Teriyaki_Rip napisał(a):
Some1 napisał(a):
Teriyaki_Rip napisał(a):
Pacan napisał(a):
Teriyaki_Rip napisał(a):
Widze ze o mnie mowa

Juz widze Pierwsze kontrowersje kazdego usera tego forum tuz przed PC ^,^
kim jestes kuleszko ?
Kimś tam jestem ... ale ty tego sie nie dowiesz
Ja wiem ofc
Jest kolejnym dzieckiem neostrady , mającym problemy z poprawną polszczyzną - pewnie jakiś analfabeta, żyjący w ciągłej patologii , próbujący odreagować na polskim forum Knight Online, ba! Myślący, że ktoś się denerwuje bądĂ
Âş wkurza przez niego... prawdę mówiąc pierwszy raz widzę nick, więc jest zapewne jakimś napalonym emo szukającym wrażeń lub tak jak wspomniałem próbującym odreagować niepowodzenia życiowe...

alesz ty twardy w pysku ciekawe czy bys mi to powiedzial prosto w twarz... ale bys chyba nie zdazyl i wyłapał moją reke w swoj pysk... wiec uwazaj co mowisz ... i przestan kozaczyc tymi tekstami co sie tutaj nauczyles to po 1. a po 2. z takim tekstami przez neta to se mozesz 3. jestes kozak to spotkaj sie z zemna ....
i zamknij ta facjate albo spotkaj sie bo ktos tu wpierdol wyłapie /
a po 4. nie znasz kogos to na huj sie odzywasz i o kim tak gadasz ? ja o tobie cos pisalem ? wiec japa ..
hah , nie miałem racji

chłopaczek szuka wrażeń, spoko koleś - kąpany w gorącej wodzie jak ty nie jestem, rąk brudzić takim " byle czym" nie miałbym zamiaru...
Chciałbym również przypomnieć, iż powyższy tekst świadczy o twojej fizycznej słabości, bo wiesz tylko lamy są kozakami przez neta...
apropo
Teriyaki_Rip napisał(a):
A DOBRA PIERDOLE WAS ALL..... nara i nie bede z wami gadał bo mi jelito ściska.
Jak nie masz kogo to często na drogach takie panie stoją - skorzystaj biedaku
aaa... idĂ
Âş jeszcze do lekarza, bo zbyt znerwicowany jesteś