Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-09 16:02:12
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 13:26:13 

Pochwały: 13
W wowie nie ma oceniac postaci w wowie ocenia sie graczy, bo tamkazda postac ma mnostwo mozliwosci rozwoju, w ko jest to powiedxzmy ograniczone,albo inaczej znacznie mniej mozliwosci, liczba itemow tez robi swoje. W ko pk polaega jak wczesniej nadmieniliscie w duzej mierze w wyczuciu kiedy wrzucac skille, a w wowie bardziej skupiasz sie jaki skil wrzucoc w jakiej kolejnosci,czy np na przykladzie locka, najpierw odstraszyc pozniej podpalic,czy najpierw podpalic pozniej odstraszyc.

tak jak bert pisal,dobry jest palek, on jest mozna takokreslic, zolnierzem uniwersalnym, w odpwiednim bulidzie,moze byc tankeem, innym dps, healerem, i hybryda, podobnie priest, albo healuje, albo mlze miec zabojcza moc, w wersji shadow.

Druid pod kazda postacia zmienia system gry, w naturalnej, healer/mag, niedzwiedz -wojek, wilk - rogulec.

System walki moze jest mniej dynamiczny,ale zeby osiagnac wile musisz miec naprawde wielka ekipe, nie mowie ze w ko nie jest potrzebna duza liczba "kolegow", ale solujac znaznie wiecej osiagniesz niz grajac samotnie w KO.

Troche nieskaldnie napisane, ale mysle ze po przeczytaniu tego ilku krotnei polapiecie o co mi chodzilo ;p

[ Dodano: 2008-12-29, 13:28 ]
EDIT

a [po co karte mowiels, ze kupilem na swieta battle chesta,a tam amsz miecha gry przeciez ??

Autor postu otrzymał pochwałę

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 14:13:16 

Pochwały: 8
W jednej grze jest też combo całkiem inne niz w ko. W ko macie combo skill rr skill rr albo tam podobne. a w Shaiya jest tak ze assasin ma np 10 skilli, zeby odpalic np 2gi musisz zaraz przed nim odpalic 1rwszy, zeby 3ci to musisz np przed nim 2gi, zeby np 4ty musisz przed nim pierwszy itd, i te skille tam maja duzo mozliwosci jeden np stunuje na 3sek ale praktycznie dmg nie zadaje, drugi zas ma super dmg ale musisz przed nim wbic 3 skille ktore maja male dmg. assasinem mozna sie tam zamieniac w przeciwna rase, jak kolesie nie znaja twojego nicku to pomysla ze jestes od nich :).

nie gralem w wowa moze tam jest podobnoe combo nie wiem. ale jesli nie ma tam takiego to chce byscie wiedzieli ze combo w sensie ko nie jest jedynym :)

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 14:18:24 

Pochwały: 5
Tak samo jest w GW tylko że tam sę jeszcez inne kombinacje bo np. jest skill który zadaje tylko dmg jeżeli wróg leży na ziemi jeszcze inny gdy jest zatruty a wowie jest tak ze sę "podstawowe" skille którymi nabijasz combo points i finisher'y im wiecej combo points nabijesz na wrogu tym mocniejszy będzie finisher

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 14:31:43 

Pochwały: 50
Krochmal napisał(a):
(Polega to na tym że wszyscy atakuję jedna osobe w jedynm momęcie zeby odrazu padła bo w innym przypadku monk by ja wyleczył)

no fakt w ko tak nie ma :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 14:35:41 

IScorpyoN napisał(a):
Krochmal napisał(a):
(Polega to na tym że wszyscy atakuję jedna osobe w jedynm momęcie zeby odrazu padła bo w innym przypadku monk by ja wyleczył)

no fakt w ko tak nie ma :rotfl:

