Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-24 22:10:01
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 307  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:19:47 

Pochwały: 60
silence ! oboje macie racje, ale para nie jest spamable i jak sie rzuci cure to mozna odrazu undy i lepiej mieć 9k+ niż 7k+ ;p to zalezy od sytuacji :) bo jak priest dostanie para i ma zjechać to i tak zjedzie czy jest na sc czy na bufie, a dobry priest to i bez bufa sobie da rade ;p

zresztę dzisiaj już tak priest sie nie liczy jak kiedyś bo byle 2-3 noobów umie zablokować hila, a na filmie 4 AHM widać że 20 tankował i mu nie blokowali(fakt to było 2 lata temu ;p

PS Seba warn next no sory na tsie wydawałeś mi się starszy ale widać jestes jak wampirek aka sztylet głos>wiek, bo z takimi tekstami nie można poważnie szanować ludzi(może wina tego że straciłem w wieku 7 lat rodziców i jestem tak wyczulony na takie gówniarskie teksty)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:22:57 

tylko wiesz my sie raczej bijemy z workami na 80 lvl i jak dostajesz w 1 sekunde full debufa i wchodz w ciebie 5 mele bo u nas kazdy na syfnym tbl biega to zal i kazdy cie spamuje po 600 dmg + i do tego casting failed hela i cura to siema i masz z 4.5 k hp na debufie
a ktoś powiedział ze mamy do niego szacunek ? >< lipa troche ze tak sędziłeś szacunek mam do tych ludz ktorch znam i do tych co sa w miare wporzo i nie ja tutaj zaczełem od pojazdu tak btw

gogog more flame

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:28:08 

Pochwały: 6
MageAlfa napisał(a):
no asek nawet, malo hp

no hp malo bo pp+1 i se +2 mam , dzis dam jeszcze staty z wp +2 :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:29:17 

CastSeba napisał(a):
tylko wiesz my sie raczej bijemy z workami na 80 lvl i jak dostajesz w 1 sekunde full debufa i wchodz w ciebie 5 mele bo u nas kazdy na syfnym tbl biega to zal i kazdy cie spamuje po 600 dmg + i do tego casting failed hela i cura to siema i masz z 4.5 k hp na debufie
a ktoś powiedział ze mamy do niego szacunek ? >< lipa troche ze tak sędziłeś szacunek mam do tych ludz ktorch znam i do tych co sa w miare wporzo i nie ja tutaj zaczełem od pojazdu tak btw

nie mówie dla niego szacunek mówie szacunek dla dorosłej osoby jakę jest rodzic, nie masz szacunku dla rodziców? nie wiem jak bambo bo on jest adoptowany, ale chyba też by go ruszyło(chociaż wętpie...może ich nie pamieta) jakby najechali na jego prawdziwych rodziców.

Bo inaczej jest jak ktoś kogoś wyzywa, a inaczej rodziców, nie wiem jak Ciebie wychowali, tzn wiem widze już...na tym zakończymy, bo nie jesteś na moim poziomie kulturalnym aby konwersować

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:30:51 

Cat^ napisał(a):
CastSeba napisał(a):

nie mówie dla niego szacunek mówie szacunek dla dorosłej osoby jakę jest rodzic, nie masz szacunku dla rodziców? nie wiem jak bambo bo on jest adoptowany, ale chyba też by go ruszyło(chociaż wętpie...może ich nie pamieta) jakby najechali na jego prawdziwych rodziców.

Bo inaczej jest jak ktoś kogoś wyzywa, a inaczej rodziców, nie wiem jak Ciebie wychowali, tzn wiem widze już...na tym zakończymy, bo nie jesteś na moim poziomie kulturalnym aby konwersować

dobra dobra + 1 za bamba :D:D:DD:D:

i powiem soorrrki za tamto zeby nie bylo takeigo spamu ale zirytowal mnie troche ze powiedzial ze nolife bambo mnie to irytuje do tej chwili

