Cytuj:
ja dla ciebie random a ty dla mnie random, nie jestem zadnym ownerem raczej takim dosc przecietniakiem ale lubie sobie pograc, a ci co wiedza KIMKOLWIEK jestem jak to napisales, maja dluzszy staz w ko niz ty w waleniu gruchy mimo ze robisz to pewnie od dziecka bo jak sie spedza dlugie godziny na napinaniu sie na forum ta watpie zeby byl czas na bycie normalnym w realu, to moj ostatni post nie bede sie wdawal w gadke z jakimis lamusami ruszy serwer to sobie pogramy jak bedziecie ownowac to bede pierwszym ktory to przyzna na tym forum
OdpowiedĂ
Âş godna mistrza ciętej riposty, padam na kolana przed tobą i błagam o wybaczenie. Tylko czy dobrze zrozumiałem? Wpadasz tu na chwilę, przelotnie, bo zajmujesz się robieniem kariery i klepaniem swojej kobiety po tyłku, zna cię w tej grze maksymalnie 5 osób, dobiłeś do magicznego 60 lvl, skosiłeś novą 3 osoby podczas TR-dc (moje gratulacje), po czym tak jak pisałem już wcześniej, wpadasz na forum i nazywasz mnie walącym 24/7 gruchę nerdem bez życia, a do tego forumowym napinaczem i kilka innych epitetów. Czy my się kiedyś spotkaliśmy na jakimś serverze i zlurowałem ci DK na łeb? Wcisnalem ci trade przy wieżyczkach? Albo zabiłem int priestem na vs-ie? Skąd ta wrogość do mojej skromnej osoby...