Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 15:24:32
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 19:58:54 

Tu nie chodzi o moje ort Scar ale wiem musiales sie na Forum popisac jaki ty nie Inteligent robie bledy bo jestem tylko czlowiekiem nie Kujonem a moim poscie chodzilo o to ze ludzie juz zapominaja ze to tylko gra koles zakladajac ten temat malo sie nie poryczal za to ze zostal rezzniety wiec ja sie z niego smieje a wy potem wyzywaliscie ich lidera ? moze wam zal dupe sciska o cos ze go tak nie lubicie robicie z siebie bog wie kogo :) Tylko komu wy imponujecie dziecia malym bo na mnie sprzet i lvl w grze nie robia wrazenia bo gram dla zabawy nie dla bycia pr0 mam ciekawsze zajecia od tej gry i nie mam tak jak wy ze jakis Polak napisze pm to nawet nie odp bo on ma 10lvl a ty 75 to nie bedziesz pisal z takim bo to noob a co do Aresa itp mialem przyjemnosc grac z KrushVarokiem itp i wiece dlaczego go ludzie dobrze pamietaja ? bo nigdy sie nie wywyzszal mialem 40lvl na Aresie i normalnie nie znajac go gadal zemna expil mnie itp i tym sie roznili gracze kiedys od tych mułów co graja teraz nikt nikogo nie wyzywal nikt sie nie wywyzszal a Legenda dla mnie tej gry to jest nie jaki assasin z Aresa ktory mial Nick Bobert bo dzieki nie mu wiecie teraz ze jest takie cos jak combo i robicie je to by bylo na tyle

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:06:50 

Pochwały: 60
Combo nie wymyślił zero ?:P

ksk001 ok gra grą, nie wiem jaki miałeś lvl, ale jak ktoś siedzi i marnuje 3-4h na Boro/DS żeby wbić 3%(60M exp) a potem ktoś mnie reza za 4 zamiast za 30 to jednak może człowieka szlag trafić :) bo na takim lvlu jak ja czy regis to już boli i to wielka róznica :) Na szczęście mnie raczej za 4 nikt nie reźnie ;p Bo mnie turki lubią ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:14:23 

Pochwały: 127
Cat^ napisał(a):
ksk001 ok gra grą, nie wiem jaki miałeś lvl, ale jak ktoś siedzi i marnuje 3-4h na Boro/DS żeby wbić 3%(60M exp) a potem ktoś mnie reza za 4 zamiast za 30 to jednak może człowieka szlag trafić :)

dokładnie... nie ważne czy to gra, czy nie gra, ale marnuje na to swój wolny czas, a potem przychodzi jakiś kutas i wszystko szlag trafia, bo jemu się nudzi....

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:14:53 

Pochwały: 74
To sie nie lezy w mora...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:17:21 

Pochwały: 5
Z tym, że ludzie się zatracają w grze to zgodze się z tobą w 200% znam ludzi co olewali egzaminy i nie tylko dla gry, a bo musze zrobic questa w WoWie czy coś ;s Po pierwsze nie jechałem po liderze klanu tylko postawiłem pytanie, gra jest po to by się bawić więc dlaczego robić takie rzeczy? Jedni powiedzą dla zabawy inni z głupoty. Dla mnie jest to chamstwo i nie liczy się czy jest to w wirtualnym świecie czy też nie. Sam nieraz byłem podnoszony za 4 i co prawda nie robiłem o tym topiców, ale też nie miałem tego gdzieś bo jednak poświęciłem troche cennego czasu na tą gre a premke miałem tylko raz jak wiadomo więc tracąc te % straciłem tez czas im poświęcony. Był okres czasu co sam maniaczyłem w KO ale był to krótki okres czasu i ewyleczyłem się z gier, teraz rzadko co gram czasem wpadne do KO pograc, chociaż ostatnio nie było mnie z 2 tyg w KO z powodu jak to ujołeś real life'a. Jak chcesz wiedzieć to jak grałem na swoich postaciach w ko to też się nie wywyższałem a nawet jak nie miałem co robić w grze i miałem mase wolnego czasu to brałem "noobków" czy to polaków czy nie i expiłem i nawet mnie ludzie z tego znali. Legendy legendami, każdy ją ma ja np. gości nie kojarze i czy świadczy to o mnie źle? Chyba nie. Co do ortografi fakt faktem chciałem zobaczyć jak zareagujesz czy zaczniesz wyzywać czy też nie. Dzięki temu mogłem dowiedzieć się coś o tobie bo ciebie też nie kojarze. Reasumując ja zawsze staram się byc w porządku wobec innych ludzi czy to w realu czy w internecie i oczekuje od innych tego samego. A że ludzie wyrzywają się w grze na innych bo mają np. zły humor czy też miesiączke, to dla mnie zwykłe niewychowanie. Bo co w prawdziwym życiu mamy byc wporzo ale w internecie gdzie wydaje nam się, że jesteśmy anonimowi to nam wszystko wolno? Na zakończenie chciał bym dodać, że nie popieram akcji typu rezowanie ludzi za 4 czy też inne akcje, które mają na celu zaszkodzenie innemu graczu.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:18:32 

Zwierz@K napisał(a):
To sie nie lezy w mora...

jak się padło w środku ob, to raczej nie ma innego wyjśćia...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:32:22 

Zawsze mozna press ok. Albo lognac sie do mora jak juz rezzer na nas czeka.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 20:45:46 

Zwierz@K napisał(a):
Zawsze mozna press ok.

2,5% albo 5% na 80+ to kilka h expa...

Zwierz@K napisał(a):
Albo lognac sie do mora jak juz rezzer na nas czeka.

gorzej jak nie ma żadnego znajomego..

kombinowanie imho nie ma sensu... wina ewidentnie leży po stronie tego, który rezzował i regiss ma prawo być wkurzony...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:05:30 

No to sie nie wbija do gry jak nie ma ?! Chyba istnieje cos takiego jak TS/VT. I jakby go ten polak nie rezznal, to na jego miejsce by sie znalazlo milion turkow, ktore z rownei wielka checia by go za 4 rezznely... I rezz za 4 jest fajny, zwlaszcza jak sie to robi znajomemu na zlosc. Jest masa sposobow zeby sobie podokuczac w grze i to jest fajne. bo to jest TYLKO gra. A wy sie sracie conajmniej jakby wam ktos matke krzywdzil...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:22:36 

Pochwały: 9
mnie mozecie nazwac debilem bo wiecie co?

gdybym mial nwaet ten durny 80 to bym mial na to wylozone i bym nacisnal te OK

wkoncu i tak kazdy gra dzien w dzien po 7h+ to zawsze mozna nadrobic....

ale jak widac wiekszosci ludziom nie da sie przemowic do łba ze to tylko gra...

zwierzu, bardzo dobrze powiedziane...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:36:37 

Pochwały: 60
jak shakur w normalnym tygodniu pracy masz 7h czasu na gre to ci zazdroszcze ;) bo ja mam max 4h ;p a jeszcze trza wyrobić platyne i wbić ten drugi 80...

no ale ja na szczęście nie padam na takim lvlu ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:36:53 

Czyli dlvle z 80+ lvl na 1+ oraz scamy po was spływają. Dobrze wiedzieć.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:41:06 

ok, popadaj ze skrajnosci w skrajnosc. w realu nie robisz nikomu psikusów ? nie wiem, schowasz kluczyki do fury kumplowi, przestawisz budzik, cokolwiek ? Przeciez po tym nikt cie nie nazwie zlodziejem czy oszustem. Bo kazdy umie odroznic zart od krzywdzenia. W KO jest tak samo. Najpierw sie ludzie sraja o reza/lure mobow do towna itp, ale potem wszyscy maja beke (o ile sa normalni... ) a nie placza po forach bo rezz za 4 dostal. Rezz za 4 w mora to ryzyko zawodowe.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 21:48:00 

Czyli rozumiem, że jak bym ciebie rezznoł na 80+ lvl to byś wpadł na ts/venta/gg i śmiał byś się z tego ba miał byś "beke". Ja tu się nie kłóce o to czy normalne jest latanie na skarge z byle głupota na forum. Tylko o to, że takie zachowanie jest chamskie ale jak tutaj są sami lajtowi ludzie co mogą sobie pozwolić na press ok albo reza za 4 kamole, ja np. gram 2-4h tygodniowo (bez obecnej przerwy) i zazwyczaj w tym czasie xp to jeśli zalicze rezza za 4 to ile będe to odrabiał? Inny przykład rezz za 4 jest niby beką to czyli wbicie się na konto kumpla i dlvl o 70+ lvl też jest ubawem po pachy a jak mu weźniemy itemki i sprzedamy je to już taka beka, że kumpel będzie się turlał ze śmiechu a nas uzna za jajcarzy roku.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-04 22:56:33 

Pochwały: 2
z gory mowie ze mi sie nie chcialo tych wszystkich stron czytac tylko pierwsza przejrzalem ...

i dodam od siebie, ze jak tylko wszedlem na C-W to od razu widzialem ze na CW paleczke po turkach przejely polskie dzieci :)

pozdrawiam
LutekPL :D ongis z OblivionPL ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 164 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona