Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-08 00:43:25
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 10:53:17 

Pochwały: 74
Pewnie do Cata za to że go nie lubi... (Ja też Cię damiss nie lubię xD )

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 10:58:36 

Pochwały: 31

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 11:10:12 

Toż to flame jest :D

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 11:20:44 

Pochwały: 9
haha damiss ty krzywy ryju xD

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 12:51:44 

Hilus napisał(a):
haha damiss ty krzywy ryju xD

boruta ma krzywego ... ;]

[ Dodano: 2010-03-24, 12:52 ]
scar napisał(a):
Damiss napisał(a):
a ty bocie byles bedzie posmiewiskiem na pathosie , idz lepiej sobie spac , nie wpierdalaj sie w nie swoje sprawy , ostatnio z iwona rozmawialem , to gg szacun maja do Ciebie zu ha buha przytulaj sie do cycucha xDDD

Nie wiem może mi się zdaje ale przydało by się napisać do kogo to było. Bo jeśli do mnie to większej głupoty w życiu nie słyszałem.

no proste ze do ciebie ... pff . a jak nie slyszales to nikt ci nie chcial przykrosci robic HAHA :DD:

[ Dodano: 2010-03-24, 12:53 ]
Gwyn napisał(a):
Pewnie do Cata za to że go nie lubi... (Ja też Cię damiss nie lubię xD )

gwyn mozesz mnie nie nawet w dupe miec , ale na koxpie reskila dalej robisz xD?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:28:47 

Ok, przebrnąłem przez ten syf. Pan Arph ma prawo wycofać się z transakcji w dowolnym momencie, choćbyście się już wstępnie ugadali. I jak tak sobie czytam wypociny damissa to gratuluje Arphowi intuicji, ze jednak z tym ułomem trade nie zrobił. Nie rozumiem tylko całej tej nagonki wszystkich forumowych wymiataczy pod adresem Arpha, bo gość ma całkowitą rację, za to damiss i jego poplecznicy ośmieszyli się w tym temacie że ho ho. Tak jak scar pisał wyżej, jeśli Arph powołał się na znajomość Elaviarta, to jest to karta przetargowa dużo poważniejsza niż znajomości damissa, którego z forum to chyba 5 osób max kojarzy. Z czego 4 ze słyszenia. Tak więc Arph 1:0 Damiss.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:32:54 

Pochwały: 5
Damiss napisał(a):
no proste ze do ciebie ... pff . a jak nie slyszales to nikt ci nie chcial przykrosci robic HAHA :D D:

Przykrości, a to dziwne bo nie wiem jak takie dziecko miało by mi zrobić przykrość. Nie wiem czy ty myślisz, że jesteś fajny czy ki cholera. Jeśli naprawdę to było do mnie, to muszę cię zasmucić nigdy nie grałem na pathosie, tym bardziej jakieś Iwony nie znam. Więc albo masz urojenia albo po prostu jesteś głupi. A to co napisałem w tamtym poście, to było dokładne pokazanie na jakiego buraka się kreujesz. Więc na przyszłość nie spinaj pośladów z byle powodu jak jakiś 12-letni smarkacz.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:39:30 

Zwierz@K napisał(a):
Ok, przebrnąłem przez ten syf. Pan Arph ma prawo wycofać się z transakcji w dowolnym momencie, choćbyście się już wstępnie ugadali. I jak tak sobie czytam wypociny damissa to gratuluje Arphowi intuicji, ze jednak z tym ułomem trade nie zrobił. Nie rozumiem tylko całej tej nagonki wszystkich forumowych wymiataczy pod adresem Arpha, bo gość ma całkowitą rację, za to damiss i jego poplecznicy ośmieszyli się w tym temacie że ho ho. Tak jak scar pisał wyżej, jeśli Arph powołał się na znajomość Elaviarta, to jest to karta przetargowa dużo poważniejsza niż znajomości damissa, którego z forum to chyba 5 osób max kojarzy. Z czego 4 ze słyszenia. Tak więc Arph 1:0 Damiss.

buhahahahah ty idz lepiej sie poplakac , najefajniejsze to jest ze nikt nie wiem co i jak sie wpierdala

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:40:11 

Damiss? Nie znam, a jak ja nie znam, to jest ... ! Kto nie zna Vampira od tego zacznijmy jest .... No, ale na pierwszy rzut oka Damiss wygląda jak ja jeszcze te 2-3 lata temu, tylko szukający okazji do scamu. No cóż tak to jest, że starsze pokolenie ustępuje młodszemu!

A co do intuicji Arpha, to mówi sie "głupi ma zawsze szczęście" :P, Nie ale na serio, Arph to prawdziwy ..., który z przycisku minora i soula potrafi tworzyć cuda. Nie raz pokazał skilla w hardcorowych (szpan, że znam takie słowo!!) sytuacjach i nie raz udowodnił swoje trustable mając passy do osób z majątkiem 300gb+. Takich graczy potrzebuje polska scena ko.

