Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-14 01:28:54
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-16 15:48:40 

Ostatnio obejzalem cala serie anime Seto no Hanayome (echii, komedia), mozna usmiac sie po pachy, a jesli chodzi o fabułe jest troche plytka, ale na zabicie nudy w sam raz
Seria 1 ma 26 odcinkow, teraz chyba wychodza oavy a pozniej 2 seria ;]

Anime znajdziecie na stronie : www.kreskowka.fani.pl
Odnośnik do recenzji: http://azunime.net/anime/idanm,321,s,se ... jawka.html

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-19 19:05:51 

Pochwały: 5
Akane-iro ni Somaru Saka ostatnio takie coś znalazłem więcej o tym anime tutaj http://azunime.net/anime/idanm,535,s,ak ... jawka.html jak wiekszosc tego typu strasznie przewidywalne i sztampowe ale jak nie ma sie nic innego do roboty to mozna zabic niezle czas.

EDIT: Po ogladnieciu wszystkich ep musze stwierdzic, ze anime do 7-8 odcinka bylo nawet fajne chociaz jak juz mowilem stereotypowe i przewidywalne, ale za cholere nie moge zrozumiec czemu przez wieksza czesc anime mamy kladziony nacisk na jedna dziewczyne a pod koniec wybiera swoja siostre, co dla mnie juz jest hardcorem samo w sobie. Jak by bylo normalne zakonczenie bylo by ciekawiej a tak jak widze wszyscy sie zawiedli.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-20 23:59:22 

Nie wiem czy może oględałeś anime school days, tam dopiero jest nieprzewidywalna końcówka, tam dopiero jest hard core :). Jeśli coś to anime liczy 12 ep to wcale nie tak dużo, ale jest trochę monotonne.

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-21 00:31:51 

Oględał...Zobacz kilka stron wcześniej...

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-21 09:09:22 

Pochwały: 60
Dragon Ball - Yo! Son Goku and His Friends Return !!!

czyli w sumie zapychacz, jakoś nie zraził mnie, ale też nie zachwycił, dla zabicia czasu można zobaczyć, na dole bezpośredni link do filmu(który trwa 33 minuty....)

http://wwwstatic.megavideo.com/mv_playe ... v=ZMSFWXTP

"Po niespełna 11 latach od zakończenia produkcji mangi i anime „SMOCZE KULE”. Serce niezwykłego świata znanego z Dragon Ball'a ponownie uderzyło! Jest to special na 40-lecie czasopisma o mandze i anime - Shonen Jump. Jest to kontynuacja końca historii DragonBallZ. Akcja rozgrywa się 2 lata po pokonaniu Buu. Anime opowiada o przybyciu na ziemię młodszego brata Vegety z swoję żonę by prosić o pomoc ponieważ planeta na której mieszka jest nękana przez nowego wroga."

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-23 11:25:26 

ta widziałem, strasznie nudne ale czyms trzeba czestowac fanow ;] A o school days nie bede sie wypowiadal, zapowiadalo sie ciekawie ladna kreska ale na koniec hardcore a kolesa sam bym zabil takiego dupka dawno nie widzialem w anime ;d

EDIT: Shigofumi nie powiem widzialem pierwszy ep narazie i musze powiedziec zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie nic tylko polecic. Link do anime a tutaj recenzja Azumine i Tanuki

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-23 23:22:21 

Tak dla odswierzenia tematu - Asu no Yoichi Gatunki:komedia, harem, romans, ecchi. Tak dobrej komedii w anime to jeszcze nie widzialem, swietna kreska, odcinki wychodza co tydzien (wypada albo w sobote lub w niedziele zalezy kiedy przetlumacza).

Recenzje jak i odcinki znajdziecie pod tym adresem - http://www.shinden-anime.info/2009/01/1 ... nline.html

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-23 23:32:07 

Ta też Yoichiego patrze ;) ma fajny wybór 4 siostry, ale i tak myśle że z żadną nie bedzie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-24 08:20:53 

full moon wo sagashite świetne anime niestety dużo fillerów w porównaniu z mangą. Ale i tak ciekawa historia. Na wyróżnienie zasługuje naprawde świetna ścieżka dzwiękowa wykonana przez gwiazdy J-popu. :)

recenzja: http://anime.tanuki.pl/strony/anime/27- ... ite/rec/27
anime: http://www.veoh.com/search/videos/q/Ful ... 47KfERtX8P
manga: http://www.onemanga.com/Full_Moon_wo_Sagashite/

Co do Asu no Yoichi też oglądam, ale musze powiedzieć, że troche się zawiodłem bo myślałem, że tym razem przynajmniej z głównego bohatera nie zrobią zboka bo dla mnie to się przejadło wiem, że jest to wdzięczny temat ale co za dużo to nawet świnia nie zje. Z siostrzyczek najlepsza jest Ayame (blondyna) ale raczej jak już postanowią to zakończyć z kimś to będzie to Ibuki :C Mam nadzieje, że się myle jak w to miało miejsce w ichigo 100% gdzie od pierwszego odcinka myślałem, że głowny bohater będzie z Aya a tutaj miłe zaskoczenie i było po mojej myśli ;P z Tsukasą :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-24 15:17:26 

hmm nie zgadzam sie z Toba scar, dlatego ze glowny bohater nie jest jak w innych tego typu anime albo zabardzo przeslodzony, albo zabardzo zboczony, albo kompletna fajtulapa. Tu jest tego polaczenie dlatego ze stara sie byc mily, co do zboczonych sytuacji to wszystko to jeden wielki przypadek (nie robi tego umyslnie), a fajtulapa bo sie nie zna wiekszosci na zyciu w miescie. A wg. mnie te wlasnie zboczone przypadki czy inne gagi sa zrobione naprawde perfekcyjnie, a co do zakonczenia to albo bedzie z Ibuki albo jak to zrobili w anime ichigo 100% (nie czytalem mangi) i utna w srodku ;]

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-24 19:37:12 

No to ci powiem, że takich bohaterów jest na pęczki właśnie czy to w Love Hina tam też główny bohater nie jest zbokiem i chce być miły ale mu to nie wychodzi, taki temat ino się przejadł :s Mogli by wymyślić coś bardziej orginalnego ;( Bo albo są totalne zboki albo zboki z przypadku a może tak cos o nie zbokach? Czy nie da się nakręcić zabawnego anime na poziomie bez takich gagów?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-24 19:47:59 

To obejrzyj Clannad :) Tomoya nie jest wogóle zbokiem i nie robią z niego zboka :) ogólnie pierwsza seria to komedia, a druga to już bardziej dramat, ale polecam ciekawe czy jest więcej anime gdzie można sie wzruszyć :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-24 21:14:11 

Clanned widziałem nie jest złe ale mi się jakoś nie spodobało i nie jest to komedia pełną gębom. A fakt faktem ostatnio komedie są na jedno kopyto zbok/pseudo zbok, harem lasek i głupie sytuacje chyba z 10 anime z zeszłego roku było bliźniaczo podobne te same stare gagi nic nowego. Nie powiem uśmiać się można ale w głębi wie się, że jest to odgrzewany kotlet. Nie dziwie się też temu działaniu jest kryzys a dobrze znane i wdzięczne tematy są pewniejsze niż coś nowego i świerzego co nie wiadomo czy się sprzeda. Zobaczcie na zapowiedzi anime w tym roku i z poprzednich lat i powiedzcie z ręką na sercu czy to już nie było? I to w wielu formach.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-25 01:25:30 

z tym ze nie robia nic nowego to racja, juz troche przesyt, ale jakos to anime ma w sobie to cos i rozni sie od innych (wg mnie ofc)

Na zabicie nudy, obejrzyjcie sobie Inukami (plytka fabula zdeka) ale jak wspomnialem, na zabicie czasu nawet dobre :)

anime znajdziecie na : www.anime-online.info.pl

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-27 17:50:29 

e tam gadanie. Dragon Ball jest najlepsze ze wszystkich i nie ma bata na DB ja nie przepadam za Naruto ale czasem obejrze ;] DB Rulez

a jak ktos chce DB obejrzec to niech wejdzie na youtube.pl i wyszuka uzytkownika FujinPL on wszystkie odcinki wrzucil ;]

Cat^ napisał(a):
ciekawe czy jest więcej anime gdzie można sie wzruszyć :)
jak ogladalem ostatni odcinek Dragon Balla to plakalem jak bobr ;D nie moglem sie pogodzic z tym ze to juz koniec ,'(

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 185 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Następna strona