To nie wyględa tak jak w ko ze wszyscy rzucaję się na jadna osobe na hura i bija tylko ten build polega na tym ze jest party casterów np. shamanów czy jak oni się tam nazywali i leci tekst na ts "UWAGA za 10s wszyscy rzucaję "tu daj nazwe skilla" na "tu daj nick osoby" i wszyscy muszę równiutko trafić w jedym czasie bo inaczej monk da mu jakęś aure i dupa będzie

Ostatnio edytowano 2008-12-29 17:38:32 przez Krochmal, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 15:43:19 

Pochwały: 3
Gzaor napisał(a):
a [po co karte mowiels, ze kupilem na swieta battle chesta,a tam amsz miecha gry przeciez ??

no tak, ale nie doczytalem, ze zeby miec ten miesiac darmowy to trzeba albo wybrac platnosc karta, albo doladowac konto pre-paidem ^^

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 17:18:30 

Pochwały: 2
Nie trzeba, jest pewien trick ^^ Nie wiem czy jeszcze sie da, ale kiedys tez kupilem wow+tbc (tylko nie battle chest), tak samo mialem co ty : Aby miec ten free miech to musisz i tak kupic prepaida. Ja to obeszlem tak : Zalozylem darmowe konto TRIAL 10 dni za free, a potem na konto trial wpisalem jakis kod czy costam (sry nie pamietam) , ktory byl w pudelku. I tak mialem ten darmowy miesiac, bez doladowania lub kupna prepaida.

Autor postu otrzymał pochwałę

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 17:32:10 

no, to nawet brzmi prawdopodobnie
zaraz sie tym zajmę

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 17:50:16 

Pochwały: 2
Dziala na 100%, sam sie o to pytalem kiedys.

Cytuj:
1. Robisz triala
2. Dodajesz cdkeya z podstawki
3. Dodajesz z dodatku
4. Masz 40 dni grania.

+ link do forum http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=247059&st=330&p=2125833&#entry2125833

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 21:20:26 

ta tez to robilem jak gralem w wowa ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2008-12-29 22:13:01 

no i zrobilem
teoretycznie wszystko gra

wow sie instaluje, wiec zaraz wszystko sie okaze

edit:
wszystko działa jak należy, wbilem swojemu priestowi 3 lvl, ide spac xD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-15 21:43:08 

Pochwały: 9
Czesc.
Tak wiem archeolog i te sprawy, ale zeby nie robic nowego topicu napisze tutaj.
Otoz poszukuje osoby, ktora zgodzilaby sie ze mna pograc (na jednym koncie :P ).
Ja wykupuje dodatki, konto zawsze aktywne, nie mam problemow z kasa wiec bedzie ok.
Osoba ta musi byc mniej wiecej ogarnieta w WoWie... Byle by nie grala w ta gre pierwszy raz :P.
Gram na tym samym serwerze co ksiadz, aczkolwiek dopiero tam zaczynam.
Nie ukrywam, ze byc moze skorzystam z oferty jakiegos powerlvlingu, poniewaz jestem znudzony expem w KO... Ale to jeszcze nie jest ostateczna decyzja wiec zobaczymy.
Gram zwykle w godzinach 15-1, lecz nie zawsze. Wiadomo czasem sa jakies wyjscia czy cos a bedac w domu nie zawsze gram wiec na to, ze prawie na koncie nie gracie raczej nie bedziecie mogli narzekac.
Preferuje rogue, lecz mysle o innych klasach, wszystko jeszcze jest do uzgodnienia.
Gramy po stronie ALLY.
Obecnie konto jest aktywne, ale jest na nim tylko podstawka, jak tylko bedzie potrzebny dodatek jestem w stanie takowy zakupic w ciagu jednego dnia. To tyczy sie obu dodatkow.
Wiek mam nadzieje 16+... English jako taki ogarniety.

gg 5842448

//edit; zapomnialem dodac, ze mialem juz grac z jedna osoba, lecz ma powazne problemy z netem i bedzie je miala jeszcze przez dlugi okres czasu wiec niestety musialem zrezygnowac.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3