Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-05-05 11:37:43
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem w kontem / premium
PostNapisane: 2009-12-09 11:26:22 

Witajcie

Od kilku dni proboję załadować premkę (bronz) za pomocą kodu esn.
W chodzę w "Power up store" w grze, klikam na "buy" premium i dostaję komunikat: "We are currently experciencing problems location your account within our system, if this persists please contact support".

W związku z w/w problemem, chciałem zalogować się na stronie KO (http://knightonlineworld.gamersfirst.com/index.php) i napisać ticket do supportu, ale moje próby zalogowania zakończyły się informacją że kombinacja loginu i hasła jest nieprawidłowa.

Spróbowałem zalogować się na swoje konto bezpośrednio na gamefirst (www.gamefirst.com), i tutaj loguję się bezproblemu, i z tego miejsca chciałem napisać ticket. Niestety nie widzę gry KO, a momencie gdy chę ją dodać to muszę się zalogować na stronie KO i wygenerować link (niestety jak napisałem wyżej nie mogę tego zrobić)

Do gry loguję się bezproblemu (nie mogę załądować jedynie premki) i gram bezproblemu!!

Chciałem róznież napisać post na officialnym forum KO, niestety po napisaniu post`a nie mogę założyć topic`u.

ps

Kilku znajmomych z klanu próbowało załadować premke na moje konto od siebie (inne IP, itp) i niestety mają to samo.

jeżeli jesteście wstanie pomóc, to proszę!! nie mogę nawet zgłosić tego problemu do supportu!!!!

Pozdrawiam
Andrzej/Guliwher

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 15:52:21 
Spróbuj kupić przez allegro/rpgshop.pl

Tytuł: Re: Problem w kontem / premium
PostNapisane: 2009-12-09 16:15:48 

Pochwały: 9
Skontaktowac sie z suportem teraz mozna tylko przez gamersfirst. Jezeli jest to stare konto podpiete pod g1 to z glownego piszesz i potem wybierasz jakiego konta dotyczy jesli juz g1 to tylko wybierasz suport po prawej stronie u gory jak sie zalogujesz i ticketa piszesz jak na kow. odpisuja w ciagu 24h ( o dziwo xd)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 18:25:27 

Pochwały: 127
Guliwher napisał(a):
ale moje próby zalogowania zakończyły się informacją że kombinacja loginu i hasła jest nieprawidłowa.
przy logowaniu na stronkę rozróżnia się małe i duże litery w haśle

A błąd masz na 90% dlatego, że nie masz połaczonego konta z G1 ... musisz na G1 zrobić konto, spróbować je połaczyć ze starym i modlić się o maila aktywacyjnego (bo na bank masz na polskim mailu konto) :D

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 19:12:03 

trochę wyjaśnie lepiej:

Mogę jedynie zalogować się na stronie https://www.gamersfirst.com/
Oznacza to że konto jest podpięte pod G1? czy się mylę? Zakładałem to konto jakieś 4miesiące temu. Loguje się tu takim samym loginem i hasłem jak do gry.

Nie mogę się zalogować na stronie http://knightonlineworld.gamersfirst.com/index.php wpisując login z gry i hasło mam info że kombinacja hasła + loginy jest zła.

Cytuj:
Skontaktowac sie z suportem teraz mozna tylko przez gamersfirst. Jezeli jest to stare konto podpiete pod g1 to z glownego piszesz i potem wybierasz jakiego konta dotyczy jesli juz g1 to tylko wybierasz suport po prawej stronie u gory jak sie zalogujesz i ticketa piszesz jak na kow. odpisuja w ciagu 24h (o dziwo xd)

Po zalogowaniu na gamefirst i kliknięciu support po prawej stronie, pojawia się okno, gdzie wybieram grę KO i pojawia się wybór konta (choice yours account -> gdzie muszę dodać nowe konto -> i tu mam problem bo muszę podać login , hasło i link do konta (a żeby to zrobić to muszę się zalogować na stronie KO?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Ktos jest wstanie pomóc?

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 19:53:02 

Pochwały: 1
moze uwzglednij duze i male litery

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 19:59:25 

Zetor napisał(a):
moze uwzglednij duze i male litery

przeciez do gry loguje sie normalnie i nie mam problemu (analfabeta nie jestem :P )

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 20:01:22 

Pochwały: 67
tak ale jak sie do gry logujesz to nie rozroznia wielkosci liter, a na stronce tak :)

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 20:22:57 

Lick napisał(a):
tak ale jak sie do gry logujesz to nie rozroznia wielkosci liter, a na stronce tak :)

rece mi opadaja na ta gre!!

Specjalnie zrobilem przypomienie loginu i zmienilem haslo na nowe.
I tak jak napisałem, do gry i na konto (www.gamersfirst.com) loguje sie bez problemu. nie moge zalogowac na stronie KO..... a bez zalogowania na stronie KO nie wygeneruje linku, i nie wysle ticketu do supportu (przez stronke www.gamersfirst.com)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 21:25:48 

Pochwały: 1
ja mialem taki sam problem pare lat temu do gry wchodzilem bez problem a na stronke sie nie dalo zalogowac, potem sprobowalem z duzymi literami i weszlo moze jak zakladales konto zamiast "login" dales "Login" albo "LOGIN"

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 21:34:52 

Zetor napisał(a):
ja mialem taki sam problem pare lat temu do gry wchodzilem bez problem a na stronke sie nie dalo zalogowac, potem sprobowalem z duzymi literami i weszlo moze jak zakladales konto zamiast "login" dales "Login" albo "LOGIN"

Sluchajcie:

1. Zrobilem przypomienie loginu i mam: guliwer666 (takim loginem loguje sie do gry, i na strone gamerfirst -> z kolei nie moge sie zalogowac na stronie KO)
2. Zmienialem dzisiaj chyba z 5 razy haslo -> i po zmianie logowalem sie na grze i na stronie gamerfirst

moze jestem i glupi ale co jest nie tak? Czy do zalogowania na stronie KO jest inny login i haslo?

kuzwa, to jest nie samowite, jeden glupi problem - nie moge zaladowac premki, bo ... ??? i nawet nie moge napisac ticketu do supportu bo nie moge sie zalogowac na strone KO .....

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 21:36:48 

Pochwały: 67
a probowales na stronce zalogowac sie z duzej litery?
np.
Guliwer666, albo samymi duzymi GULIWER666 ?

Puppy napisał(a):
yea kangoos skilled <3

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 21:43:53 

Lick napisał(a):
a probowales na stronce zalogowac sie z duzej litery?
np.
Guliwer666, albo samymi duzymi GULIWER666 ?

kurcze, od 3 dni siedze i kombinuje i nic.... Mysle ze problem jest w czyms innym, tym bardziej iz po probie przez "PUS" jest komunikat ze nie ma mojego konta w bazie, a gram normalnie... i bez ticketu do supportu nic nie zrobie (tylko ze nie stety nie dam rady napisac ticketu... chyba ze zaloze nowe konto i z nowego napisze...)

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-09 21:44:45 

Pochwały: 74
Guliwher napisał(a):
chyba ze zaloze nowe konto i z nowego napisze

Tak zrób.

Tytuł:
PostNapisane: 2009-12-10 21:06:14 

Założyłem drugie konto i wysłałem ticket.
Dzisiaj dostałem odpowiedź że problem został przekazany do odpowiedniego działu w celu sprawdzenia ... i mam nadzieje że to nie jest autobot...

jeżeli dostanę odpowiedź to postaram się zamieścić tą informację w tym dziale.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona