Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-29 18:41:16
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:34:40 

Pochwały: 3
Zwierz@K napisał(a):
Ok, to dzwoń na policje, niech wpadają do mnie do domu i szukają nielegalnego oprogramowania. A jak nie znajdą, to podeśle ich do ciebie :P Jak mogę być złodziejem, skoro niczego nie ukradłem, hm? Gdzie tu tworzenie prawa? Czy w całym swoim debiliźmie nie zauważyłeś zdania
Zwierz@K napisał(a):
W świetle prawa to faktycznie nie robi różnicy
, które jednoznacznie oznajmia że Scar popełnił przestępstwo wchodząc w posiadanie nielegalnego oprogramowania? Bo tego iż nie pojmujesz, że cięzar jego winy jest niewspólmiernie mniejszy do twojej właśnie ze względu na okoliczności to już wiem, że nie rozumiesz. I po raz 7 czy już nawet 8 piszesz, że nie warto ze mną dyskutować, a nadal to robisz. Motasz się gubisz, klniesz, cytujesz wikipedię, potem próbujesz dyskredytować rozmówcę. Wykańczasz się ;)

Cytuj:
Aż się nóż w kieszeni otwiera... Jak to nie miał innego wyjścia? Nie może tego dostać, to musi się z tym pogodzić i tego nie ma. Nic nie usprawiedliwia kradzieży,

Masz pojęcie jak bardzo się wkopałeś tym tekstem? Więc czemu ty ciągle próbujesz usprawiedliwiać swoją kradzież, hm?

[ Dodano: 2010-02-03, 14:31 ]
Przepraszam, ale wybielania się złodzieja to już nie zdzierżę... Nie wiem, liczysz na to, że klepnę cię po plecach, bo ktoś jeszcze ma pirata w domu? Albo że udowodnisz światu, że nic złego nie robisz? Jesteś małą złodziejską gnidą, która kradnie, choć może kupić i czego byś tu nie cytował i tak tego nie zmienisz.

Oke, pokaż mi gdzie próbuję usprawiedliwiać swoją kradzież. Ja po prostu staram się udowodnić ci, że nie jestem tutaj jedynym piratem, a jednak to do mnie przyczepiło się całe stado "świętoszków", z czego już 2 udowodniłem, że święci nie są, a 3ci sam się do tego przyznał.

Jak możesz być złodziejem? Åšciągałeś DA;O - ściągałeś. Kradłeś - kradłeś. Jesteś złodziejem - jesteś. I jeszcze ta wymówka... ;)

Czemu z tobą dyskutuje? Bo staram ci sie udowodnic, że jestes na tyle glupi, ze nie rozumiesz podstawowych spraw. Ale z kazdym twoim postem dochodze do wniosku, ze to syzyfowa praca. Tobie nie da sie niczego wytłumaczyc.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:36:07 

Pochwały: 60
Ramsey napisał(a):
Tobie nie da sie niczego wytłumaczyc.

Bo to jest Zwierzak ? Pogódź sie z tym xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:37:05 

Ciężko jest się pogodzić z czymś takim ;p Nie spotkałem drugiego takiego kretyna

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:39:56 

Pochwały: 127
Ramsey napisał(a):
Jak możesz być złodziejem? Åšciągałeś DA;O - ściągałeś. Kradłeś - kradłeś. Jesteś złodziejem - jesteś. I jeszcze ta wymówka... ;)
emmm nie? Jeżeli ściągnął grę tylko do testów i nie zamierza w nią grać/zamierza ją kupić po sprawdzeniu czy działa, to co tu jest kradzieżą? Wypróbować zawsze coś można, a nawet trzeba, zanim się kupi

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:40:51 

peyo napisał(a):
Ramsey napisał(a):
emmm nie? Jeżeli ściągnął grę tylko do testów i nie zamierza w nią grać/zamierza ją kupić po sprawdzeniu czy działa, to co tu jest kradzieżą? Wypróbować zawsze coś można, a nawet trzeba, zanim się kupi

Od tego są dema, one są legalne. Nie ma dema - jego problem. Albo kupuje w ciemno, albo nie kupuje wcale. To starałem mu się udowodnić cytatem z wikipedii.

Albo inaczej. Pokaż mi jakiś punkt, w którym pisze, że można ściągać gry z przeróżnych źródeł w celu ich testowania.

Ostatnio edytowano 2010-02-03 14:42:10 przez Ramsey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:41:08 

[quote="peyo"][/quote]

<---- On ściąga!!!! łapać Go !!!

:rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:43:42 

Ramsey napisał(a):
Od tego są dema, one są legalne. Nie ma dema - jego problem. Albo kupuje w ciemno, albo nie kupuje wcale. To starałem mu się udowodnić cytatem z wikipedii.
i zarówno Zwierzak jak i ten N44bDług1N1ck ci udowodnili, że nie do każdej gry jest demo. A nawet jeśli to rzadko kiedy oddają one wymogi pełnej wersji.

Racjonalne działanie podpowiada, żeby najpierw sprawdzić co się kupuje.

Cytuj:
:*

Ostatnio edytowano 2010-02-03 14:44:38 przez peyo, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:44:30 

Pochwały: 74
No tak, ja ci mówię, że nie ściagnąłem, ale ty niczym viano obserwujsz mnie z satelity i wiesz, ze jednak ściągnąłem. Ja ci mówię, że nie mam piratów, ty na to, że na pewno mam. Kozackie dowody mojej winy. Bez kitu, leć z tym do prokuratury, niech mnie zamkną do więzienia o zaostrzonym rygorze.
Swoją kradzież usprawiedliwiałeś dziesiątki razy, najpierw tym, że szkoda ci kasy na gry, potem, że tak na prawdę to nie ty ściągasz tylko twój kolega, a ty tylko od niego pożyczasz, wiec o co się czepiamy. No a skoro scar ma pirata, to ty też możesz mieć, więc w ogóle OCB. To są właśnie twoje usprawiedliwienia. Tak szybko zapominasz co napisałeś?
Dwóch świętoszków jak narazie przekonałeś, że pomimo grzeszków i tak cię przerastają pod każdym wzgledem. Czekam tylko co chcesz mi udowodnić. Dalej będziesz mi wmawiał, że mam piraty i że ściągnąłem DA:O, choć nie ściągnąłem?
A nazywanie mnie głupkiem to podstawowy argument moich fanów. Bardzo przepraszam, że choruję na przypadłość zwaną "myślenie" i nie daje się przekonać do waszych bzdurnych racji, że nie kradnę, nie pluję na policjantów, że się uczę, etc. To chcesz mi wytłumaczyć, że jesteś niedouczonym głąbem, który stara się mi wmówić, że to ja nie rozumiem? GL Bob.

@Snikers, jak masz pisać takie rzeczy, to lepiej nie pisz nic...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:46:28 

peyo napisał(a):
Ramsey napisał(a):
i zarówno Zwierzak jak i ten N44bDług1N1ck ci udowodnili, że nie do każdej gry jest demo. A nawet jeśli to rzadko kiedy oddają one wymogi pełnej wersji.

Racjonalne działanie podpowiada, żeby najpierw sprawdzić co się kupuje.

Cytuj:
:*

Widzisz, racjonalne zachowania nie zawsze są zgodne z prawem. Złodziej ma tupet zwracać mi uwagę, że również korzystam z piratów? Paranoja.

Zwierz@K napisał(a):
No tak, ja ci mówię, że nie ściagnąłem, ale ty niczym viano obserwujsz mnie z satelity i wiesz, ze jednak ściągnąłem. Ja ci mówię, że nie mam piratów, ty na to, że na pewno mam. Kozackie dowody mojej winy. Bez kitu, leć z tym do prokuratury, niech mnie zamkną do więzienia o zaostrzonym rygorze.
Swoją kradzież usprawiedliwiałeś dziesiątki razy, najpierw tym, że szkoda ci kasy na gry, potem, że tak na prawdę to nie ty ściągasz tylko twój kolega, a ty tylko od niego pożyczasz, wiec o co się czepiamy. No a skoro scar ma pirata, to ty też możesz mieć, więc w ogóle OCB. To są właśnie twoje usprawiedliwienia. Tak szybko zapominasz co napisałeś?
Dwóch świętoszków jak narazie przekonałeś, że pomimo grzeszków i tak cię przerastają pod każdym wzgledem. Czekam tylko co chcesz mi udowodnić. Dalej będziesz mi wmawiał, że mam piraty i że ściągnąłem DA:O, choć nie ściągnąłem?
A nazywanie mnie głupkiem to podstawowy argument moich fanów. Bardzo przepraszam, że choruję na przypadłość zwaną "myślenie" i nie daje się przekonać do waszych bzdurnych racji, że nie kradnę, nie pluję na policjantów, że się uczę, etc. To chcesz mi wytłumaczyć, że jesteś niedouczonym głąbem, który stara się mi wmówić, że to ja nie rozumiem? GL Bob.

@Snikers, jak masz pisać takie rzeczy, to lepiej nie pisz nic...

Widzisz, wyprzeć może się każdy. Ja napisałem że będę przerabiał konsolę, dla ciebie jest to równoznaczne z tym, że jestem złodziejem. Ty ściągasz gry, dla mnie jest to równoznaczne z tym, że również jesteś złodziejem. Wyprzeć może się każdy. Ja jeszcze konsoli nie kupiłem, jeszcze jej nie przerobiłem, a już zostałem nazwany złodziejem. Przez kogo? Przez człowieka który najpierw zarzeka się, że ma same oryginały, po czym kiedy cytuję jego wypowiedź, w której przyznaje się do ściagania gry,wypiera się, że jednak do końca jej nie ściągnął.

Napisałem, że nie zamierzam wydawać pieniędzy na gry. To bynajmniej nie było usprawiedliwianiem się. Napisałem, że gier sam nie ściągam - to była odpowiedź na twój post, w którym zarzucałeś mi ściąganie gier z torrentów (dochodzę do wniosku, że to ty obserwujesz mnie z satelity). Napisałem, że scar również ma piraty, i zapytałem dlaczego więc to moje "złodziejstwo" tak bardzo cie poruszyło. Ale ty wszystko sprowadziłeś do jednego - do usprawiedliwiana mojego "piractwa". Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem, bo to już się robi śmieszne.

Widzisz, wielu ludzi postrzega cie jako głupka. Tylko tobie jest ciezko sie do tego przyznac ;)

Ostatnio edytowano 2010-02-03 14:52:19 przez Ramsey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:46:32 

Yeah, koronny argument każdej dyskusji: jesteś kretynem i nie można cię przekonać. Bosskie. Można mnie przekonać, tylko ty nie potrafisz tego zrobić.

[ Dodano: 2010-02-03, 14:49 ]
Ramsey napisał(a):
Widzisz, racjonalne zachowania nie zawsze są zgodne z prawem. Złodziej ma tupet zwracać mi uwagę, że również korzystam z piratów? Paranoja.
]

Dowód na moje złodziejstwo albo STFU. Åšciągałem jest formą NIEDOKONANÄ„ czasownika. Gdybym napisał ściągnąłem to OK. Åšciągnąłem, grałem, piraciłem. Ale ja ściągałem i owe ściąganie przerwałem. No ale dla ciebie to żadna różnica, posłać mnie do gazu bo mam inne zdani niż ty. Gz po raz 3 :)

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:49:30 

Ramsey napisał(a):
Złodziej ma tupet zwracać mi uwagę, że również korzystam z piratów?
oj ja ci tego nie wytykam, tylko mówię jak się rzeczy mają ;) i przy okazji obalam twoje beznadziejne zarzuty wobec Zwierzaka :P

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:53:33 

peyo napisał(a):
Ramsey napisał(a):
Złodziej ma tupet zwracać mi uwagę, że również korzystam z piratów?
oj ja ci tego nie wytykam, tylko mówię jak się rzeczy mają ;) i przy okazji obalam twoje beznadziejne zarzuty wobec Zwierzaka :P

To było do zwierzaka.

