FastFingaz napisał(a):
Widać wchodzisz nie na te fora na które powinieneś i mimo całego Twojego rozżalenia wszedłeś do tego tematu by kolejny raz napisać "swoje marne dupne 2 grosze", a może to tylko jeden grosz

Nie szkoda nam ślimaków? Nie napisałem tego tematu by wysłuchiwać i robić za "pogromce" albo raczej rzeĂ
Âşnika, które mięso bardziej nadaje się do spożycia. Jeżeli by patrzeć pod kątem uśmiercania zwierząt to czym różni się taka mrówka/komar od kota, psa, świni? Tym, że jedne są owadami, drugie uchodzą za przyjaciela człowieka, a trzecie przerabiane są na ten kotlet, który masz przed sobą na talerzu. Chciałbyś wyjść na spacer trzymając na smyczy świnie?

Edit - gotójcie czy gotujecie?
nie na te fora mowisz ? np. Gamecenter - to nie byle jakie forum.... uzyj tam szukaj to wtedy znajdziesz wiele tematow..
a Slimak to uchodzi za wroga czy przyjaciela ??? bo jakos krzywdy ci nie zrobi... ha no widzisz ...
tak ci zal psów to chodz.. Tutaj po moim podwórku lataja od 2-4 psów bezpanskich , z mila checia znajda nowego własciciela
A piszac znaczy nie sory zaczynajac ten temat.. napisales go to widocznie serce cie boli.. byles zabardzo rozczulany w rodzinie.
ps nie mam czasu na poprawianie bledow.. na te forum wchodze raz na jakis czas i mowie jakie mam zdanie.. dla ciebie kazdy wyraz sie liczy bo cale twoje zycie to kow.pl ... zamkneli by portal od kow.pl to widocznie twoje zycie stracilo by sens.. narka