Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-21 22:15:21
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:15:27 

Pochwały: 4
Stasiu tylko sie nie skasuj :P

a co do DH to nie ma zadnych solidnych dowodów

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:15:59 

Pochwały: 60
Wazapo napisał(a):
Ogólnie to większości priestów w MM nie da się castować heala. Taka prawda. Jak tak patrzę to tylko Azazelowi się da i to mnie cieszy, że jest czysty.

Epic Fail/ chyba że przedtem ponieważ iż TBL na heal bez animacji już nie działa, a że komuś nie da sie castnąć hila to widać jaki dobry priest musi być

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:28:26 

Pochwały: 3
Wazapo napisał(a):
A co mi tam też się wypowiem. Co do tego, że byłem w Lufer jak nie było inwazji, to jest u humów taki quest z inwazja dla tych co nie wiedzą, więc nie ma czegoś takiego jak "zhackować sobie drogę do lufer :)". Ogólnie to większości priestów w MM nie da się castować heala. Taka prawda. Jak tak patrzę to tylko Azazelowi się da i to mnie cieszy, że jest czysty. Wy to w tym MM macie chyba taka zasadę, że jak macie 1 priesta i dostajecie wpierdziel to przychodzi następny. Jak znowu wpierdziel jest to następny i tak do 4-5 dochodzi i nie ma już wtedy sensu się z wami bić. Co do Ciebie Xydar, ja chętnie się povsuje z Tobą, tylko nie wymagaj ode mnie nie wiadomo czego. Ja nie uważam się wcale za pro, ani jakiegoś super wymiatacza - ot taki zwykły asek.

Jak nie ma inwazji, to nie można chyba robić tego questa? Czy to ja żyję w błędzie? :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:39:24 

Pochwały: 7
ziefff... wy tu dalej? :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:49:06 

Pochwały: 1
Cat^ napisał(a):
Wazapo napisał(a):
Ogólnie to większości priestów w MM nie da się castować heala. Taka prawda. Jak tak patrzę to tylko Azazelowi się da i to mnie cieszy, że jest czysty.

Epic Fail/ chyba że przedtem ponieważ iż TBL na heal bez animacji już nie działa, a że komuś nie da sie castnąć hila to widać jaki dobry priest musi być

Tak przedtem. Teraz można, ale i tak jest ciężko.

@ Ramsey: Tak jesteś w błędzie :).

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:50:56 

pewnie pozaluje tego co napisze ale tak mysle wiec i tak napisze
a wiec "uwazaj Wazapo"
Xydar kupil sobie nowego tasaka i jest pr0 .. takto dostawal w dupe na arenie na 80 lvlu od swojego clannie ktory mial 76 i gorsze eq a i tak go pojezdzal jak chcial
raz mu sie udalo wygrac bo uzyl criticala hah
przynajmniej tak bylo a jak jest nie wiem ale mowie wam to bylo strasznie zabawne :lol2:
ale dzis juz nie moglem wytrzymac jak ktos sie przechwala clanem lvlem itd
a w opisie asska ktory go pojezdzal jest prawda niech sie ucza combo a nie tu wyjezdzaja z takimi tekstami o sobie czy o kims - "jak wbije lvl to niech przyjdzie na vs" bo to dla mnie znaczy " idz kaz mu bic lvl bo takto zjade go nie fer i bedzie plakal"
sorry takie jest moje zdanie o takich ludziach
Wybacz !

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 21:58:56 

Cat^ napisał(a):
Wazapo napisał(a):

tbl to jest szybsze wykonanie animacji heala zamiast tych 3 sekund to sie rzuca 1 sekunde heala a nie ze bez animacji ;] rowniez slyszalem cos takiego ze jak ktos ma wh to heala tez ciezko przerwac ale to nie wiem czy prawda :p

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:07:00 
A ja to wszystko skomentuje tak " Pierdolenie o Szopenie " - gram z mm od niedawna i byłem na tym śmiesznym csw i wiem co widziałem i tego mi nikt nie zabierze a to co piszą tutaj jakieś dzieci które wywnioskowały wszystko z wypowiedzi innych dzieci i filmików na ktrórych nic nie ma to ich sprawa. Nie rozumiem wogóle jak możecie się wogóle wypowiadać na ten temat skoro gówno wiecie i w dupie byliście tak więc komentarze typu " MM to nooby cziterzy itd" świadczą tylko o poziomie rozwoju waszego mózgu którego co niektórzy nie mają. Ower .................

