Damiss napisał(a):
Reebok napisał(a):
Damiss napisał(a):
... szczyle , ta gra jest 16 + , ja nie wiem co wasi rodzice robią , piaskownia niektórych czeka

+1
Oj i żebyśmy używali "DH" to raczej za free byśmy nie oddali zamku( tak jak w tamtym tygodniu)... a Ty Royal naucz się przynajmniej troszkę gramatyki a potem sie wypowiadaj a po 2 nie szukaj u nas jakis czitów tylko idĂ
Âş expić a nie płaczesz ze dostajesz w dupę za każdym razem ze swoim śmieszynm HAWKowym klanem...
Jak ja go int priest rozpierdalam

DD nawet już połowa z tych hawkowych asków to mnie nie bije , tyle co robia to rozpierdalają mi armor albo dają styxy

DD styx - jak hp nie może zjechać to chociaż jape ucieszy jak 3 k many zjedzie

D
to jest żałosne co napisałeś ...
Nie wiem jak jest ATM, ale hawki nie sa full +80, a INT priest na 80 lvl jeśli duffa nie dostanie to nie może padnąć od min. 5 osób na 80 lvlach

Więc głupie porównanie dałeś ... a styx jest po to, żeby mane odbierać więc "japa" się nie cieszy =.=
Filmik wyraĂ
Âşnie pokazuje, że wasz klan bezpośrednio lub pośrednio bawi się w hacki, bo w zamku jest 1 typ z IV ktorego nikt nie bije oraz ally humowe które nie moze uzyc DH bo sobie zaszkodzi... oprócz tych osób jesteście WY tylko
Ja nie zaprzeczam że Gladiatorsi coś używają, ale temat jest o was i na filmiku widać, że obrońcy zamku używają haxów lul
No, ale nie ma się czym martwić - teraz każdy jedzie na hackach, tylko nie zachowujcię się jak cioty, które używają , a przeczą ... wyraĂ
Âşnych dowodów na to nie ma tak więc bana nigdy nie dostaniecie i kryć się szczególnie nie musicie -.-