Ogłoszenie

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 2025-06-19 23:20:08
Łączny czas online:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:18:50 

Pochwały: 15
Cat^ napisał(a):
Gwyn napisał(a):
KROPKI I PRZECINKI

Bez kitu, bana za samo to bym dał ....

Edit/ odwal sie ode mnie...bo nigdy nie przytakiwałem Zwierzakowi...bo mam inny tok myślenia niż on ;p

ułożyłeś sobie życie? to ok, to wiec nie płacz że masz patologie w domu bo wszyscy piją...a ja mogę dużo powiedzieć o życiu bo już 17 lat nie mam rodziców i życie nauczyło mnie samodzielności, tylko trochę brak odwagi by przestać studiować i założyć własną firme..no ale to plan na 2011

ale z tą patologią, alkoholem to on chyba o sobie nie mówił ?

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:34:58 

Pochwały: 60
Trinity napisał(a):
Cat^ napisał(a):
Gwyn napisał(a):
KROPKI I PRZECINKI

Bez kitu, bana za samo to bym dał ....

Edit/ odwal sie ode mnie...bo nigdy nie przytakiwałem Zwierzakowi...bo mam inny tok myślenia niż on ;p

ułożyłeś sobie życie? to ok, to wiec nie płacz że masz patologie w domu bo wszyscy piją...a ja mogę dużo powiedzieć o życiu bo już 17 lat nie mam rodziców i życie nauczyło mnie samodzielności, tylko trochę brak odwagi by przestać studiować i założyć własną firme..no ale to plan na 2011

ale z tą patologią, alkoholem to on chyba o sobie nie mówił ?

ta późno było i teraz znów przeczytałem(ledwo to znalazłem) ten jego "słowotok" co nie zmienia faktu że większość na moim miejscu skończyła by jako żul

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:36:27 

Pochwały: 3
Gówno warty ten topik.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:41:10 

Pochwały: 1
ale spam lolz ...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:42:03 

Pochwały: 74
http://www.noob.us/entertainment/surprise-kitty/ Fajny kot

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:49:24 

Pochwały: 31
http://demotywatory.pl/1531962/Fajnie-z ... wsze-racje pffffff
Ksk od której strony miałem zaczynać czytać twoją uber wypowiedz, ale ubaw miałem tylko strasznie ciężko zrozumieć ten twój tekst.

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 16:51:03 

Pochwały: 3
@Ksk

Po pierwsze to chyba pobiłeś rekord jeśli chodzi o długość posta bez użycia znaków interpunkcyjnych - serdecznie gratuluję.
Po drugie - nie pierdol mi tutaj, że nie pochodzisz z tego śmiesznego marginesu społecznego, bo tak, na 99% jesteś skrzywdzonym przez życie gimnazjalistą, dla którego największym idolem jest Peja, co już samo w sobie rozpierdala mnie na łopatki.
No i po trzecie - odpierdol się od ludzi z długimi włosami i w końcu zdecyduj się, czy metale to brudasy czy jednak nie - bo co post zmieniasz zdanie.

I nawet nie próbuj mi tutaj pierdolić, że jestem kolejnym fanem zwierzaka... Gdyż z bólem serca po raz pierwszy muszę przyznać mu rację - nie dorastasz mu do pięt (to takie porównanie coby nie używać słów mocniejszych ;p)

...Cholera... coś krótki ten post wyszedł, ale przez te 6 stron miałem tyle argumentów i zarzutów, że z wrażenia wszystko zapomniałem...

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 17:50:37 

Pochwały: 6
Ramsey, masz racje lecz gdy po głębszej rozmowie z zwierzakem (chyba poszło o jakieś ściąganie gier czy piractwo, nie wiem) też mu do pięt nie dorastałeś ^^ Chociaż żaden z zwykłych userów nie ma z nim szans pod względem argumentów

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:11:02 

Pochwały: 7
TroskliwyMiś napisał(a):
Ramsey, masz racje lecz gdy po głębszej rozmowie z zwierzakem (chyba poszło o jakieś ściąganie gier czy piractwo, nie wiem) też mu do pięt nie dorastałeś ^^ Chociaż żaden z zwykłych userów nie ma z nim szans pod względem argumentów

juz nie przesadzaj, jakichs strasznych argumentow Zwierzak nie wytoczyl, wlasciwie to wystarczylo nie bluzgac jak 13to latek, zeby ksk sam sie pograzyl