btw nie czytałem poprzednich 15 stron bo gówno mnie obchodzi co tam piszą i co mówią tak jak ktoś juz pewnie wspomniał każdy ma swoja wersję :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:18:45 

i kazdy ma swoje wlasne zdanie na ten temat i jest git
nie mam zamiaru sie z nikim sprzeczac ani nikomu czegos wmawiac bo nikt nie zna prawdy i nie wie jak bylo naprawde

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:23:09 

Pochwały: 8
nie czytalem wszystkich stron ale powiem :
nie gram na c-west
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "tego hacka?"

a to,że lata jakis nub w cz/na csw ztym hackiem to juz inna bajka , kazdy moze sobie sciagnac to i latac i miec podniete

a to ze MM wymiataja "pewnie" na c-west bo tam wiekoszosc nuby ?
- 50% ludzi z servera lata bez buffow?
- 50% ludzi w cz/ardream lataja z rental itemami i placza ze po dupie dostaja to ida po haxy i jazda

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:28:00 

Pochwały: 20
gigzor napisał(a):
nie gram na c-west
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "duff hacka?"

a to,że lata jakis nub w cz/na csw z duff hackiem to juz inna bajka , kazdy moze sobie sciagnac to i latac i miec podniete

- 50% ludzi w cz/ardream lataja z rental itemami i placza ze po dupie dostaja to ida po haxy i jazda

po co ?

Po co mag ze smokiem w ramce z mojego klanu jak TBLe były popularne przbiegał przez orcżą baze na speedhacku i walił spam novek :rotfl: ( itemy: fr+2+3 dual sse+2 i.set+1 więc coś warte... )

Po co na ionii najlepszy klan robił edit lvli i debuff hack ? 81 lvl z nice gear dostal bana i inni ...

C-W to noob server, 80% ludzi nie ma skilla, a w cz chyba raczej babashopery biegaja, moze na cw2 w rentalach ...

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:30:06 

Pochwały: 8
Some1 napisał(a):
gigzor napisał(a):
nie gram na c-west
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "duff hacka?"

a to,że lata jakis nub w cz/na csw z duff hackiem to juz inna bajka , kazdy moze sobie sciagnac to i latac i miec podniete

po co ?

Po co mag ze smokiem w ramce z mojego klanu jak TBLe były popularne przbiegał przez orcżą baze na speedhacku i walił spam novek :rotfl: ( itemy: fr+2+3 dual sse+2 i.set+1 więc coś warte... )

Po co na ionii najlepszy klan robił edit lvli i debuff hack ? 81 lvl z nice gear dostal bana i inni ...

C-W to noob server, 80% ludzi nie ma skilla, a w cz chyba raczej babashopery biegaja, moze na cw2 w rentalach ...

no zgadzam sie z toba , na usko teraz wszystko jest mozliwe ><

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:31:59 

Pochwały: 50
jebac usko.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:43:44 

Pochwały: 127
gigzor napisał(a):
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "tego hacka?"

wystarczy to robić z konta jakiegoś noobka i już nie wiadomo kogo to wina, a zysk jest

Some1 napisał(a):

o kim mowa?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:45:09 

Pochwały: 3
Shanny^^ napisał(a):
A ja to wszystko skomentuje tak " Pierdolenie o Szopenie " - gram z mm od niedawna i byłem na tym śmiesznym csw i wiem co widziałem i tego mi nikt nie zabierze a to co piszą tutaj jakieś dzieci które wywnioskowały wszystko z wypowiedzi innych dzieci i filmików na ktrórych nic nie ma to ich sprawa. Nie rozumiem wogóle jak możecie się wogóle wypowiadać na ten temat skoro gówno wiecie i w dupie byliście tak więc komentarze typu " MM to nooby cziterzy itd" świadczą tylko o poziomie rozwoju waszego mózgu którego co niektórzy nie mają. Ower .................

btw nie czytałem poprzednich 15 stron bo gówno mnie obchodzi co tam piszą i co mówią tak jak ktoś juz pewnie wspomniał każdy ma swoja wersję :D

Nazywasz ludzi dziećmi, sam mając lat 13 ( czy tam 14, moze miales niedawno urodziny :rotfl:) , a przedstawiając się jako 16letni chłopak? No to jesteś, kur.wa, hardkorem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 31  Następna strona