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:31:06 

Pochwały: 7
ej kat, przykro mi ze wjechales w moja historie teraz :Z

[ Dodano: 2008-12-06, 16:31 ]
Teges: nie rozbrajajcie mnie czy wy nigdy nie byliście na prawdziwym pk bez urazy ale jak okłada cie 6 osób ( wiem że nigdy nie dozyliście tego momentu) dostajesz para potem torment potem para malice to mi [ciach - wulg - Anny-Lee] nikt nie wmówi że undy jest lepsze bo mozna je skastingować ... długa animacja + strata czasu ...
naprawde nie wiem jak pk u was wyględa ale u nas leci full duff na priesta siada na nim 5-6 atakerów kazdy 80 + critical szok stun full duff slow ( tutaj ty giniesz ) ja rzucam cure heal odbiegam i mam znowu czas na cure heal duff ...
pomijajac że bufer zamiast rzucic full cure to probuje ratawać własna dupe zamiast party ... marnuje czas swój ludzi w party marnuje npki ...
taka jest brutalna prawda albo full sc jak jest dużo ludzi do zabijania albo buffy jak chcesz poexpić albo po pustym bowlu pobiegać ...
mówięc o dobrym pk mam na myśli nasze jedno party na 3 humowe albo nasze 3 osoby na 8 humów
ps nie pouczaj kolesi którzy na jednej postaci maja wiecej np niz cały twój klan zapraszam na ts

Ostatnio edytowano 2008-12-06 19:34:12 przez Andaraste, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:33:52 

MageAlfa napisał(a):
ej kat, przykro mi ze wjechales w moja historie teraz :Z

[ Dodano: 2008-12-06, 16:31 ]
Teges: nie rozbrajajcie mnie czy wy nigdy nie byliście na prawdziwym pk bez urazy ale jak okłada cie 6 osób ( wiem że nigdy nie dozyliście tego momentu) dostajesz para potem torment potem para malice to mi smerfetka nikt nie wmówi że undy jest lepsze bo mozna je skastingować ... długa animacja + strata czasu ...
naprawde nie wiem jak pk u was wyględa ale u nas leci full duff na priesta siada na nim 5-6 atakerów kazdy 80 + critical szok stun full duff slow ( tutaj ty giniesz ) ja rzucam cure heal odbiegam i mam znowu czas na cure heal duff ...
pomijajac że bufer zamiast rzucic full cure to probuje ratawać własna dupe zamiast party ... marnuje czas swój ludzi w party marnuje npki ...
taka jest brutalna prawda albo full sc jak jest dużo ludzi do zabijania albo buffy jak chcesz poexpić albo po pustym bowlu pobiegać ...
mówięc o dobrym pk mam na myśli nasze jedno party na 3 humowe albo nasze 3 osoby na 8 humów
ps nie pouczaj kolesi którzy na jednej postaci maja wiecej np niz cały twój klan zapraszam na ts

+1 teges i zgadziam sie w zupełność

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:38:29 

Pochwały: 20
CastSeba napisał(a):

gogog more flame

jeszcze jedna rzecz...

Jak wpada na ciebie 5 warkow bije po 600dmg ... to jest 3k dmg ... nawet na undzie cie zjadę od razu ... sc 2k buff = 3hity + Rka wiecej ... lol

Wiec jak macie taki hardcore, ze na jednego priesta wchodzi 5 meele + full db to nie wiem jak przezywacie tam... lol

co do statów ... dam je jak sie kupi ms+8 ( pro nie ? dla ciebie jego cena to repot - odpowiadam z uprzedzeniem) i zapewniam ze FP BP to nie zal -.- , coz itemy mam jakie mam - dobre jak na +0 z wyjatkiem ep+1 , ale dziwnie ze na tych samych itemach wiecej zabijam/mniej padam w FP buildzie niz 188 str szmatkowym... kazdy gra jak woli ... ja wole czesciej uzyc hp pota niz soula , ap fpkowy ma takie samo .... jesli porownoujesz szmatkowego 188-206 str czy tam podobnego...

wiecej np niz moj clan ^^ moj klan był najlepszy na servie z ludzmi po 1-2m np lmao ... był bo turkow mam dosc ... uzywajcie czasem magów ... od tego sę zeby priestowi dupe ratowac jakchodzi na niego 10 warkow ....

Ostatnio edytowano 2008-12-06 16:41:58 przez Some1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:38:46 

Hah teges juz zapomniał jak to sie grało na poczętku patosa ;p my na bufach a free z makiem na scrolach i jak oni na filmach jechali jak psów te [smoki] i inne turk badziewa to nas na bufach rzadko im sie to udawało, widzę już zapomniał ;p

albo jak sie robi raidy na spoty też tak głupio tracić scrole, zauważyłeś w tym filmie bambo dzisiaj co nie? bez problemu idzie gosci w shelach+9 unikach+3 pojechać ?:> :D

co do scroli to fajnie się ich używa jak naprawdę jest z kim walczyć w CZ(w tym momencie tylko Zoo clan u nas jest na takim poziomie by na nich marnować sc)

P.S. uraziłem Cie bambo ?:P oj nie chciałem sory ;p kiedyś mówiłeś i myślałem że Cie to nie ruszy takiego twardziela ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:41:41 

Some1 napisał(a):
CastSeba napisał(a):

gogog more flame

jeszcze jedna rzecz...

Jak wpada na ciebie 5 warkow bije po 600dmg ... to jest 3k dmg ... nawet na undzie cie zjadę od razu ... sc 2k buff = 3hity + Rka wiecej ... lol

Wiec jak macie taki hardcore, ze na jednego priesta wchodzi 5 meele + full db to nie wiem jak przezywacie tam... lol

co do statów ... dam je jak sie kupi ms+8 ( pro nie ? dla ciebie jego cena to repot - odpowiadam z uprzedzeniem) i zapewniam ze FP BP to nie zal -.- , coz itemy mam jakie mam - dobre jak na +0 z wyjatkiem ep+1 , ale dziwnie ze na tych samych itemach wiecej zabijam/mniej padam w FP buildzie niz 188 str szmatkowym... kazdy gra jak woli ... ja wole czesciej uzyc hp pota niz soula , ap fpkowy ma takie samo .... jesli porownoujesz szmatkowego 188-206 str czy tam podobnego...

no nie wiem przezywasz bo dostajesz hela od drugiego prista i rzucasz subsida i leci cure heal i odbiegasz i juz sa pozamiatani

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:44:05 

no nie wiem czy wiesz ale istnieje cos takiego jak subsajt i drugi prist moze spamowac tego ktorego bija ^.^

[ciach - wulg - Anny-Lee] tam kat, [ciach - wulg - Anny-Lee] bylem pewnie lol bo normalnie to ten no, wiesz

Hamuj sie z wulgaryzmami.

Ostatnio edytowano 2008-12-06 19:42:22 przez Andaraste, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:48:16 

Pochwały: 20
MageAlfa napisał(a):
no nie wiem czy wiesz ale istnieje cos takiego jak subsajt i drugi prist moze spamowac tego ktorego bija ^.^

... tam kat, najebany bylem pewnie lol bo normalnie to ten no, wiesz

wlasnie do tego zmierzam ... ze jak jestes na full dufie to masz innego priesta w party , a cure i buffa wrzucisz napewno zanim stracisz 4.5k hp , a jak tego nie zrobisz to nawet na sc padniesz...

ok ja juz nie pisze , o ile mnie nie sprowokujecie ;D b o się robi offtop ...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:50:09 

casting failed? ^.^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 16:53:28 

jestes buferrem i full curem tez to takiego sie jednego z pierwszych zabija wiec raczej za duzo to bys nie zrobil jak by cie 6 mele biło

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-06 17:08:58 

Pochwały: 127
Cat^ napisał(a):
co do scroli to fajnie się ich używa jak naprawdę jest z kim walczyć w CZ(w tym momencie tylko Zoo clan u nas jest na takim poziomie by na nich marnować sc)

Teek? :P

wy i tak lamy... ja na sc umie ustać 4-5warków 80 ^^

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4601 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 307  Następna strona