Nie no obaj jesteście żałośni, wychwalacie się kogo to nie znacie, kto za wami nie stoi i czego to nie osiągnęliście w KO nie wiem chyba mamy tutaj dwóch szczyli, którzy bawią się w e-penis fight. Do obu typów puknijcie się w głowę bo nie wiem czy wy nie rozumiecie jakie pośmiewisko z siebie robicie?
Damiss napisał(a):
na forum nikt cie nie znam....
jaj z mojej osoby sobie nie bedzie robic , powodzenia w kupnie czegos tutaj , moze tylko przez allegro gl
Pytanie czy ciebie ktoś zna? Ja na przykład pierwszy raz widzę twój nick i od kiedy to masz na tym forum taką władze, że Arph nic nie kupi jak ty tak powiesz?
Damiss napisał(a):
robie to co nalezy , zeby cie zniszczyc tutaj , a znajomi mi pomoga , bo jestes trust , w porownaniu do ciebie
No tak, sam sobie nie dajesz rady to wzywasz kumpli, których jeszcze bardziej nie kojarzymy szacun.
Arph napisał(a):
Przez osobę taką jak Elaviart
Jeśli to był prawdziwy Elaviart to jest tak samo zaufany jak Kot i peyo. No i też jest tutaj modem tak jak oni nawet dłużej i niejeden tutaj z nim grał. Więc na moje Elaviart jest milion razy bardziej zaufany niż ty. A jak byk pisze pod podpisem peya i Kota, że nie robią trade.
Arph napisał(a):
swój prawdziwy nick
Srr ale nie mogę buhaha "Teraz patrzcie śmiertelnicy będę ujawniał swój prawdziwy nick a imię me to... GM121212"
Damiss napisał(a):
fight na ko4life , ale na welcome bana dostaniesz
Nie ma co masz jaja. Pewnie jak byście się ustawili na 1v1 to by przyszło całe ko4life i całe kow.pl by ci pomóc.
Cytuj:
ale też jestem ciekaw kto to jest
A ja nie bo i tak go nie będę znał, bo pewnie to kolejny z tych pro co tylko ludzie z klanu go kojarzą.
Damiss napisał(a):
NIE PODARUJE HUJOWI!!!!!!!!!!
Srr ale co on Ci zrobił by tak się spinać? Co zgwałcił i zabił Ci matkę czy siostrę?
Damiss napisał(a):
mnie wydymal
Yhm to ci zrobił no jakiś czas nie będziesz mógł usiąść na dupie.