wogole z angielskim stycznosci nie powinien byc ograniczany,rejestracja to tylko maly dodatek,do dalszego tlumaczenia strony,to tylko mala chwila,a moze sprawic,ze zarejestruje sie ktos,kto bedzie przydatny w tej grze,do rejestracji jest ciezko sie przyznac,ze sie nie potrafi,ale KOGO TO OBCHODZI? nie znasz angielskiego to masz wszystko napisane,i na stronie podstawowe tickety tez,wiec mysle ze nie byloby problemu cos takiego stworzyc,nawet gdyby sie to przydalo niewielu ludziom,forum jest do rozwiazywania problemow,do pomocy innym itd,a nie do przechwalek zakompleksionych ludzi,ktorzy potrafia sie zarejestrowac,bo los chcial,zeby uczyli sie od czasow gowniarza angielskiego

[ Dodano: 2008-11-22, 11:32 ]
IScorpyoN napisał(a):
Zamknij sie bo to juz sie nudne robi :x

pacan mial wiecej zycia niz ty kaszki w misce.
Chcesz sie chwalic i pisac wypracowania na temat nolife i gry to spadaj bo to gra nei dla ciebie i nie wpadaj z butami do zycia innych i nie mow ile ktos moze grac.

wiem ze prawda boli,to dobrze,ciesze sie,ze dotarlo :) nastepny uzaleznieniec ktory mysli ze cos osiagnal bo ma duzo czasu na gre,kolejny smiech na sali ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:36:43 

ja proponuje zamknac jego tematy i tyle...

nie umiesz angielskiego to sie naucz a nie spamujesz wypracowaniami na temat naszego zycia.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:40:05 

i powiem wam,ze nie chce zebyscie mnie wyzywali,dlatego cos wam powiem,i nie bedziecie,bo z wami jak ze zdaunionymi dziecmi,otoz chodzi o to,ze wyzywaniem pokazujecie,jacy jestescie slabi psychicznie,czyz nie? kto wiecej wyzywa,ten slabszy,moze zaczniemy grac kto slabszy? bo ja tylko patrze i sie smieje,posmiewam przylekkajac wyzwiskami,tylko po to zeby obudzic w was ta chora zlosc,i sie z Niej nasmiewac,wiec zacznijcie/my rozmawiac jak ludzie,albo se jeszcze powyzywajcie,bo mi smianie sie z was juz sie nudzi i szczerze mowiac ubolewam nad waszymi psychikami i brakiem jakiejs spokojnosci w waszych slowach,poprostu zrobilo mi sie przykro ze to zaczalem,wiedzac ze i tak bedzie taka rozmowa,przepraszam.

[ Dodano: 2008-11-22, 11:43 ]
a Ty naucz sie rozmawiac z ludzmi i dochodzic do jakis normalnych,dwustronnych rozwiazan,a nie uciekasz ,bo sie boisz rozmawiac,najlepiej jest zneutralizowac takiego kogos jak ja,ale zapewne w Twojej psychice bedzie ciazyc na Tobie "cos" chyba ze potrafisz sie przed tym ustrzegac,co jak widac jest mozliwe :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:45:18 

z toba rozmawiac? tobie trzeba napisac tutorial jak napisac ticket a nie rozmawiac :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:47:29 

a angielskiego nie trzeba sie nauczyc zeby grac w ta gre,a jak juz mowilem,nie kazdy kto zna angielski ma prawo w Nia grac,wiem,ze byc moze marze o Polskim KO,ale z takim poziomem ludzkiej pomocy w Polsce daleko nie zajdziemy,i niestety bedzie to ciazyc jak klatwa na Polakach,no coz,zycie,dobrze ze przynajmniej w grze potraficie przezywac i cos "zdobywac" i mowic ze jestescie lepsi,silniejsi,bardziej wyedukowani i wogole,czysta glupota zakompleksienia zyciowego,ktore jak widac nasila sie znacznie.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:50:07 

http://img141.imageshack.us/my.php?image=reg1eh3.png - klikasz register

http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... anucy5.png

http://img153.imageshack.us/my.php?imag ... nu1hh4.png

http://img392.imageshack.us/my.php?imag ... nu2la9.png

http://img412.imageshack.us/my.php?imag ... nu3jv6.png

http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... nu4ks3.png - Tak masz konto !!

Sry za jakosc ale gipa nie umiem obsługiwac.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:51:57 

dalej uwazasz sie za madrzejszego,bo jestes lepszy z angielskiego? bo to czysta ironia ,oczywiscie jest to naturalne u ludzi,ktorzy mysla ze znajac angielski sa wyedukowani bardziej od kogos kto nie zna,teraz kazdy debil potrafi skonczyc szkole,nawet wyzsza,bywaja takie przypadki dosyc czesto,a jak potrzebujesz potwierdzenia to zobacz,kogo my,polacy,tzn nie ja,wybralismy na prezydenta,GLOWE panstwa,szczerze gratuluję przynaleznosci do tego "typu" spoleczenstwa :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:56:04 

A jeśli nie potrafisz sie zarejestrować na stronie to jestem ciekawy jak zrobisz questa. Pogadasz z kimś czy nawet się zapytasz gdzie można kupić potki.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-11-22 11:56:37 

Radek1986 napisał(a):
a angielskiego nie trzeba sie nauczyc zeby grac w ta gre,a jak juz mowilem,nie kazdy kto zna angielski ma prawo w Nia grac,

no to jak masz prawo to graj w czym problem?

Radek1986 napisał(a):
dalej uwazasz sie za madrzejszego,bo jestes lepszy z angielskiego?

jezeli ty nie umiesz nic z eng. to tak jestem lepszy. :]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona