heh

detoxa nawet koxpy jadą widzę
[quote name='Banan^' date='Jun 11 2009, 11:45 PM' post='273054']
użyj innego bota moim zdaniem lepszego którego ja sam używam 2 dni i 60lvl

Koxp_game_v5A jak chcesz linka pisz na PM or GG 8099530 ale jak jesteś ogarnięty wystarczy google.pl i sam znajdziesz
[/quote]
[quote name='luzak14' date='Jun 12 2009, 03:30 PM' post='273609']
@Up 2 dni 60 lvl tak ? możesz nam to udowodnić ? wejdz na WWW i zrób SS daty utworzenia konta
jeżeli masz pr0 eQ to możliwe , że nabijesz w te 48 godzin non toper 60 lvl
a jeżeli nie miałeś pr0 eQ i nie grałeś 48 godzin

^ to fajnie + chyba miałeś platynke + BDW scrole na 20% expa + bug na 50% expa + BĂâG WIE CO
[/quote]
[quote name='Banan^' date='Jun 12 2009, 05:57 PM' post='273799']
zero wyłączania koxpa przez 2 dni na rentalach... sory jak się juz od 50 lvl soluje DTS (te lepsze) i za sztukę ma się 18k i schodzi w około 7 sekund jest to możliwe
[/quote]
No a tak wogóle to sprzedaje go 61 bo od 61 50%mniej expa z tego co pamiętam jak kiedyś grałem

ciekawe czy wogóle ma mastera
a i jeszcze to
Cytuj:
Banan^
Jun 11 2009, 11:20 AM
Siemka! Do wszystkich chętnych graczy, którzy ogarniają koxpa i chcą koxpic. Cel jest taki żeby expic, jesli sie wyexpimy możne pozostaniemy w tym clanie bądĂ
Âş nic nie będziemy mieli nic przeciwko jeśli ktoś od nas odejdzie, zależy nam na tym zeby miec ludzi do koxpa.
Potrzebujemy:
-nie ukrywajac Archerowie
-Magowie... mamy 1 maga ale zawsze przyda sie wiecej
-Priest... Buffer, nie wazne czy BP czy INT
NIE DODAJEMY WARKOW I SINOW PONIEWAĂ
Âť: zapewne będzie tak ze oni sie nie przydają wykoxpimy ich i BB;)
Obecnie w clanie mamy
Archer: 58,60,55
Priest 70 (praktycznie caly dzien online, tyle ze duffer co nas bardzo boli sad.gif )
Mage 56
Jeśli jesteś zainteresowany... pm Obciagnij, TrustU zawsze na cw2 albo pm na GG:8099530 (niewidok zawsze)
I jesli masz zamiar pisac: ej no chętnie z wami pokoxpie tylko wytłumaczcie mi jak sie koxpa odpala to daruj sobie!
Jesli nie posiadasz koxpa albo masz słabego my Ci pomożemy, jeśli nie ufasz rób scany itp... cya w grze
a teraz coś ciekawego o kimś kto jak słyszałem robi opłaty w domu za neta rate za kompa eurogabki na nk
http://nasza-klasa.pl/profile/17258078 ciekawe czyj to profil:D?
http://img24.imageshack.us/i/asdaco.jpg/
po to to napisałem żeby spam się skończył i tyle

gość już i tak jest spalony na forum. ale cytuje " może trafi się jakiś świeżak i kupi to gówno ode mnie" to powiedz skąd taki świeżak weĂ
Âşmie Ci gb na cw

? wogole to już mi się nawet o nim pisać nie chce