@Zwierz
Będę przerabiał - czynność jeszcze się nie zakończyła. A jednak ty już nazwałeś mnie złodziejem. Widzisz, jak płytkie jest twoje myślenie?
Sam pokonałeś się swoim argumentem, debilu ;)

Ostatnio edytowano 2010-02-03 14:54:10 przez Ramsey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 14:53:46 

Pochwały: 6
Ja jestem "zlodziejem" mam pelno piratow... Zrobicie mi cos za to ? No wątpię... Jak by policja sie przejmowala piractwem to pierw by musieli od siebie z chaty powywalac plytki.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 15:01:17 

Ramsey napisał(a):
Będę przerabiał - czynność jeszcze się nie zakończyła. A jednak ty już nazwałeś mnie złodziejem. Widzisz, jak płytkie jest twoje myślenie?
Sam pokonałeś się swoim argumentem, debilu ;)

Nom, a potem milion stron argumentacji, że piractwo nie złe jest + pożyczanie piratów od kolegi, potem twoje przyznanie się, że jesteś złodziejem. Gdzie tu płytkość mojego myślenia i pokonanie się własnym argumentem? Chcesz to stosuj takie tanie chwyty, sam się nimi ośmieszasz.

Snicers, takim myśleniem daleko nie zajdziesz. Powiedzmy, że pracujesz w jakiejś firmie, sporządzasz raport końcowy, który może przesądzić o twoim awansie. Idziesz dumny pokazać go prezesowi, a on właśnie awansuje twojego kolegę, który dzień wcześniej skserował sobie twoją pracę i przedstawił szefostwu jako swoją. Męczyłeś się, zarywałeś noce i uj z tego masz. Tak samo mają developerzy. Ciężko pracują nad swoim produktem, a potem jeden debil wykrada, wrzuca na torrenty a ramseye się cieszą, że mają za free, bo szkoda im kasy na takie pierdoły, a kupują tytuły tylko od 9 wzwyż wg skali ocen CDA. Pewnie, ze my ci nic nie zrobimy. Å»ycie samo zweryfikuje twoje podejście.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-02-03 15:03:26 

Snic3rSI666I napisał(a):
Ja jestem "zlodziejem" mam pelno piratow... Zrobicie mi cos za to ? No wątpię... Jak by policja sie przejmowala piractwem to pierw by musieli od siebie z chaty powywalac plytki.

co drugi(wyjęta z "pupy" statystyka) policjant używa coś pirackiego, ale jak im to udowodnisz ?:> też mam takiego znajomego(policjanta)) i on mówi że policja nie przejmuje sie osobami co mają gre piracka czy 10 gier(czyli typu Ramsey - no co xD)...ale zajmują sie typowymi osobami co nagrywają w 1-10k egzemplarzach gry i prowadzą taka działalność, bądź studentami w akademikach.

Albo jest sklep konsolowy na największym Turzynie w Szczecinie od jakichś 10-12 lat i mają na wierzchu płytki z piratami...i nikt im nic nie zrobi...i gdzie tu prawo :)

Zwierz@K napisał(a):
Tak samo mają developerzy. Ciężko pracują nad swoim produktem, a potem jeden debil wykrada, wrzuca na torrenty a ramseye się cieszą, że mają za free, bo szkoda im kasy na takie pierdoły, a kupują tytuły tylko od 9 wzwyż wg skali ocen CDA. Pewnie, ze my ci nic nie zrobimy. Å»ycie samo zweryfikuje twoje podejście.

Pewnie słaby argument ale mimo to i tak zarabiają jeśli jest dobry tytuł, ale fakt mogliby wiecej, ale świat jest taki a ni inny i żaden noblista nie umiałby tego zmienić

Ostatnio edytowano 2010-02-03 15:05:43 przez Cat^, łącznie edytowano 2 razy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 225 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Następna strona