Dołączam sie do Zwierzaka ---> 2:0 dla Arpha

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:41:39 

Zwierz@K napisał(a):

buhahahahah ty idz lepiej sie poplakac , najefajniejsze to jest ze nikt nie wiem co i jak sie wpierdala] " ionia " to powinno ci wiele przypomniec :D

scar , Avatar masz Squall , a taki typ jest z pathosa , myslalem ze to ty wlasnie jestes , jak nie to pomylka ,

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:43:20 

wampir93 napisał(a):
! Kto nie zna Vampira od tego zacznijmy

Nie znam... A damiss nie błaźnij się już więcej.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:44:32 

wampir93 napisał(a):
Damiss? Nie znam, a jak ja nie znam, to jest ... ! Kto nie zna Vampira od tego zacznijmy jest .... No, ale na pierwszy rzut oka Damiss wygląda jak ja jeszcze te 2-3 lata temu, tylko szukający okazji do scamu. No cóż tak to jest, że starsze pokolenie ustępuje młodszemu!

A co do intuicji Arpha, to mówi sie "głupi ma zawsze szczęście" :P, Nie ale na serio, Arph to prawdziwy ..., który z przycisku minora i soula potrafi tworzyć cuda. Nie raz pokazał skilla w hardcorowych (szpan, że znam takie słowo!!) sytuacjach i nie raz udowodnił swoje trustable mając passy do osób z majątkiem 300gb+. Takich graczy potrzebuje polska scena ko.

Dołączam sie do Zwierzaka ---> 2:0 dla Arpha

ja napisalem on moze byc pro zajebisty , wiem jestem noobek , ale tutaj nie o to chodzi , tylko o to jak mnie wydymal
1 zawracami mi dupe , 2 pod koniec mi pokazuje dype i wychodzi z gry bez slowa , tak sie nie robi , i moze sobie byc krolem swiata ale mnie to huj boli

[ Dodano: 2010-03-24, 13:46 ]
scar napisał(a):
wampir93 napisał(a):
! Kto nie zna Vampira od tego zacznijmy

Nie znam... A damiss nie błaźnij się już więcej.

buhahaha blaznisz to ty sie , nie wiesz jak bylo a najwiecej sie wypowiadasz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:47:18 

No jak widzisz damiss tak z Ciebie człowiek obyty a mylisz mnie z jakimś gościem z pathosa bo mam w podpisie postać z FF8 i czyje jest na wierzchu?

Damiss napisał(a):
nie wiesz jak bylo a najwiecej sie wypowiadasz

No tak od 5 stron płaczesz srr piszesz jak to Ciebie zrobił w .... A raczej jak to się umawiał i w ostatniej chwili zrezygnował na co miał prawo, co miał ci na przeproszenie dać 50% gb za fatygę? Nie poważny jesteś

Ostatnio edytowano 2010-03-24 13:50:20 przez scar, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 13:56:22 

Sytuacja numer 1: Trade internetowe, Damis+Arph, Arph dochodzi do wniosku, że nie już pod koniec tranzakcji z sobie znanych powodów.

Sytuacja numer 2: Dziewczyna wchodzi do sklepu z ubraniami, przymierza 200 tysięcy rzeczy, idzie do kasy z 10, a kupuje 1 bądź żadnej

Sytuacja numer 1 jest taka sama jak numer 2 tylko odbywa sie w innym miejscu. Czy kasierka sklepowa, bądź szef sklepu bądź kto kolwiek z obsługi robi flame topic na forum o tej klientce ? No i kto tu sie zbłaźnił tym topiciem ?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-03-24 14:03:00 

Damissie, a co takiego masz mi przypomnieć z Ionii? Ze przez miesiąc, który tam graliśmy przebiegaliśmy po wszystkim i wszystkich? Å»e wbiłem na tyle dobry lvl i dorobiłem się na tyle dobrych itemów, że przy sprzedaży chara zarobiłem nawet więcej niż oczekiwałem? To chcesz mi przypomnieć? Ja doskonale o tym pamiętam. I tak samo pamiętam jak udawałeś pijanego na TS-ie, jak udawałeś, że wychodzisz na impreze, żeby koniecznie się pochwalić, że niby ktoś cię gdzieś zaprosił, pamiętam też jak za każdym razem wchodziłeś w (_!_) HF-owi, zeby tylko do party cię wziął. Zawsze byłeś irytującym ułomem, który uważa się za pępek świata i bardzo się ciesze, że Arph olał cię cieplutkim moczem, dzięki czemu możesz się teraz błaźnić na forum ku uciesze ogółu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Następna strona