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:15:58 

No sorry Łysy, ale jak ja mu miałem cokolwiek argumentować? Ja poniżej pewnego poziomu nie schodzę, więc dałem mu się wyszczekać. Po jego pierwszym poście było wiadome, że na intelektualną dysputę to go nie stać.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:21:58 

Haha dzieci to chyba wy jestescie ja wyjde z domu a wy tu podniety lapiecie ze dogadac komus mozecie i wpierdol nie dostaniecie za to haha Tak zwierzak na 99% to ja pisalem do ciebie tak sobie to tlumacz jaki ci od tego staje :rotfl: a zapomnialem tobie nie ma co tak jestem dzieciakiem z patoli haha to tera wam galgany powiem jak ktorys z was bedzie mial taka patole i tak ulozone zycie i taka dziewczyne jak ja to wam po gratuluje tak mam dziewczyne hot 13 ale za to chlopie po nogach by ci cieklo jak bys ja zobaczyl ale przykro ciebie nawet hot 13 nie chca dlatego udzielies sie w tym temacie bo zabolalo to ze wy tutaj na forum siedzicie namietnie caly czas a ktos ma kobiete mase znajomych z ktorymi ryje z was prawie przy kazdym wpisie tak juz tyle prawdy o was tutaj polecialo pozerki ze tera do ort sie czepiacie bo juz nie wiecie o co wasze teksty od poczatku wygladaj wlasnie tylko tak naucz sie pisac naucz sie to nie masz mozgu i kto tu jest pajace monotonny mongoły z mordami jak tatarskie siodła zwierzak widziałem twoje zdjecie stary z takim ryjem jak ty i wygladem to ja naprawde sie nie dziwie ze ty tylko cwaniaka walisz na forum przeciez ty ... chyba o wlasne nogi sie potykasz taki smiech z ciebie targam ... tyle ludzi z was juz smiecha targa a wy dalej madrych udajecie kseroboje haha tak robie z siebie pajaca tylko ze ja z siebie robie ale zrobic nie moge za to wy juz nimi jestescie

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:36:05 

Pochwały: 15
Albo ślepy jesteś, albo upierdliwy, dalej piszesz bez interpunkcji, zzz.

Poza tym "hot 13"? Z czym do ludzi xD

Ostatnio edytowano 2010-05-07 18:36:25 przez Milten_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:36:15 

ksk001 napisał(a):
jak ktorys z was bedzie mial taka patole i tak ulozone zycie i taka dziewczyne jak ja to wam po gratuluje

To po co tracisz czas na forum?

ksk001 napisał(a):
tak mam dziewczyne hot 13 ale za to chlopie po nogach by ci cieklo jak bys ja zobaczyl

Dziewczyny o imieniu RedTube się nie liczą

ksk001 napisał(a):
a ktos ma kobiete mase znajomych z ktorymi ryje z was prawie przy kazdym wpisie

Ciekawa forma spedzania czasu ze znajomymi, przegladanie internetowych for. Za moich czasów to się z nimi gdzieś wychodziło, a nie wspólnie siedziało przed kompem.

ksk001 napisał(a):
zwierzak widziałem twoje zdjecie

Moje zdjęcie widziały bodajże 3-4 osoby z tego forum i nie byłeś żadną z nich ;)

ksk001 napisał(a):
tyle ludzi z was juz smiecha targa

Mimo wszystko więcej ludzi "targa" z ciebie (cokolwiek ta nowomowa oznacza)

Tak więc pozdrawiamy twoich kolegów z prawdziwego życia, z którymi owe życie spędzasz przed kompem czytając nasze posty, oraz twoją wspaniałą dziewczynę o imieniu RedTube, z której jesteś jak widzę bardzo dumny. Piątka ziąąąąą!

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:42:50 

Pochwały: 31
ksk001 napisał(a):
mam dziewczyne hot 13 ale za to chlopie po nogach by ci cieklo

Chłopcze nam tu więzienie grozi za takie coś...
w ogóle ile ty masz lat?? 15,12,10 może 18?? ocb... Aczkolwiek stwierdzam jeden FAKT! Idź się rozpędź a ściana i twoja HOT 13 ze ścianą Ciebie znajdą. Oglądasz za dużo filmów na redtube i głupich filmików o "NEO".Dalej myślisz(co robisz??) że bociany przynoszą dzieci a ty z kapusty jesteś, a jak upadasz na podłogę szukasz zająca??.

You say Jonas Brothers, I say Markus Shulz,
You say Justin Bieber, I say Armin Van Buuren.

Tytuł:
PostNapisane: 2010-05-07 18:44:17 

Pochwały: 127
Tube8 ftw :<

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 217 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  Następna strona