Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 21:31:29
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 17:24:49 

Pochwały: 16
Pacanow na ionii

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 17:37:48 

Pochwały: 14
Ja mialem bronza, ale znam ludi co mieli platinium i naparwde wysokie lvl i banowali ich. Tak oto wiec twoja teoria sie nie sprawdziła przykro mi.
A co do banowania mnie, moja postac ma sie doskonale.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 17:45:44 

Pochwały: 2
Hmm dobrze zbanuja i co dalej ? Wtedy zazwyczaj wykorzystuja multi do podexpienia nowego chara , w 2 tygodnie kolejny high lvl z hackami , jaki to ma sens ?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 17:52:50 

Pochwały: 60
jeśli nie bajerowali to albo dziś albo za tydzień ten antycheat wyjdzie, bo bez kitu te bany coś tam dają, ale nadal nie idzie po cz normalnie biegać, bo co vs z jakąś 80tką to albo ma God mode, albo jakis koxper cie przy tym bije ;s

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:00:19 

Niestety gram na CW a tam ciezko o porzadnego gracza , a co w CZ ? bylem w rlb , w bazie siedzieli wrogowie... nawet towery ich niemogly zabic , tak wiec moge liczyc tylko na siebie i miec nadzieje ze KO kiedys sie zmieni :P A co do antycheata , zeby to znowu niebyl niewypal.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:26:21 

Pochwały: 74
CW to martwy server. nie ma co sie przejmowac, ze tam cziterzy sa ;P

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:27:37 

Pochwały: 15
Ano prawda, w rlb na CW to były często jaja. W miarę normalnych graczy to się jechało 8 vs 5 (my)a czasem 3 podleciało na 8nas i dupa, bo koxp odpalony. Ale co jak co, bez turasów cw to martwy serwer i ciezko tam było :/

P.S. Po miesiącu konto z cw odzyskane ^^ Zapamiętać: jak konto ukradną, nie pisać, że ukradli, etc. tylko żeby maila zmienili, dać payment history i potem tylko reset password i po krzyku :) A tak przez miesiąc się mordowałem z ticketami ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 18:31:34 

W eslant jest zazwyczaj tyle ludzi ile wchodzi na ft xD Nieprzesadzam , zapraszam :)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 21:07:01 

Milten_PL napisał(a):
co, bez turasów cw to martwy serwer

pierdolisz od rzeczy, ja mam dosyc turasów... Tygodnia na Ioni nie wytrzymałem, stary jak tam napiszesz ze nie masz koxpe to cie wysmieja od noobow, takze pierdole gre z nimi...
cw ma koxpy i duzo, ale sa TEZ normalni gracze... I nie musze rozszyfrowywac tych turekich slangow ><
crris9600 napisał(a):
tam ciezko o porzadnego gracza

ja [ochnascie] albo barti73 ;) Ja gram od października, barti grudzień bodajże... NEVER KoXP

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 21:45:45 

Niestety jednego z was (niemam na mysli nikogo z wyzej wymienionych , jednego z 9000 zarejestrowanych uzytkownikow na tym forum) spotkalem niedawno na bdw we wlasnej bazie (przeciwna nacja) , nie podam nicku zeby nikogo nieurazic , dopiero teraz czytalem topiki i zobaczylem w sygnaturce pewnego gracza screen , lvl i nick z gry . Szkoda ze screeny pokasowalem kilka dni temu , nie kazdy jest tak uczciwy jak pisze , niestety coraz wiecej polakow dolaczyla do grona k0xperow ;( Szkoda no szkoda ;/

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 22:04:27 

Pochwały: 15
ochnascie napisał(a):
Milten_PL napisał/a:
co, bez turasów cw to martwy serwer

pierdolisz od rzeczy, ja mam dosyc turasów... Tygodnia na Ioni nie wytrzymałem, stary jak tam napiszesz ze nie masz koxpe to cie wysmieja od noobow, takze pierdole gre z nimi...
cw ma koxpy i duzo, ale sa TEZ normalni gracze... I nie musze rozszyfrowywac tych turekich slangow ><

Mozę na orc side bbyło ok, ale chyba nie zauważyłeś, jaki żal z expem był na hum side :P w esl na obu serwach 2 spoty brahmanów wiecznie full, albo sami robiliśmy, dk w cz, czasem boro... i pusto... Grałem tam od października do końca marca i wiem, co mówie, nie pitole :P Każdego, kto tam grał, możesz zapytać, że jak nie byłeś w tych 4-5 party na obu serwerach, to nie miałeś w ogóle expa :P
A na Ionii? Tęskniłem za tymi Turasami :) Przyzwyczaiłem się do nich na Diezie przez te ponad 3 lata i choć nie umiem tureckiego, pisze im ciagle eng pls, to i dobrze mi się z nimi żyje ;)
Koxpów jest wszędzie dużo, co widzę choćby na Ionii, ile banów leci ;)
ochnascie napisał(a):
crris9600 napisał/a:
tam ciezko o porzadnego gracza

ja [ochnascie] albo barti73 ;) Ja gram od października, barti grudzień bodajże... NEVER KoXP
Porządny gracz to pojęcie względne ;) Bo jeżeli lvl się by tylko liczył, to żal. pl ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 22:12:35 

Zgadzam sie , brahmany zawsze sa full ,ale co niezmienia faktu ze poza tym spotem eslant swieci pustkami . Chociaz jakis czas temu jak robilem Ascetic q to na golcach ktos byl ale same archery wiadomo z czym :P Jak wprowadza tego antycheata to chyba kupie sobie fajerwerki w KO i bede swietowal :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 22:30:36 

Pochwały: 74
Grajac na girakonie szczerze nielubilem turkow. Mialem ich za bande durnych cziterow, ktora ni cholery nie potrafi po angielsku, no moze poza "fuck your mother". Potem mialem dluga przerwe i jakis czas temu zawitalem na CW. Nie przebierajac w slowach, jest to najgorszy istniejacy sever na USKO. Ba, sa i lepsze (i liczniejsze...) PRV servery. Takiej ilosci cziterow, bugerow, koxperow i Bog jeden wie czego to nie ma nigdzie. I to bez pomocy Turkow. Gdzie nie spojrzec, tam 12 letni polski koxperek, dumny ze swojej uber postaci na 52 levelu ze zbugowanymi rentalami, smiejacy sie z garstki frajerow, nazywajacych sie legit graczami. I tak samo jak znienawidzeni przez wszystkich turcjanie, po angielsku to umie tylko przeklinac. A i to robi z bledami. CW opuscilem bez zalu, teraz gram na serverze poelnym turkow. I tak samo jak dzieciaczki z cw, oni tez maja TBL-e, koxpy i inne wymyslne czity. Ale juz nie mowie na Ventrilo: "Pierdolone turasy" czy cos w ten desen, bo grajac na CW przekonalem sie, ze nacja nie ma z tym nic wspolnego. A bez miliarda turkow w colony, ta gra jest poprostu nudna i g*** warta. Nic tak nie cieszy jak przebiec sie po stadzie turkow bez strat wlasnych :P pozdrawiam wszystkich zmagjacych sie na Carnacu.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-12 22:42:57 

Pochwały: 31
po cw wiem ze nie turki sa najgorsi. nigdzie indziej na servach nie ma tyle czitow,bugerow, itp co na jednym c-w. wiec turki dla mnie ok sa ale ja nie maja przynajmniej 17 lat. jak ktos z D4 powiedzial na ts/" turki sa ludzmi ale jak graja 12 to nie ma huja grac z takimi" czyli tylko calowac turkow:D

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-05-13 02:21:19 

Pochwały: 20
Zwierz@K napisał(a):
Grajac na girakonie szczerze nielubilem turkow. Mialem ich za bande durnych cziterow, ktora ni cholery nie potrafi po angielsku, no moze poza "fuck your mother". Potem mialem dluga przerwe i jakis czas temu zawitalem na CW. Nie przebierajac w slowach, jest to najgorszy istniejacy sever na USKO. Ba, sa i lepsze (i liczniejsze...) PRV servery. Takiej ilosci cziterow, bugerow, koxperow i Bog jeden wie czego to nie ma nigdzie. I to bez pomocy Turkow. Gdzie nie spojrzec, tam 12 letni polski koxperek, dumny ze swojej uber postaci na 52 levelu ze zbugowanymi rentalami, smiejacy sie z garstki frajerow, nazywajacych sie legit graczami. I tak samo jak znienawidzeni przez wszystkich turcjanie, po angielsku to umie tylko przeklinac. A i to robi z bledami. CW opuscilem bez zalu, teraz gram na serverze poelnym turkow. I tak samo jak dzieciaczki z cw, oni tez maja TBL-e, koxpy i inne wymyslne czity. Ale juz nie mowie na Ventrilo: "Pierdolone turasy" czy cos w ten desen, bo grajac na CW przekonalem sie, ze nacja nie ma z tym nic wspolnego. A bez miliarda turkow w colony, ta gra jest poprostu nudna i g*** warta. Nic tak nie cieszy jak przebiec sie po stadzie turkow bez strat wlasnych :P pozdrawiam wszystkich zmagjacych sie na Carnacu.

+1

Cheaty itp itd nie zależą od nacji , a granie na servie gdzie w cz mozna spotkac 2 party jest z deka nudne

na Ionii wpadnie sie na bowla, na booro harpie dk, zawsze ktos jest do zbicia, ... sie spoko, itemy schodza nie to co na C-W

Poprostu nie ma gorszego serva niz c-w, 2 razy lepsze sa niektore privy... c-w to jedyny server na ktorym niektorzy ludzie po wbiciu 80tek sprzedali chary i grali w ardream bo cz bylo nudne =.=

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona