ale sie naczytalem tych glupot co przez te kilka stron naplodziliscie

... ja tam tez zawsze bylem zwolennikiem latania na jak najmniejszej ilosci scrolli i stawianiu umiejetnosci gry ponad levelem i itemami, bo bylo trudniej i ciekawiej ... ale grajac na girakonie, przechodzac przez wszystkie kolejne nowe patche, ktore zjeb...y gre support priestem masakrycznie(wczesniej trzeba bylo robic jakie takie combo zeby zcastowac heala, a teraz porazka + oczywiscie freeze screeny) to teraz item, level, scrolle robia gigantyczna roznice ... i chociaz gralem na roznych serwerach, to girakon wydaje mi sie najbardziej hardcorowy ... tutaj naprawde jak cz nie jest pusty, nie mowiac juz o wojnie albo CSW, to bez fullcure + scrolli to nic nie zrobisz, a jak sie znajdzie ktos kto przy takim mlynie jeszcze ci (bufferowi) smedzi o buffa to krew potrafi cie zalac, bo zapewne przy animacji rzucania buffa juz cale party od nowa ma fioletowe paski zycia....
a kiedys wystarczalem na cale party ja i zwierzak

i nikt scrolli nie mial i nie bylo fullcure, a i tak ownowalismy

ale wtedy tez, jak sie tormenta dostalo to rzadkosc byla, nie mowiac juz o subside

to taka mala opinia ....
@topic, fajne staty na castingu
troche @topic, przy npkach darka (gratki trzech mln:P) widac ze gra flamem, byscie na tym andaraste przyklad z niego wzieli, bo i tak pewnie nadal nikt slowa nie ma