C4LCH3X4S napisał(a):
Trinity napisał(a):
przepieron napisał(a):
Czekałem na ardream piva. Jak zagram to opisze co i jak
czekam na info jadę do roboty będę koło 17 to obczaję elo ;]
Myślałem, że
... ze śmiechu jak usłyszałem to o robocie. Słyszeliście na TS/VT jaki on ma głos? max 16 lat a on do roboty
I co z tego ze ma 16lat? Chce zarobic uczciwie to nie widze zadnego problemu ba! wrecz przeciwnie.
Wiesz dzieciaku, to że ktoś nie mówi ciągle "..." , albo "wracam ze szkoły masz mi farmic ...", "jestem najebany" nie oznacza, że jest dzieckiem tylko jest dobrze wychowany i nie używa takich słów albo je ogranicza. A mówiłem tak (cicho czasem milczałem), bo naprawę nie bawi mnie rozmowa z dzieci patologicznymi którzy 2 lata siedzą w gimnazjum czy też uciekają z lekcji tylko po to aby pograć w KO. No i nie graj tyle bo jesteś grubasek

No i oczywiście jesteś taki mega chojrak, a ja nawet nie wiem kim jesteś chociaż się domyślam. No i po to chyba skończyłem studia aby pracować? Taka jest dziecko kolej rzeczy. Uczysz się, pracujesz, dorabiasz się zakładasz rodzinę. Pracując odciążasz swoją rodziców jeśli ich oczywiście kochasz i szanujesz. No ale można nie uczyć się nie pracować i żyć za rentę biednej spracowanej matki czy ojca.