Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-20 11:25:43
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:47:02 

Pochwały: 20
peyo napisał(a):
gigzor napisał(a):
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "tego hacka?"

wystarczy to robić z konta jakiegoś noobka i już nie wiadomo kogo to wina, a zysk jest

Some1 napisał(a):
Po co na ionii najlepszy klan robił edit lvli i debuff hack ? 81 lvl z nice gear dostal bana i inni ...

o kim mowa?

Ludzie z old fatality - D0WN , Impulsive chyba bana dostał

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:50:15 

Pochwały: 1
Po hum side nie ma prawie wcale dobrych priestów i ogólnie jest ich mało.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:51:10 

Pochwały: 8
Some1 napisał(a):
peyo napisał(a):
gigzor napisał(a):
ale poco klan top5 czy ile tam mialby sobie zepsuc reputacje/dostac bany? za "tego hacka?"

wystarczy to robić z konta jakiegoś noobka i już nie wiadomo kogo to wina, a zysk jest

Some1 napisał(a):
Po co na ionii najlepszy klan robił edit lvli i debuff hack ? 81 lvl z nice gear dostal bana i inni ...

o kim mowa?

Ludzie z old fatality - D0WN , Impulsive chyba bana dostał

no zgadzam sie z tym w 100% ,ze wystarczy zrobic noobka ,ale to juz inna bajka , tego juz im nikt nie udowodni , nawet jakby wynajeli nubka ktoremu placa 100k za 1h hahhaa :D
chociaz jakby sie zbulwersowal... ze za malo mu placa hahahahaha

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:53:43 

Wazapo napisał(a):
Po hum side nie ma prawie wcale dobrych priestów i ogólnie jest ich mało.

bylem , ale spierdolilem xDD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 22:54:56 

Pochwały: 127
Some1 napisał(a):
Impulsive chyba bana dostał

no właśnie się zastanawiałem czy ci o niego chodzi... nie, bana nie dostał, skończył grać, bo się obraził na Aleenie i sprzedał postać (lider naszego clanu kupił btw)

no ale z DB hackiem biegał StoneColdKillah swego czasu i był pro ze swoim smokiem

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:01:12 

jebac usko. ktos wyzej napisal TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEBACCCCCCCCCCC :) dokladnie ;d

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:02:09 

Pochwały: 4
hahaha ja sie nie przechwalam ktos napsiał ze jak wbije 80 to bedzie all jechał to poczekam;] był nie 1 vs i raczej wygrywałem nie powiem wazap umie grac askiem to trzeba przyznac;] a to ze mnie 76 jada i miałem LEPSZE eq to N.C ;] a ze se kupiłem dagera to zazdrosc lol... bo tu patrze jest wojna hawk kontra mm. Owszem rywalizacja rywalizacja ale wczesniej Hawk był dobrym clanem ze sie posypał szkoda sam tam byłem atmosfera była nawet nawet do czasu... pamietam pathos tez były spiecia ale chyba luzniejsze sapientes vs dont ask ale dontask zostało a po sg ani widu ani słychu (a niby byli lepsi) wiec spokojnie bo to nie ma sensu jechac po sobie jesli ja wyskoczyłem to ok my bad i sorry all jesli kogos uraziłem :(

a o tego vs z 76 to nie powiem dostałem w dupe od barasa ale w ten sam dzien było inaczej a baras jest dobrym askiem i dostac od niego sie nie wstydze od wazapa tez nie ;] wiec wrzuc na luz i za pro sie nie uwazam bo jest wiele lepszych askow ode mnie

Ostatnio edytowano 2009-08-08 23:13:21 przez Piecia, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:07:53 

Pochwały: 1
nabijajcie posty będzie rekord !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:11:36 

Wazapo napisał(a):
A co mi tam też się wypowiem. Co do tego, że byłem w Lufer jak nie było inwazji, to jest u humów taki quest z inwazja dla tych co nie wiedzą, więc nie ma czegoś takiego jak "zhackować sobie drogę do lufer :)". Ogólnie to większości priestów w MM nie da się castować heala. Taka prawda. Jak tak patrzę to tylko Azazelowi się da i to mnie cieszy, że jest czysty. Wy to w tym MM macie chyba taka zasadę, że jak macie 1 priesta i dostajecie wpierdziel to przychodzi następny. Jak znowu wpierdziel jest to następny i tak do 4-5 dochodzi i nie ma już wtedy sensu się z wami bić. Co do Ciebie Xydar, ja chętnie się povsuje z Tobą, tylko nie wymagaj ode mnie nie wiadomo czego. Ja nie uważam się wcale za pro, ani jakiegoś super wymiatacza - ot taki zwykły asek.

Wiesz wazap to ,że Ty nie umiesz skastowac hela to juz nie mój problem:)
Gram Priestem w MM i jakoś Glaviatorsi kastuja mi czasem hela, chcesz to mozemy pojśc na arene i zobaczysz czy mi kastujesz czy nie. A co to iloscie Priestow w Party to zazwyczaj jest 3, wtedy sie dobrze pekuje bo mało kto ginie. No czasem Akademia padnie ;p

PoZdRo

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:13:16 

Pochwały: 20
Rzulf napisał(a):
Wazapo napisał(a):
A co mi tam też się wypowiem. Co do tego, że byłem w Lufer jak nie było inwazji, to jest u humów taki quest z inwazja dla tych co nie wiedzą, więc nie ma czegoś takiego jak "zhackować sobie drogę do lufer :)". Ogólnie to większości priestów w MM nie da się castować heala. Taka prawda. Jak tak patrzę to tylko Azazelowi się da i to mnie cieszy, że jest czysty. Wy to w tym MM macie chyba taka zasadę, że jak macie 1 priesta i dostajecie wpierdziel to przychodzi następny. Jak znowu wpierdziel jest to następny i tak do 4-5 dochodzi i nie ma już wtedy sensu się z wami bić. Co do Ciebie Xydar, ja chętnie się povsuje z Tobą, tylko nie wymagaj ode mnie nie wiadomo czego. Ja nie uważam się wcale za pro, ani jakiegoś super wymiatacza - ot taki zwykły asek.

Gram Priestem w MM i jakoś Glaviatorsi kastuja mi czasem hela, chcesz to mozemy pojśc na arene i zobaczysz czy mi kastujesz czy nie. A co to iloscie Priestow w Party to zazwyczaj jest 3, wtedy sie dobrze pekuje bo mało kto ginie. No czasem Akademia padnie ;p

PoZdRo

a ja jestem wojtek i mam 12 lat , TeSh LuBiE PoKeMoNy ,,,

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:15:07 

Rzulf napisał(a):

A co do iloscie Priestow w Party to zazwyczaj jest 3, wtedy sie dobrze pekuje bo mało kto ginie. No czasem Akademia padnie ;p

PoZdRo

skorupa zajebal se gaba , to teraz kozak w cz xD i tak padasz jak parówka po dwóch wsadach w pizde xD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:16:01 

apropo priestow w mm jest tak ze priestow gra duzo a mele raczej mniej temu mamy ich sporo w pt ;] ale my w porownaniu do gladiatorsow to i tak mamy chyba ich w pt zazwyczaj mniej xD

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:19:06 

Pochwały: 7
no przeciez wiem ze jestescie dobrymi asskami ale przyznaj to wstyd oberwac od nizszego lvla o podobnych itemach juz nie mowie ze lepszych :P
nie jestem zestresowany ale jak powiedziales ze go zapraszasz na vsa to sie wkurzylem bo nie lubie ludzi ktorzy mysla ze sa dobrzy przez clan i lvl oraz itemy tak jak SininS a to to ile kasiorki w gre wlozyli sie liczy i kto jej wlozy wiecej jest lepszy dla babashopow ... dla wiekszosci ofc a nie to z gra im sprawia przyjemnosc tak jak tym without kasy i kazdy noob itemik ktorego sie dropnie kazdy udany up sprawia przyjemnosc kazdy zarobek coina chocby
na koniec powiem
zazdroszcze daggera ale 70 lvlu na cw nie mam :P

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:21:12 

Some1 napisał(a):
Rzulf napisał(a):
Wazapo napisał(a):

PoZdRo

a ja jestem wojtek i mam 12 lat , TeSh LuBiE PoKeMoNy ,,,

suny , masz najebane w pizdzie

Tytuł:
PostNapisane: 2009-08-08 23:21:13 

nie no spoko tylko ze astonisem do wazapa to se mogłem poskakac a teraz troche inaczej jest to moge sie zemscic za zmarnowane dziecinstwo hehehe xD a i tak was jechałem NoTryem ;p ;p all

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 456 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Następna strona